Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja jak chodziłam to u mnie ewidentnie było widać że pęcherzyk jest rozerwany przynajmniej tak mi tłumaczył gienek bo jak dla mnie to ja nic na tym zdjeciu nie widziałam tylko, że ja chodziłam praktycznie co drugi dzien wtedy ale gienek jest w stanie to ocenic czy była czy bedzie
bo ile razy byłam na "przeglądzie" to gadał ze oo nie długo bedzie albo że jestem po..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:48
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olga super tort
Dziewczyny wstałam z łóżka. JUPI. BYłam na spacerku, zrobiłam zakupy, mam zamair odkurzyć i zrobic obiad. A że kobieta zmienną jest wybrałam opcje nr 3, czyli Farfalline w sosie ArabbiataEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ło matko, pomyliło mi się, miałam napisać do Eweli hahahah, chyba sie zakręciłam
NO Ewela tort mega:)Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:hahah zakręcona , zakrecona buzka laseczki cos mnie dzis na czułości wzielo <tule Was wszystkie mocno>
żeby tylko z tej czułości dzieci wyszły
dzwoniła do mnie przyjaciołka, mówie jej o moich dolegliwościach a to do mnie ni z gruchy ni z pietruchy: że to normalne, że panikuje, że przecież dwa zarodki to nie jeden, muszą się bardziej do endo dodrapać i stąd 2x dłuzsze plamienia. Cooooooooooooo? A ona? No bo to na pewno bliźniaki będą.
Grunt to mieć poczucie humoru. Uduszę ją. Co jak co ale stawiać na nogi to ona nie umieCzarnula87, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem jak wy, ale ja juz zaczynam leniuchowanie herbatka, ciasteczka, muzyka i nicnierobienie
Jeszcze nie. Dzisiaj dostałam info, że kompletują wysyłkę. Do 3 dni powinien dojśc testy teżWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 14:45
Eweloka84 lubi tę wiadomość