Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweeeela ani pierdniesz a bedziesz w tym tyg co ja albo potem Daria
Ja nie wiem gdzie mi ten czas uciekl...
A zaraz bedziemy sie tu pocieszac ktora jaka nie wyspana i jaka kupe ktore dziecko zrobillo haha
Aniu ja taka nadzieja zyje... Bo ciezko
Wlasnie dostalam moja pizamke i leginsy z biedry od mamusiprezent na imieninki
.
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:dziewczyny!!! po lewej stronie 3 razy mnie pykneło cos az ręką czułam tylko czy to dzidzia czy jakis nerw hahahaha bo nerwy tez mi ostatnio płatają figla i wiecznie cos mi pyka
Haha Ewela nerw chyba w mozgu
Prwnie ze to Natalka cie zaczepiamoj maly tak mnie bije
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwleinka to napewno coreczka!
ojj jak cudnie
Paula gdzies pisla, ze chce odpcozac od forum i juz tak czesto nie zaglada.. Mysle, ze niedlugo sie do nas odezwie
Paula super, ze dostalas prezenti co pasuje wszystko?
Ja wlasnie mojemu sunkowi spiewalammam nadzieje, ze mu sie podoba dlatego brzuch faluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:42
-
Loo zjadliwmy sńiadanko
Ale jade czosnkiem hahaale za to zdrowo
Ooo beda placuszkimi tak wczoraj smakowaly ze hoho z sosem czosnkowym
A z jednej cukini ktora mi zostala na kolacje zrobilam cukinie w plasterkach panierowana w bulce tartej i smazonej na patelniz keczupem
miodzio
Rudasek... Bez rybyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez uwielbiam cukinie w bulce tartej
Kiedys te placuszki tez robilam, ale mnie wkurzalo odsaczanie i jak sie rozwalaly
Dzisiaj obiad bedzie latwizna, czyli buchty (kluski na parze) bo mam paczuszke.. Tylko jogurt musimy dokupic..
Musze posprztac w kuchni bo od wczoraj sa naczyniaale narazie leze.. Dzisiaj jak najmniej chce stac i chodzic, dopoki nie bede po wizycie u lekarza..
-
Ja wlasnie zrobilam liste i wywiesilam w przedpokoju podzialu obowiazkow
bo wkurzyla mnie tesciowa wchodzi i mowi ze nie umyta podloga i babcia jakby weszla to bleblebe.. ja pierdole.. kurwa nie bede ryla caly dzien i sprzatala.. wystarczajaca w tym domu ( nie naszym) narobilismy juz porzadkow ;/
w wejsciu wiadomo ze sie nanosi.a maz nawet sie nie odezwal.. i pozniej do mnie ze mama tak powiedziala i trzeba to zrobic.. no to mu dalam mopa i mowie to szoruj ;/
ta sie wkurwilam ze zrobilam rozpic=ske mycia garow codzienn , i innych co drugi tydzine on sprzata cala gore a ja dol.. itp itd.. mam gdzies kurde co ja sprzataczka .. ;/Eweloka84 lubi tę wiadomość