Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Rudasku buhahahahahah hahahahaha...dobre, dobre....
u mnie też leje, więc norma krajowa nadal wyrabiana....
No to przepisów nie przeskoczysz...a na długo tak?
U nas tez pogoda o dupsko rozbic ale tu to raczej norma. Swieto jest tak swieci slonce
No kochana ja mysle ze tylko dzis i skoncza to co najgorsze.
Nie moze nas podobno byc w domu tylko przy demontarzu bojlera i piecyka gazowego bo to niebezpieczne...
Ale robote pewnie zostawia na weekend i nas w tym rozpierdolu
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Hahaha Rusasek jablam i wstac nie moge hahaha. Zel do wlosow hahaha
Twoj R dobry jest zartownis
Dobrze ze nie chcial od razu testowac
No tak, zart to On ma to prawda!!!!
tak jak ostatnio leżymy w łóżku i zapuscił jakies radio w którym leciłay przytulańce takie typowe do pościeli no i spiewa jakiś gość, znaną mi piosenke ale za cholere nie wiem kto to Mój R cos sobie nuci wiec go pytam - znasz ta piosenke, na co On- oczywiscie wiec ja pytam..no to kto to spiewa? a ten wypalił- no jak to kto," stary Houston"...hehehe smiałam przez pół nocy!!!
a testować chciał ale nie wypadało w środku miasta na przystanku! musiał poczekać do wieczora :D:DMalenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry!!!
witam sie z herbatka a cytrynką i bułeczką z serkiem szczypiorkowym pospałysmy dzis ale burczenie w brzuchu mnie obudziło
nadrobilam po łebka wiec jak cos pomyle to wybaczcie
Paulus uff dobrze, ze juz lepiej z tym dziadowskim kaszlem
Darus suuuper , że z Malutkim wszystko dobrze juz fajny chłopak
Malenq witamy nowego członka/członkinie super, ze wszystko z maluszkiem dobrze , a te dziady to niech sie wchłoną!!
Aniu cos mi migło, że jakas rozmowa sie szykuje to trzymam kciukas!!!
Olgus Myszo skąd wziełas u mnie termin wg USG na 9 paźd? hahah :* Kochana
Rudasku jak tam RYBKO ?
jak kogos ominełam to przepraszam
u mnie pogoda nijaka ;/Paula55, Malenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Pauluś a gdzie TY mieszkasz w tej szkocji???/
no wesoło mam, wesoło :D jakbyś jeszcze widziała powage mojego R jak to mówił to byś padła
Ewelko...rybka odpłyneła póki co..zobaczymy jak będzie dzisEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Mieszkam Kochanie kolo samego Glasgow
Moj dosc dlugo w samym Glasgow mieszkal ale ja bym tam dnia nie wytrzymala wiec poki co mieszkamy w takim miasteczku sympatycznym
A gdzie wyladujemy to nie wiem
Wlasnie koles od kredytu wczoraj dzwońil ze mamy dostac aplikacje do wypelnienia z banku
Liczymy teraz na kredyt z bardzo malym wkladem wlasnym i jak by sie udalo to uhhhEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej
U mnie rowniez leje i leje masakra.. to tak jak u ciebie rudasku bo dzieli nas tylko okolo 20km
My dzis drukujemy kartki bo chcemy auto sprzedac i inne kupic
Noi za niedlugo zacznie sie szal zakupow bo z racji ze z dzidzia nie wyszlo to za okolo 2 tygodnie wyjezdzam do pracy do Niemiec..
-
nick nieaktualnyRudasek hahahaha z zelem dobre fajny zartownis ten Twoj facet
Paula smacznego mam nadzieje ze chociaz nie pada u was i spokojnie mozesz pokorzystac z dnia raz na jakis czas fajnie tak wyjsc i cos porobic zwlaszcza kupujac prezent
Pamietam wlasnie jak mowilas o tych koszulkach my mamy niedlugo rocznice i chce mojemu zamowic koszulke z tiesto.. Bo cos wspomina o niej ostatnio a on fanem jest juventusu chociaz juz mniej niz kiedys
Ja sie mylam i ubralam w koncu twraz lezymy i myslimy co robic, bo tu jest tak nudno w austrii ze masakra swieto, wszystko pozamekane, ludzi wszedzie brak.. Moj mowi ze do pl bysmy pojechali, ma 4 dni wolnego a nie mozemy wykorzystac nawet.. Moze jutro albo w spbote do bratyslawy pojedziemyEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ewela juz polowa????! Ja ciesz pierdzielesz!!! A dopiero ja bylam w polowie haha superasno
Ja zapraszam na parapetow jak tylko bedzie gdzie zrobic drzwi mam zawsze dla was otwarte
Stokrotko na dlugo jedziesz??? Bylas juz kiedys czy to 1 raz???
Ejjj a gdzoe Anna? Na fb ja widzialam ale tu juz do nas nie zajrzyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewela juz polowa????! Ja ciesz pierdzielesz!!! A dopiero ja bylam w polowie haha superasno
Ja zapraszam na parapetow jak tylko bedzie gdzie zrobic drzwi mam zawsze dla was otwarte
Stokrotko na dlugo jedziesz??? Bylas juz kiedys czy to 1 raz???
Ejjj a gdzoe Anna? Na fb ja widzialam ale tu juz do nas nie zajrzy
-
zien dobry dziewczynki
Na FB wstawilam tylko moja kicie pozniej szal bo musialm sobie wsioprzygotowac bo dzis na ta romzowe . no i do pracy dopeiro teraz mam troche czasu
Rudasku zart dobry z tym zelem
Stokroteczko ale oboje wyjezdzacie czy tylko jedno ??
Paual niech ten wredniak juz cie pusci znaczy kaszelEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nooo w koncu cie Ania wywolalam do odpowiedzi trzymamy kciuki za rozmowe pamietaj
Z kaszlem juz jest lepiej ale miesnie na brzuchu bola jeszcze.
Ja pogadalam z mama przez tel bo pipka nie wziela lapka do praćy a tam ma skypa
Jeszcze 40 min posiedże w mc i lece na sklepy. Dzis ide sama to i dla malego pewńie cos przytargam haha moj mnie zabije
Ewelcia tez mi sie najbardziej ten ciemny roz podoba ale chyba by mnie syn wyklal jak bym mu taki kupila wiec teraz stawiam na turkusEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
a ja sie wczoraj wieczoram przstraszylam..bomoj M "ukadal sobei klejnociki w gatkach.. i nagle zgial sie jakby go kts walna w klejnoty.. mowi ze poczul jakby sie obily jakby wlasnie ktos mu przywalil.. i az go pecherz zabolal. po 5-10 min mu przezlo.. ale pierwszy raz tak mu sie zdarzylo..i troche sie martwie i jak nigdy wstawal dwa razy w nocy siusiu ;/ nie wiem czy to od tego czy po porstu duzo wypil napojow ;/ bo fakt sporo pil na wieczor ;/