Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Smacznego Daria
Dziekuje, ale musi sie najpierw ugotowac nie mam sil chodzic co chwile do kuchni heh
Dzisiaj widzialam spodnie pumpy z krokiem nizszym, zwiewne dluga nogswka. I oczywiscie sie tyle zastanawialam i nie wzielam a teraz zaluje moze jutro albo w pt skocze po nie z moim.. -
Ooo wlasnie mi przypomnialas że mialam gaci na ebayu poszukac
I musże dzis nawilzacz powietrza do pokoju malego zamowic...
Ja tak mam zawsze... Jak sie zastanawiam czy cos kupuc..zwykle nie biore, potem zaluje a jak wracam to juz nie ma hahsRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też lubie burze ale w domku, w bezpiecznym miejscu..o obowiazkowo w mieszkaniu..jak jestem u rodziców w domu to sie cholernie boje, mam jakas schize ze piorun moze w dom udezryc....ehhhhh
Daria co dobrego na obiada robisz? porób mi troche smaka...moze znów poczuje jakies ectra zapachy, byle nie rybaaaaaaaEweloka84, Malenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStandardowo Rzym ----> noclegi mamy nad morzem....potem na dzień do Neapolu, skoczymy na Sardynię koleżankę odwiedzić...mamy napięty grafik hehehe...
ale zobaczymy co z tego wyjdzie...mam nadzieję, że zdrówko dopisze...Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek a ja Ci współczuję, ale przynajmniej wiesz jak ja się czuję każdego dnia...może nie rybą mi śmierdzi, ale wieloma innymi rzeczami, ostatnio jak A. usmażył sobie jajecznicę (którą zawsze uwielbiałam) to kazałam mu na tarasie jeść bo nie mogłam znieść jej zapachu.....
to będą nasze pierwsze wakacje od lat...więc już doczekać się nie mogę...Rudasek lubi tę wiadomość
-
hej kochane niestety musialam znikna c na chwilke
maz przyjechal po mne pozniej do moich rodzicow bo zaprosili nas na obiadek
pozniej male zakpy
lody kupilam arbuzaaa mmm
Te dziewczynki ktore kojarza cedr697 z wieczornicy dzis ujrzała IIRuda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc Malenq
A ja wlasnie przez skypa podziwialam moje nabytki dla Tiagusia mama mi prezentowala co nam przyszlo jestem mega zadowolona
Zamowilam jeszcze nawilzacz powietrza i jak przyjdzie to mama mi pierwsza pake wysyla juz sie doczekac nie moge!!!!
Aniu widze owocny dzien!! Super. Ja gnije w lozku caly dzien. I to w sypialni bo w zwiazku z czwartkowa wymiana instalacji musielismy wyniesc z salonu tv
Ja kolezanki nie kojaze ale oczywiscie jej gratulujeAnia_84, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq idz sie faktycznei poloz moze ci przejdzie
Paula super ze ze wszystkiego estes zadowolona ..a jak sie cujes ??
u nas leje burze ;/
ciekawe co u Olgi miala nas tu odwiedzic