Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha skad ja to znam :p tez w goracej wodzie kapana jestem :p
Robilam tak jak Asia
Ale mi sie nie chce do pracy, taka zimnica masakra.. Wieje u nas jak cholera ze sie wychodzic nie chce,,
Narazie leze pod kocem, myslalam ze sie drzemne ale za duzo mysli w glowie :p
Nie moge sie doczekac jak dolaczycie kochane mojeSaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Hahaha i dobrze :p
To do dziela dzisiaj piekny prezent urodzinowy
Powiem wam jaki ja len jestem powinnam posprzatac a ja leze :p
Ale w sumie jutro mam wolne, to wezme sie za cosWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 11:06
Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj już myślałam, że @ sobie idzie w cholerę. Dopóki do pracy na 12 nie poszłam, nawet plamienia nie miałam, nic, zero. A w pracy mnie tak wymordowali,tak naganiali, tak nawkurw... że od razu mi zaczęlo normalnie lecieć
Z jednej strony spoko, bo nie mam termoemtru i pewnie będzie dopiero za2-3 dni, ale z drugiej ja chcę a nie mogę ;/ -
Laseczki!!! Jacenty mi załatwił na 9 grudnia badanie OTC oczu!!!! Jak on to robi??? Zawszee jak ja dzwonie do lekarza to albo długi termin albo brak miejsc. wczoraj tez dopiero na styczen termin. a teraz nie dość że 9 grudnia to jeszcze na kasę chorych!
Eweloka84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAsia super!!! Ciesze sie ze tak szybko a bedzie napewno dobrze kochana
Olga musisz poczekac im barziej sie chce to bardziej sie nasycicie soba stesknieni :p
Paula milej pracki. Czekam na wiesci po lekarzu bez stresow proszeEweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ooo cudowny ten Twój Jacek , super ze tak szybko
No super, tylko jak on to robi!! Skubany zawsze wszystko załatwi!Ruda27 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-