Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochan bylamna rozmowie..porazka ..
Aplikowalam na stanowisko specjalista ds rekrutacji
a ta mi napierdala ze mam rekrutowac tancerki do cocomo..klubu gogo.. mam z nimi chodzic i sprawdzac.. i co najlepsze odbyc tygodniowe szkoenie w KRK .. teoretyczne i praktyczne.. wyplata okolo4tys co tydzien po 1tys .. w dupach im sie poprzerwacalo.szczegolnie po te ostatniej akcji ze tancerki z klubu cocomo naciagaja chlopow i ci kupuja szzampany po 99 zl i nagle maja zaplacic 10 tys ;/Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nie no po prostu mi rece opadly ;/
i jeszcze mowi mi ze byla bym jedna jedyna zeby dosta takie warunki..jasen ciekawe ile razy dupe wystawiaja ;/
-
to moze ja bo kolezanka m iala taka samo sytuaje ;/
daltego ja troche sie zastanwialam czy to nie oni..ale w innym miejscu wiecmyslalam ze nie ;/ -
nick nieaktualnyAnia hahahah sorki ale masakra z czyms takim sie nie spotkalam
Jak tam Paula? Wrocila od poloznej? Czy ominrlam cos?
My bylismy w chinskiej restauracji i teraz byla drzemka
Stokrootka Twoj obiadzior wypas ja to bym wszamala jak Ewela bez nugetsow ale moj to by nie pogardzilAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
o matko ale pojadlam .... mmm
zrobilismy wczoraj menu na urodzinoweoo grilla.. maz powiedzial ze zobaczymy jak mu sie uda cos zalatwic to grila oddalimy na za tydzien p ur .. i sie zgodzilam
1. Kielbask
2. Karkówka
3. kaszaneczka
4. Banany z szynka, serem i chilli
5. jaka salatka..
6. pomidory pokrojone przekladane pasta jajeczn lub mozarella
7. jajka nadziewanee
no i oczywiscie wino, i inne procentyRuda27, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczerzemowiac nie wiem no zobaczymy ale nie bede sie dopyywac bo znowu mu zepsuje niespodzianke
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny