Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
spoko kobitki zaczne od 52 w zwyz wiadomo nie bede szalec z tymi malymi rozmiarami bo dziecko szybko rosnie alee juz mnie taak kusi a za nim lekarz mi pwoie jakie dlugie bedzie dziecie to uschnę z braku zakupów hahah
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja uwazam tu inaczej a dziecko rodzace sie ok 55 cm nie uwwzam za wybitnie duze wiekszosc dzieci sie takie rodzi, wiec ubranek 50 nie zalozysz, 56 zalozysz na 2 razy moze, w 62 nie zgubi sie raczej
Ja tez bazuje na tym co widzialam np u mojej siostry przy dwojce dzieci..
Lepiej poczekac zobaczyc jak wychodzi na usg jakie dziecko( chociaz i usg sie baardzo czesto myli ... No sle to sprawa indywidualna, kazdy robi jak uwaza Ty wiekszosc ubranek dostalas, to wiadomo fajńie miec kazdy rozmiar, ale jak ktos kupuje cala wyprawke, czy wiekszosc to to male koszta nie sa zeby ubranka pozniej lezaly -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:A co ci Mysza powiem... Ja juz nie bede miec usg wiec nie wiem jaka wage czy wymiar moze miec moje dziecko przy urodzeniu
Tutaj tez nie mierza w szpitalu dzieci na dl taki zonk
Paula nie bedziesz miec w ogole usg?! O matko myslalam ze w anglii i u was tez, sa 3 usg na cala ciaze.. -
nick nieaktualnyMOjej siostry synek (byk już 17stoletni) mierzył 62cm, moja siostra ma 160cm, mój szwagier 166cm, dziadkowie też niscy są...dopiero pradziadek od strony szwagra był wysoki 199cm....i jak widzicie mój siostrzeniec po nim geny dostał - w dniu dzisiejszym już ma 189cm, a jeszcze rośnie...więc jak już szukacie porównań to warto w drzewo genealogiczne się zabawić heheheh...
nio ja całą wyprawkę też będę musiała kupić, bo moje siostrzenice i siostrzeńce już dorośli, tylko jedno kończy 2latka, ale daleko moja siostra jest, więc wszystko trzeba kupić...i też myślę, że lepiej większe, bo i tak przez pierwsze tygodnie to maleństwo w domku raczej przebywa, śpi i rośnie, a zanim wyjdzie do ludzi, to dobrych kilka cm mu przybędzie...
a u mnie to ze stycznia będzie, więc pierwsze 3 miesiące w domku spędzi heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:37
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak jest słońce... ale się wymieniamy poglądami, coby może zmądrzeć trochę?
ja niby zawsze miałam w koło siebie małe dzieci....ale teraz jestem nowicjusz, więc z radością chłonę każdą wiadomość, trawię i dostosowuję do swojej sytuacji...ja do najbliższego sklepu z ciuszkami mam około 100km, więc i tak internet mi zostaje:D:D:DWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:39
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No jesli wszystko bedzie ok, jesli brzuszek bedzie sie miescil w normie to nie bede miec juz usg.
Jedynie na kazdej wizycie u poloznej sluchanie serduszka.
Wogole to moje dziecko lezy jak w kolysce teraz... Ulozony jest poprzecznie i wypina mi tu jak nie tylek to plecy
Takiemu to dobrze
Wogole byl teraz koles ten robotnik jeden.. Myslalam ze skoncza na dzis a ten tylko dziure po kontakcie zalatal i poszedl!!
Myslalam ze nam to dzis skoncza i bede w weekend sprzatac a ten gada ze chyba dopiero w pon ktos przyjdzie konczyc co za ludzieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a wiecie co WAm powiem :D
wchodząc na inny temat tzn na podobny ale na temat ciuszków dla mamusiek lub przyszłych mamusiek
, ze byłam dziś na szmatkach i kupiłam sobie czerwoną sukienkę, taka z bawełenki..obcisła...i bede w niej super wyglądać z brzuszkiem...:D
Ot takie CI przemyslenia na dziś :D:D
a jak wróce do domku, włoże sobie poduszke i przymierze wtedy sukieneczke hahahahRuda27, Eweloka84, Malenq, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny