Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej kochana jak milo ze do nas zajrzalas
Dziekuje za takie mile slowa :*
Mega podoba mi sie twoje podejscie. Grunt to dobre nastawienie. Kazdy doczeka sie swojego szczescia. Ty rowniez.
Zycze ci wszystkiego co najlepsze
Hej Daria. Super ze u was tez pogoda i kozystacie moj znow sprzata haha
Ja sie od pon mam madzieje wezme za generalne porzadki choc mńie to przeraza teraz umylam naczynia i starlam szafke i myslalam ze ducha wyzione co sie ze mna dzieje??? Mam mega zapal a cialo odmawia mi posluszenstwa... Nie chce takczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria niestety obowiazuje nas 90 dniowy system wyplat.. czyli teoretycznie ma czas nawet do 6 czerwca ;/
tylko wkurzylismy sie bo nauczyciele ktorzy pracuja na zlecenie .. maja juz zaplacone za marzec a ci ktorzy maja dzialanosc jeszcze za luty nie ;/
coz z tego ze my miwmy piszemy .. dzwonimy jak ja to generalnie jebie.. nawet nie miala odwagi przyjechac bo wiedziala ze o kase bysmy sie upomnieli..;/
ona przyjezdza wtedy jak ma poplacone lub jak nas nie ma.. tel do niej centralnie nie mam.. wszytsko przekazywane jest przez druga osobe.. ;/
generalnie kicha.. o ale ..niettey kasa jest nam potrzebna i jakbym wiedzilaz ebede miala normalna robote to bym w pizdu to rzucila a tej pizdzie wygarnela..choc na niej by to nie zrobilo wielkiego wrazenia
ona zapierdala land roverem a jej coreczka mini morisem ;/
Aaaa.. generalnie to pizda, sucz smolista ktora chyba jest w dodatku nie zaspokojona franca ..;/ i chyba maz jej juz po porstu dymac nie chce to sie wyzywa ;/ w dodtku to "czlowiek" ( pisze tak bo to chyba klasa jakas nie znana mi do ej pory") ktora ludzi ma za gnoj ktory ma na nia robic.. wyobrazcie obie ze za roznoszenie ulotek dala dzieciakom po 5 zl za godzine..a roznosily 4 h .. czyli 20 zl- dojazd to zarobily 14 zl.. a o kase upominaly sie miesiac ;/
Uff ulzylo miEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Noo i jesczez jedno jutro mamy te chrzciny czujecie ze dzis dostalismy zaroszenie ( na te chrzciny) i co.. brat z bratowa Michala nawet nie zadzownili ze przyjda tylko zostawili nam zawieszone zaproszenie na klamce do odmu ... no myslalam ze pizne.. ja pierdole.. tak to maja wymagania..i nam mowili na 2 miechy przed ze 1 czerwca beda chcrzciny i mamy nic nie planowac.. - i tyle bylo info. .... nawet nie zadzownili gdzie o ktorej ..tylko dowiedzielismy sie od mamy Michala .. a teraz jeszcze wyrabali z takim zaproszeniem..ok..nie bylo nas ale mogli zadzownic i powiedziec slucajcie bedziemy dzis z zaproszeniem.. ( to nic ze nawet do chrzcin nie ma 24h ...
-
Widzialam ze mezowi az sie przykro zrobilo.. no bo do cholery nie dosc ze na pol dnia przed chrzcinami to jeszcze w taki sposob..juz lepiej jakby przyszli i powiedzieli ze nas zapraszaja .. bez zaproszenia - a swoja droga zaproszenie to nie wiem czy dobrze slowo bo po prostu wydrukowali na drugarce takscik zwineli w rulonik.. zrobili kokardke i przelozyli gumka recepturka ;/
-
Daria tak jestem po poronieniu i łyzeczkowaniu we wrzesniu 2013. Dalej walczymy o nasze szczescie oby przyszło szybciej niz pozniej:)
Ania bo tak to jest z rodziną. Najlepiej z rodzina na zdjeciach bardzo czesto. Taka sama sutyacje mielismy z meza siostra, ktora przyszla dac nam zaproszenie nie bylo nas. Zadzwonila ze jesi i gdzie jestesmy. Mowilismy ze za 10 min bedziemy w domu bo jestesmy w sklepie. I co?? nie p[oczekali bo sie spieszyli i wrzucili zaproszenie do skrzynki na listy...
A tak chodzili i sie chwalili ze kazdemu osobiscie dali zaproszenie... sranie w banie za przeproszeniem
Paula z nastawieniem jest roznie ale staram sie sobie samej wmowic ze bedzie ok bo inaczej nie wyrobie psychicznie. Czuje jak momentami trace w ogole sens czegokolwiek az sie sama zaczelam o siebie martwic. musi byc dobrze bo przeciez tak bardzo bym chciala byc MAMA.
Meza mi szkoda bo widze jak z kazdym nieudabym cyklem uchodzi z niego nadzieje. nic damy rade musismy.
Ewelinka mam nadzieje ze te 20 tygodni, które Ci zostały beda juz spokojniejsze i Natalka da Ci odpoczac od tych wrazen:)
buaizki -
Ehh wiem teraz jesczze od siostry michala sie dowiedzialam ze prosili ja zeby zadzownila do nas zebysmy wzieli lustrzanke na chrzest bo nie wzieli fotografa .. jeszze bede robic za fotografa ;/
a pzoneij beda gadac ze nie zrobilismy zdjec ;/
Ewelcia mam nadziejeze to jakos szybko opanuja ;/
Olcia na penwo w koncu sie uda zobaczyszczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia kurde ta szefowa niezla jest wspolczuje takiej sytuacji w pracy. Mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz wymarzona prace i bedziesz zadowlona
Co do zachowania szwagra to masakra.. Bardzo niewporzadku sa wzgledem was. Tak zawsze bylo?
Ewelina kurde, trzymaj sie.. Dupiato ze nie wiadomo nawet dlaczegoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ewelinko dobrze ze jestes pod opieka na pewno wszytsk sie tam ulozy
Michal zawsze byl tym groszym wie brat po prostu nie mado niego szacunku tak nauczyl go ojciec..bo tamten ma mgz inz a Mihal pracuje fizycznie. niestety to pozniej wychodzi kto byl lepiej traktowany w domu ;/ -
Jej co ja tu czytam
Ewela co to za lekarz ktory mowi ze cos sie dzieje bez przyczyny??? Nic sie za przeproszeniem z dupy nie bierze!!! Poprostu nie umieja dojsc co jest grane
Trzymaj sie kochana i badz dobrej mysli!!!
Aniu wspolczuje... Dostac zaproszenie dzien przed chrżcinami? Lipa troche u mnie juz od dawna bylo wiadomo kiedy komunia a od chrzesniaka dostalam specjalne zaproszenie. Dalo sie tyle tys km wyslac a oni mieszkajac kawalek nie moga?
To jest pomijajac wszystko nie eleganckie...
I o tym zdeby wam o aparacie przekazac to pamietali tak??? No smutne...
A z praca to tez lipa ale skoro tam kacie kontrakty sformulowane... Coz. Pociesze cie ze moja mama ma na umowie wyplate do 10 kazdego mies a czesto dostaje po 2 mies i z miesiecznym opoznieniem bo firma kiepsko stoi...gdyby nie to ze ma druga prace to z czego zaplacic rachunki i kuoic jedzenie??? A nikogo nie obchodzi z kad ty wezmiesz
U nas to nie do pomyslenia bo pracodawca spoznil by sie dzien z wyplata to by sie w odszkodowaniu nie wyplacil...a w pl robia co chca
-
A powiem wam ze idziemy na te chrzciny tylko i wylacznie dla malucha bo on ni ejest niczemu winien i to dla niego idzie sie na chrzest ;/
Paula wiem.. tylko wkurzajace jest o ze ona ma ta kase ale obraca nia dla swojej korzysci -
a ja znowu zjadlam i mnie zgaga meczy nozesz kurnosci ;/
chyba sie poloze bo plecy mnie cholernie naparzaja