Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Jeszcze nie idę :] Czekam
Wiecie co przez to że ostatnio tak mało tu bywałam czuję się delikatnie obco ale to nie przez was ani nic, jakoś tak nie wiem, takie dziwne uczucie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Olga ale tu sa wszystkie tematy, nie tylko o staraniu sie i ciazy przeciez Ty wiesz o tym,,
Wiem kochana, wiem bo staram się udzielać we wszystkich ale sama nie wiem o co kaman :] wy sobie tym główki nie łamcie, bo mi się cholernie miło czyta o staraniach,o ciążach, o tym jak rośniecie itp. O pierodołach i ważnych sprawach. Ale ostatnio ciagle u mnie tylko praca praca praca i jakoś tak mam wrażenie że czasem stoję obok tego wszystkiego, czasem nawet mi się pisać nie chce :] -
nick nieaktualny
-
jeeeeeeeeee a pwoiedz czy próbowałas zrobić ten farsz np w ciesnie nalesnikowym, tzn nalesniki ???
bo chyba tez powinno byc dobre coooo ??? albo np w kapuście, mojego R mam robi to w kapuscie :d i mówi ze jest oki :D:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam Olga bo myslalam ze juz uciekasz
Powiem ci ze ja jak pracowalam to tez sie tak dziwnie czulam tu czasem nawet nie miakam sil pisac.
Kurde az chyba zrobie te pierozki. Tylko mi maszynka z Polski przyjdzie i bedzie okazja wyprobowacCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalo laseczki
Jest tu kto?
My w domu. Wiec tak. Lekarz powiedzial ze szyjka zamknieta i ok 3 cm recznie sprawdzil. Wody w normie. Maluszek juz jest duzy. Ok 1970 ale to tak orientacyjnie juz jest glowka w dol i chyba sie raczje juz nie odwroci
Na poczatku mialam stresa po wizycie i sie martwilam, ale wiem ze jest wszystko dobrze i jet maly zdrowy i duzy byczek po prostu
Ewleina jak u Ciebie?Ania_84, Paula55, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Daria super cmok cmok dla Natanielka ze grzecznie sie sprawuje
ja doepiro weszlam bylismy kupic warzywka na salatke, gadalismy z mezem , pozniej pierogi u tesciowej, teraz zrobilam salateczke i bede jadla
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nadrobilam widze ze temat pierogow ruszylam
ja nie bardzo lubi ruskie, za to z kapust ai grzybami, z truskawka, szpinakiemi feta ...mmmmm niebo w gebie
Olga ja tez sie nie stram wiec jestesmy dwie hehehe
posadzilam przed burza i ulewami smierdzuszki o mije ladnie podlejeCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noo a na urodziny z mezem ogadalismy ze zrobimy grilla + ognicho.. na ognisku kielbaski a na griluu polozymy karkowke i zrobie te banany
usmialm sie z mojego
bo mu moiwe ty to i tak ni epamietasz kiedy sa jakie swieta wicmoich ur tez nie pamietasz( niestetyy to jest u nich rodzinne ) a ten do mnie a wiem..a ja mu a to tak wiesz jak ci FB przyponi
a Michal nagle oburzony nie sa w sobote 14 czerwca .. a mi geba opadla i nagle slysze sprawdizlem w akcie malzenskim bo mi sie mylilo z 16 czerwca a nie chcialem gafy walnac
a ja sobie pomyslalam..nooo jak ie chce to sie wie gdziesprawdzicRuda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny