Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde Paula nieciekawie ze nawet go odiwedzic nie mozesz wyobrazam sobie jak Ci zle.. Ale on tam sobie przynajmniej z jakimis facetami pogada u odpocznie. Na lekach jest to nie bedzie bolalo.. Nie smutaj sie :*
U mnie humor lepszy dziekuje Natus moj mi go poprawil -
Ja spoko z rana sie nie za dobrze cuzlam ale teraz juz luzik
le z rana mialam mega pakiecik... niedobrze mi bylo, slabo krecilo mi sie w glowei, zgaga a na dodatek sie nie wysapalam
teraz tylko mnie kluje jajnik co jakis czas ..ale ogolnie dobrze sie czuje
wczoraj mnie sporo osob wychwalilo ze wygladam kwitnaco wiec troche mnei tak wiecie dowartosciowali
jeszcze w rpacy
U nas spoko luzik.. mezu tylko ma jakas podejrzanie dzua chcice
ale cieszymy sie ze nam babcia udostepnila ten salon bo wreszcie bedziemy mieli salon gdzie bedzie mozna przyjac gosci
zrobic grilla na tarasie a jakby padalo siedziec w domkuRuda27 lubi tę wiadomość
-
Ale siedze i mam dylemat..
bo wyslalam do takiego NZOZ-u zapytanie czy nie potrzebuja kogos takiego jak ja do rozliczen z NFZ
i babka oddzwonila do mnie.. i mowi ze oni w tym momencie nie potrzebuja - ale ma kolege ktory na gwałt potrzebuje zarowno osoby do spraw z NFZ jak i kierownika przychodni .. i ze zarowno na jak i na to mam kwalifikacje podaje mi numer. wszytsko .. i mowi ze jak cos zebym powiedziala ze jestem od niej..
pytam sie jaka ta firma at mi mowi Promedica.. a mi sie goraco zrobilo. to ten facet co tak ostatnio mnie potraktowal ze niby mialam go obsugiwac a on z gory powiedzial z emam juz pracowac ;/
n i nie wiem.. z jednej stron kasa mi potrzebna.. ale co zadzwonie do niego jak sie zjarnie ze to ja .. -
nick nieaktualny
-
Super. Ciesze sie ze u ciebie Daria leoiej co bysmy bez tych dzieciaczkow zrobily??
Aniu my tez wczoraj i przed wczoraj poszalelismy i masz hehe
A tak serio... Fajnie ze sie udalo z tym pokojem a możecie normalnie caly czas z niego kozystac? Zrobic sobie to po swojemu??
O kurde...ale wtopa z tym kolesiem
Z drugiej strony zobacz,... Tak cie potraktowal a nikogo do pracy nie ma... Może spokornial troche?'Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no wlansie nie wiem.maz powiedzial zebym sie nie wazyla do nich dzwonic..ale z drugiej strony ..rpzydaloby mi sie ;/
tak pokoik mozemy robic jak chcemy .. Michu ma z tata zniesc naroznik z gory wziasc swoja mebloscianke z domu u rodzicow.. , panele tam sa..to jeden z bardziej zadbanych pokoi .. bo byl robiony niedawno
-
Paula nie martw się...wiem, ze sie łatwo mówi ale niech mu zejda te kamienie to skonczy sie męczyć. Mojemu tacie tez to non stop wracało i cały czas lądował w szpitalu az sie zdecydował na laserowe rozbijanie i odpukać juz kilka lat jest spokoj...
-
A dlugo lezal w szpitalu jak mu rozbijali??
Dzwonil teraz do mnie i mowi ze byla lekarka z nowej zmiany i powiedziala ze ma nadzieje ze szybko zrobia to przeswietlenie i jak zapytal czy wroci dzis do domu to powiedziala ze ma taka nadzieje ale to zalezy od wynikow... Oszaleje z tym czekaniem
-
Dziewczyny w koncu jestesmy razem w domu!!! Tak sie ciesze
Misiek zostal wypisany tylko pod warunkiem ze przyzeklam pani doktor ze jak tylko go cos zaboli to wracamy na oddzial!
Po rezonansie okazalo sie ze kamien nie schodzi jak powinien i sie przyblokowal jesli sam nie zacznie schodzic to T wraca do szpitala na usowanie.
Ehh wusiedzialam sie w tym szpitalu, wydenerwowalam i nie chce tam wracac az do porodu!!!
Dobrze ze tu po naturalnym jak jest ok wypisuja na drugi dzien lub ten sam po 12 h jest nadziejaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewcznkimy dzis z mezem wdomkku choc i tak musze popracowac
wczoraj dostalam fajna propozycje wspolpracy
Wyslalam zapytanie do firmy zajmujacej sie oprogramowaniem medycznym czy nie maja wolnego miejsca pracy , ewentualnie na zasadzie partnerstwa/wspolpracy
o dziw facet zadwonil
bardzo spodobal mu sie moj maila.. i powiedzial ze w Kielcach coprawda nie maja oddzialu a otwierac im sie nie opalca ( bo oni sa z Gdanska )
ale jesli bym chciala to moglabym przyjechac na dzien do Gdanska oni by mnie przeskolili z tego programu, poswiecili by mi caly dzien i moj firma by ich reprezentowala .. dostawalabym od nich program , prowizje od sprzedazy programu ..a ja bym miala klentow bo obslugiwalabym ten program w kielcach .. na czym bym zarabiala
ogolnie facet bardzo byl zadowolony ze chce sie w tym kierunku rozwijac i ze jestem pierwsza osoba ktora wyszla z takim pomyslem
mielismy sie umowic nawet w nastepnym tyg ..ale doszlismy do wniosk ze lpeiej bedzie na poczatku lipca..Michal wezmie kilka dni wolnego pojedziemy i troche odpocznimy rzy okazjiRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje ze wypali
chyba tak zaczne wysylac do firm propozycje mi mo iz nie suzkaja..bo wyslalam takie dwie i na dwie dostalam odpowiedz
Jak sie czujesz kochana ??
Ewelcia jak tam sie czujecie
Paula jak T i jak przetrwaliscie noc ??Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny