Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiem, że dla małej dziewczynki to imię trudne, ale dzieci tak szybko rosną... heheh
a ze zdrobnień: Kosia, Konieczka, Konusia, Koniusia
tak jak piszesz już mam w około siebie Oliwie, i Natanielka też już mam....a Tymek tak się mężowi podoba:)Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Daria te kocyki sa takie jak ten co ja znalazlam ale te twoje sa bez ocieplacza i drozsze
A wiesz,,, ja juz troszke zimowo patrze wzorki sa identyko
Ale dziekuje ci bardzo za link
Tymek to moj faworyt u was zdecydowanie
I kornelkaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria ten co mi wyslalas to ja go wlasnie wam pokazalam hehe
No a u tego twojego z ocieplaczem sa juz drozsze
Ja jak we wrzesniu urodze to juz cos cieplejszego sie przyda kupie tez cienszy kocyk ale taki zwyklejszy. Jeden chce taki porzadny wlasnieRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a my tylko myslelismy nad chlopacem nie wiem dlaczego
i sa dwa Leon i Antoś
ja osobiscie jestem za Atnosiem
z żenskich.. podoba mi sie Zosia, Lena
Ruda27, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu u nas kiedyś padło Zofia (bo to babci A.), ale stwierdziliśmy, że nie chcemy imion po rodzinie, żeby nie było obrażalstwa, a czemu tamta babcia etc.
ale imię śliczne, Antoś - ładnie - Antoni jak dorośnie:)
my cały czas czujemy (a szczególnie ja) że to będzie chłopiec...Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Jej Antek jest suuper!!!! moj chrzesniak mial byc antek a zostal filip
Leon to chrzesniak mojego brata
Lena byla na mojej liscie haha mega popularne teraz imie
Malenku ja tez mialam takie silne przeczucie i prosze jak sie sprawdziloMalenq lubi tę wiadomość
-
noo Antos mi sie strasznie podoba a moj maz kiedys powiedzial tak to bedzie Antosiu Antek,, a jak cos zbori to bedzie do neigo mowil Antoni M....... cos ty narozrabial
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale powiem Wam szczerze ze mi to pewnie dziecko wejdzie na glowe ;P za to moj M jest stanowczy i nie da sie go przeblagac ..
nawet na podstawie kota .. mowi nie dawaj jej dopoki nie zje wszytskiego..no ale jak widze ze jej troche zostalo to jej dosypuje swiezutkiej karmy z galaretka i tak lajza wylize o co swieze reszte zostawi za to Moj m .. nie.. jak go budzi to mowi niech poczeka a nie zeby kot mna rzadil.. i faktycznie jego nie budzi bo wie ze da jej dopeiro jakon wstanie..a ja..no cz obudzi mnie o 4 w nocy to jej dam zrecRuda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem ze na pewno bede wpajala dziecku szacunek do ludzi i samego siebie, wyrtwalosc dzeniudo celu , jak tylko bede mogla to w cym bedzie czul/czula sie dbrze to bedze sie w tym kierunku rozwijalo..nawet jeslibedzie to chlopiec bede uczyl go gotowac prac itp itd zeby umial sobie radzic w zyciu
moj maz powiedzial ze bedzie chcial pokazac dziecku rozne rodzaje sportow, muzyki, powiedzial mi ze chcialby zeby dziecko sprobowalo grac na indstrumentach . chyba ze nie bedzie chcialo..to nie ..ale jesli zobaczy ze ma ajkies pociagi w kierunku muzyki to na 100% bedzie robil wszytsko zeby sprobowacl kilkuMalenq, Czarnula87, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:KOchane padam..oczka same się zamykają...i chyba nerwy ze mnie zlatują...
więc mówię dobranoc, kolorowych snów i przyjemnego poranka jutro:)Malenq lubi tę wiadomość