Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweeeela ani pierdniesz a bedziesz w tym tyg co ja albo potem Daria
Ja nie wiem gdzie mi ten czas uciekl...
A zaraz bedziemy sie tu pocieszac ktora jaka nie wyspana i jaka kupe ktore dziecko zrobillo haha
Aniu ja taka nadzieja zyje... Bo ciezko
Wlasnie dostalam moja pizamke i leginsy z biedry od mamusi prezent na imieninki .Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:dziewczyny!!! po lewej stronie 3 razy mnie pykneło cos az ręką czułam tylko czy to dzidzia czy jakis nerw hahahaha bo nerwy tez mi ostatnio płatają figla i wiecznie cos mi pyka
Haha Ewela nerw chyba w mozgu
Prwnie ze to Natalka cie zaczepia moj maly tak mnie bijeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwleinka to napewno coreczka! ojj jak cudnie
Paula gdzies pisla, ze chce odpcozac od forum i juz tak czesto nie zaglada.. Mysle, ze niedlugo sie do nas odezwie
Paula super, ze dostalas prezent i co pasuje wszystko?
Ja wlasnie mojemu sunkowi spiewalam mam nadzieje, ze mu sie podoba dlatego brzuch falujeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:42
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Loo zjadliwmy sńiadanko
Ale jade czosnkiem haha ale za to zdrowo
Ooo beda placuszki mi tak wczoraj smakowaly ze hoho z sosem czosnkowym
A z jednej cukini ktora mi zostala na kolacje zrobilam cukinie w plasterkach panierowana w bulce tartej i smazonej na patelni z keczupem miodzio
Rudasek... Bez rybyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez uwielbiam cukinie w bulce tartej
Kiedys te placuszki tez robilam, ale mnie wkurzalo odsaczanie i jak sie rozwalaly
Dzisiaj obiad bedzie latwizna, czyli buchty (kluski na parze) bo mam paczuszke.. Tylko jogurt musimy dokupic..
Musze posprztac w kuchni bo od wczoraj sa naczynia ale narazie leze.. Dzisiaj jak najmniej chce stac i chodzic, dopoki nie bede po wizycie u lekarza..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ja wlasnie zrobilam liste i wywiesilam w przedpokoju podzialu obowiazkow
bo wkurzyla mnie tesciowa wchodzi i mowi ze nie umyta podloga i babcia jakby weszla to bleblebe.. ja pierdole.. kurwa nie bede ryla caly dzien i sprzatala.. wystarczajaca w tym domu ( nie naszym) narobilismy juz porzadkow ;/
w wejsciu wiadomo ze sie nanosi.a maz nawet sie nie odezwal.. i pozniej do mnie ze mama tak powiedziala i trzeba to zrobic.. no to mu dalam mopa i mowie to szoruj ;/
ta sie wkurwilam ze zrobilam rozpic=ske mycia garow codzienn , i innych co drugi tydzine on sprzata cala gore a ja dol.. itp itd.. mam gdzies kurde co ja sprzataczka .. ;/Eweloka84 lubi tę wiadomość