Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A my ogladalismy odc pierwszej milosci bo moj ma popoludniowke i wieczorem nie obejrzy
Dzieki Dorcia za polecenie. Jak bede w pl to kupie teraz miaiek robi mi herbatke z domowym sokiem malinowym, cytryna i miodem i obiad robi pieczonki mmm juz pachnie w domku
A truskawy tez bym juz zjadla. Choc wczoraj mialam ale nie ma jak ze swojego ogrodka
Mamcia do mnie z zyczeniami dzwonila. My od razu tez jej zlozylismy do kojego juz synu mowi haha
A moj pies biedny byl wczoraj u weta mial kleszcze ale dzieki Bogu wszystkie byly martwe bo mama co mies kropi go takim lekiem na te dziadostwa. Ale cos ma z siusiaczkiem jakis stan zapalny i dostal antybiotyk
Za to pies partnera mamy ma kamienie w nerkach wczoraj w nocy wyladowal u weta tez bo sikal krwia a tak sie lubia z moim Pikselkiem... Biedny tak mi smutno ze mnie z nim nie ma bo to takie moje pierwsze dziecko
Czesc Ewelus :*
Uhh dobrze ze cie lekarz uspokiol to dzis razem lezymy w lozkachEweloka84, Ruda27, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorcia, Rudasek dzieki kochane :*
Paula uzywalam tego sposobu kiedys, caly prysznic byl uwalony z kawy
Teraz uzywam tolpy na cellu dla kobiet w ciazy, skora troche sie uelastycznila
Dorcia tez mam takie maselko, ale czkeoladowe mmm chociaz dawno nie uzwyalam
Ewelina dobrze ze nic niedobrego sie nie dzieje i jest ok!
Fajnie jakby Cie cora dzisiaj pokopala
Wlasnie ciasto mi sie skonczylo piec zostalo troche i 3 muffinki zrobilam z truskawkami i bananem zaraz wsadze do piekarnika zobaczymy co z tego bedzie tez nie wiem czy nie dalam za duzo rabarbaru bo nawalilam jak glupia hahaaEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Wiem wlasnie ze po kawie jest troszke brudno ale lepszy naturalny kosmetyk niz chemia hehe poza tym w szkole spodobalo mi sie tworzenie wlasnych kosmetykow i cala grajda to byla ta zabawa z przygotowańiem
Tymczasem kupilam w pl peeling grubiziarnisty arbuzowy ale czeka na wysylke razem z peelingiem enzymatycznym ziaja pro do twarzy i maska kremowa z tej serii z glinkami.
Daria no jak ty zaczelas kucharzyc ale twoj ma dobrze
Powiem ci ze lepiej ze dalas duzo rabarbaru bo ja dalam za malo ale czlwoek cale zycie sie uczyDorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:dziewczęta jem truskawki ze smietana......i prawie dostaje orgazmu buahhahahaha :F:D:D:D
-
My po obiadku do teściowej jedziemy na dzień matki bo u mojej mamy wczoraj byliśmy.
Paula widzę że i Wy też Pierwszą Miłość oglądacie. To jedyny serial który oglądam . Mój Mężu o dziwo też czasami się przyłącza a gdy długo nie ogląda to wypytuje co się ciekawego dzieje
Biedna psinka Paula
A my w piątek jedziemy kupić rybkę dla naszej Córci na Dzień Dziecka bo ostatnio ma hopla na punkcie zwierzaków więc po tłumaczeniach jej jak to trzeba się opiekować systematycznie zwierzątkiem w domku uznaliśmy że to będzie fajny prezent bo bardzo dużo zrozumiała i codziennie mówi że bedzię ją karmić żeby była duża i silna . Oby nie znudziła się tym szybkoAnia_84, Ruda27, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula no powoli powoli sie ucze jakos musze sie przygotowac do roli mamusi, bede pozniej kucharzyc z synkiem
Dorotka ja mysle, ze rybka szybko sie znudzi... Moi rodzice maja rybki na poczatku dzieci przyjezdzaly to pierwsze co do rybek, a teraz juz nie ma takiej ekscytacji tez chca pieska wiec moja siostra chyba im kupi ferbi i beda sie tym opiekowac
Rudasek tez jem truskawki ale same bez dodatkow, pysznosci
U nas duchota..Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Paula no powoli powoli sie ucze jakos musze sie przygotowac do roli mamusi, bede pozniej kucharzyc z synkiem
Dorotka ja mysle, ze rybka szybko sie znudzi... Moi rodzice maja rybki na poczatku dzieci przyjezdzaly to pierwsze co do rybek, a teraz juz nie ma takiej ekscytacji tez chca pieska wiec moja siostra chyba im kupi ferbi i beda sie tym opiekowac
Rudasek tez jem truskawki ale same bez dodatkow, pysznosci
U nas duchota..Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Dorociu ogladamy pelna para wciagnelam mojego ale on tylko ten jeden serial toleruje na na wspolnej nie dal sie namowic
Partner mojej mamy kupil rybke jako dodatek do prezentu na komunie chrzesniakowi mojemu i jest zachwycony nazwal go wojownik
Mysle ze na poczatek rybka to dobry pomysl... Bo pies to obowiazek na lata. Dobrze zaczac od czegos mniej zajmujacego zeby dziecko sie nauczylo ze zwierze to nie zabawka
U nas Aniu popadalo i jest lepiej. Choc chyba chlodno...ja chce zeby w koncu bylo ponad 25 st!!!Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ojjj Dorci ..ja pamietam moej rybki pozniej swinke morska, nastepnie pieska
Ania_84 lubi tę wiadomość