Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojj moze masz poprostu gorszy dzien Daria. Tak sie zdarza... Ńie zawsze czlowiek musi tryskac optymizmem...
Poza tym nie wiem jak ty ale ja juz czasem jestem troszke zmeczona... Brzuch zaczyna ciazyc, coraz mniej moge sama zrobic i tez mi czasem smutno
Musisz to przeczekac kochana i bedzie lepiej. Nic na sile...
Dziekuje Malenq czekam juz jak na szpilkach...
Zastanawiam sie czy dzwonic do tesciowej. Moj nie chcial bo nie chce jej martwic ale uwazam ze powinna wiedziec co sie dzieje...
Moja mama sie bardzo przejela i tez czeka na wiesci..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula wiem wiem, mam gorszy dzien.l zas zaczynaja buzowac hormony i sa humorki niestety.co do zmeczenia to czuje sie zmeczona, brzuch ciazy, zle mi sie siedzi bo ciezko oddycha i wszystko cisnie do gory, takze prosto nie ma szans posiedziec dluzej, musze sie odgiac troche do tylu.. Moj mowi ze w nocy oddycham jak stara baba
No nic, musze sie wziac w garsc i jutro mam nadzieje, bedzie lepszy dzien.
A Ty lepiej tesciowej nie mow, jak T nie chce narazie jej martwic to nie dzwon.l powiecie jej jak wyjdzie ze szpitala.. -
nick nieaktualny
-
Masz racje. Sam do niej zadzwoni...
Kurde denerwuje sie... Napisze mu smsa co tak nic sie nie odzywa...
Ehh tez nie lubie takiego poczucia beznadziei...
Wczoraj wieczorem tez nie moglam znalezc miejsca. Lezec zle, siedziec tez.... Masakra.
A moj maly pospal i znow szaleje... Ilez to dziecko ma silAnia_84, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
a ja zasiadam z herbatka.. od rana mi niedobrze chyba sie przezarlam.. na dodatek tak mi dzis slabo bylo ze nie wiem. az maz chcial mnie do pracy zaprowadzic
-
nick nieaktualny
-
nie zjadlam sniadania i epwnie od tego bo czulam ze po porstu jestem slaba zjadlam i mi sie poprawilo
Malenq lubi tę wiadomość
-
Paulus trzymaj sie tam i uwazaj na Was. Duzo zdrówka dla T.
Daria robili w piatek usg dopochwowe i przez brzuch i jest ok. Plamienia duze nie sa ale nie powinno ich byc. Jak mnie badali to mowili ze malo co widac z tego plamienia bo zanika minie jakis czas i znowu pojawia sie.
Aniu pieknie wygjadacie
Maldnq odpoczywaj
Rudasku kuruj sie
-
Dzieki Ewelcia...
Misiek dzwonil teraz ze dalej cżeka na przeswietlenie.. Lekarze na obchodzie go pobadalinrecznie i czekaja na to zdjecie ktore nie wiadomo kiedy mu zrobia... Nie wie nawet w jakiej czesci szpitala jest i czy moge przyjechac bo wstac nie moze z kroplowka a nikogo nie ma w poblizu...
Poryczalam troszke i czekam dalej
-
Paulus spokojnie kochana .. nie placz wszytsko bedzie dorbze.. a jakbys poszla na izbe tamta to nie mowi gdzie lezy dany pacjent ??
-
nick nieaktualny
-
To jest tak ogromny szpital ze ciezko by mi bylo go znalezc... Moze i by go po nazwisku znalezli ale on mowi ze tu jeszcze do nikogo nikt ńie przychodzi i musi zapytac czy mozna...
Kazal mi lezec w domu i czekac na tel.
On sie chyba boi ze znow mi bedzie slabo w szpitalu...
Swoja droga... Ja tak wlasnie na szpitale reaguje... Nie daj boze jak mi musza weflon zalozyc to juz tylko na lezaco bo odlatuje.. I zastanawiam sie jak ja bede rodzic
-
nick nieaktualny
-
Paula to moze T ma racej zebys poki co nie przychodzila ..wiem ze chce sie byc przy swoim mezczyznie ale jak tak reagujesz na szpital to faktycznie nie fajnie
-
No autem jezdze Daria....
Ale w koncu do mnie zadzwonil bo spal i nie slyszal ze pisalam.
Nie moge go odwiedzic lezy na sali z mezczyznami po operacji (nie wiem czemu) i tam sami mezczyzni moga byc mowil ze wlasnie pielegniarka myla nago faceta obok i nikt z rodziny tam nie wchodzi
Mowi ze obiad i sniadańie okropne wiec juz mu zupke gotuje. Dzis mam dzien ryczenia chce go juz w domu z nami!!! On tez mowi ze pogada z polozna ze chce dzis wyjsc do domu! Czekam dalej
-
Calkiem mozliwe ze jak z ludzmi po operacji lezy to neistet ale zabardzo nie wpuszczaja ;/
juz niedlugo niech go lepiej zdiagnozuja dkladnie dadza co maja dac bedzie z Toba