Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula super taki kupon ale Ci fajnie
My kupilismy lozeczko w ikei pozniej z niego mozna zrobic tapczanik raczej, bo raz na necie widze ze mozna raz nie pisze nic, ale mozna pokombinowac Ale i tak podejrzewam ze akurat za 4 lata bedziemy (mam nadzieje) sie przeprowadzac na swoje do naszego domku i tak zrobimy pokoj dla dziecka i nowe mebelki itd..
O nawilzaczu musze pomyslec, chociaz jak bedziemy u tesciowej na takiej wiosce mieszkac to raczej ma swieze powietrze, chociaz grzanie w piecu to nie wiem.. -
No mi tez sie w ikei podoba biale lozeczko ale moj sie uparl zeby kupic takie 2 w 1 wlasnie wiec choc lozeczko niech sobie wybierze
Jej tez bym chciala pokoj dla malego robic juz mam nawet pomysl
Ale zobaczymy poki co wyslalismy papiery do kredytu i czekamy
A tu nie tyle o swieze powietrze chodzi co o nawilzenie w pomieszczeniu
A przy okazji ten nawilzacz ma jakas tam funkcje jonizacji co kurz i roztocza zabijaRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc MalenQ
No. Posciel jedna zamowiona
No zazwyczaj w domach gdzie sie grźeje to jest wilgotnosc ok 30% a optymalne jest ok 60%...
My i tak kielismy kupic ten nawilzacz ze wzgledu na nas... Moj bardzo czesto w nocy po picie wstaje wiec juz wiadomo jak tu jest z wilgotnoscia
-
nick nieaktualny
-
Nie nie. Ta turkusowo szara jest zamowiona. Sowy juz jutro i reszte rzeczy
Mama jest u swojego i pichca, drinkuja wiec nie bede im glowy zawracac a zamieszanie jest z moim polskim kontem... I z kazdym przelewem musze dzwonic o kod do autoryzacji do mamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane
Ewelciu rzymam kciuki zeby wszytsko sie wyjasnilo i zeby wyleczyli co trzebaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny