X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko kobitki zaczne od 52 w zwyz wiadomo nie bede szalec z tymi malymi rozmiarami bo dziecko szybko rosnie alee juz mnie taak kusi :D a za nim lekarz mi pwoie jakie dlugie bedzie dziecie to uschnę z braku zakupów hahah :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu Paula a to może lepiej, im mniej wiesz, tym mniej się przejmujesz...taka filozofia...

• Paula55 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek nie zajedz drukarki haha :)
    Jeju ja bym oszalala jak bym miala sie do nauki worocic :)
    Choc marzy mi sie zrobic jeszcze jakies studia i jeszcze jakis tytul zdobyc po powrocie do pl :) moze na stare lata.. Kto wie :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja uwazam tu inaczej :) a dziecko rodzace sie ok 55 cm nie uwwzam za wybitnie duze :P wiekszosc dzieci sie takie rodzi, wiec ubranek 50 nie zalozysz, 56 zalozysz na 2 razy moze, w 62 nie zgubi sie raczej :P
    Ja tez bazuje na tym co widzialam np u mojej siostry przy dwojce dzieci..
    Lepiej poczekac zobaczyc jak wychodzi na usg jakie dziecko( chociaz i usg sie baardzo czesto myli :P ... No sle to sprawa indywidualna, kazdy robi jak uwaza :) Ty wiekszosc ubranek dostalas, to wiadomo fajńie miec kazdy rozmiar, ale jak ktos kupuje cala wyprawke, czy wiekszosc to to male koszta nie sa zeby ubranka pozniej lezaly :P

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Malenq nie ma reguly :)
    Geny genami ale i tak czesto jest inaczej niz ludzie zakladaja :)

No niby tak... Ale ja tam wole wiecej niz mniej wiedziec haha. I wydaje mi sie ze moj synus nie bedzie duzy :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojej kolezanki z pracy dziecko miało miec 54 a urodzilo sie 49 haha i latali i szukali ciuszków takich malusich bo nie mieli w co go ubrac :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałąm 54 a teraz 170 :) o taka duza uroslam :D

Malenq, Paula55 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    A co ci Mysza powiem... Ja juz nie bede miec usg wiec nie wiem jaka wage czy wymiar moze miec moje dziecko przy urodzeniu :)
    Tutaj tez nie mierza w szpitalu dzieci na dl :) taki zonk :)

Paula nie bedziesz miec w ogole usg?! O matko :/ myslalam ze w anglii i u was tez, sa 3 usg na cala ciaze..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOjej siostry synek (byk już 17stoletni) mierzył 62cm, moja siostra ma 160cm, mój szwagier 166cm, dziadkowie też niscy są...dopiero pradziadek od strony szwagra był wysoki 199cm....i jak widzicie mój siostrzeniec po nim geny dostał - w dniu dzisiejszym już ma 189cm, a jeszcze rośnie...więc jak już szukacie porównań to warto w drzewo genealogiczne się zabawić heheheh...
    nio ja całą wyprawkę też będę musiała kupić, bo moje siostrzenice i siostrzeńce już dorośli, tylko jedno kończy 2latka, ale daleko moja siostra jest, więc wszystko trzeba kupić...i też myślę, że lepiej większe, bo i tak przez pierwsze tygodnie to maleństwo w domku raczej przebywa, śpi i rośnie, a zanim wyjdzie do ludzi, to dobrych kilka cm mu przybędzie...
    a u mnie to ze stycznia będzie, więc pierwsze 3 miesiące w domku spędzi hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:37

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazdy kupuje co chce :) ja napisalam jak ja robie i jak uwazam :) kazdy wie najlepiej i sam decyduje co jest dla niego najlepsze :P

Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie chodzilo porownanie ile maja rodzice a jak sie dziecko urodzi. Ale ile rodzice mieli przy porodzie kg :P to ile sie ma przy porodzie a jak sie wyrasta to juz inna historia i o tym nie pisze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest słońce...:) ale się wymieniamy poglądami, coby może zmądrzeć trochę? ;)
    ja niby zawsze miałam w koło siebie małe dzieci....ale teraz jestem nowicjusz, więc z radością chłonę każdą wiadomość, trawię i dostosowuję do swojej sytuacji...ja do najbliższego sklepu z ciuszkami mam około 100km, więc i tak internet mi zostaje:D:D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:39

Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jesli wszystko bedzie ok, jesli brzuszek bedzie sie miescil w normie to nie bede miec juz usg.
    Jedynie na kazdej wizycie u poloznej sluchanie serduszka.
    Wogole to moje dziecko lezy jak w kolysce teraz... Ulozony jest poprzecznie i wypina mi tu jak nie tylek to plecy :P
    Takiemu to dobrze :)

Wogole byl teraz koles ten robotnik jeden.. Myslalam ze skoncza na dzis a ten tylko dziure po kontakcie zalatal i poszedl!!
    Myslalam ze nam to dzis skoncza i bede w weekend sprzatac a ten gada ze chyba dopiero w pon ktos przyjdzie konczyc :/ co za ludzie :(

Malenq lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq nie moge sie do Twojego awatara przyzwyczic :P

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co WAm powiem :D:D
    wchodząc na inny temat tzn na podobny ale na temat ciuszków dla mamusiek lub przyszłych mamusiek :D
    , ze byłam dziś na szmatkach i kupiłam sobie czerwoną sukienkę, taka z bawełenki..obcisła...i bede w niej super wyglądać z brzuszkiem...:D:D
    Ot takie CI przemyslenia na dziś :D:D:D
    a jak wróce do domku, włoże sobie poduszke i przymierze wtedy sukieneczke :D hahahah

Ruda27, Eweloka84, Malenq, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Paula, przesada juz troche.. Caly weekend macie czekac zas, a oni w poniedzialek znowu nabrudza? :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Rudasek :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda bo lato idzie i jakoś lubię patrzeć na moją kicię :P
    rudasek...hehehe sexi mamuśka będziesz:)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie bede sprzatac! Bez sensu i szkoda mojej pracy :/
    Moj wczoraj tylko z lekka odkurzyl, ogarnal i tyle :/
    Bedziemy caly weekend w tym rozpierdolu :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula współczuję.....

‹‹ 1347 1348 1349 1350 1351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ