Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda to dobrze, że humorek już lepszy....
Ewelko nie ma to jak w domku, odpoczniesz sobie....cieszę się że dziś wychodzisz:)
Paula hehehe widzisz ile może kobieta w ciąży...ale dobrze, że na takiego menagera trafiliście, bo czasami to można z takim bajzlem zostać..... -
Ojj babeczki wspolczuje ze sie zle czujecie nie ma nic gorszego... Czlowiek taki rozwalony chodzi...
Daria super ze juz ok natanielek nie da miec mamie zlego nastroju
Czesc Olga fajnie cie w koncu "zobaczyc" co u ciebie???
Rudasek ja tam sie nigdy nie smieje z takich rzeczy... A juz napewno nie teraz. Po tym jak wierze ze wymodlilam sobie synka nie bede watpic w sile wiary mozecie sie smiac ale ja tak mocno czuje ze to sprawka Tego z gory jak czulam ze bedzie syn
A powiedz mi jak sprawa z tw tarczyca medycznie wyglada? Jestes po jakis badaniach itp???
-
Malenq wrote:Ruda to dobrze, że humorek już lepszy....
Ewelko nie ma to jak w domku, odpoczniesz sobie....cieszę się że dziś wychodzisz:)
Paula hehehe widzisz ile może kobieta w ciąży...ale dobrze, że na takiego menagera trafiliście, bo czasami to można z takim bajzlem zostać.....
Wiesz... Tu nie chodzi tyle o sprzatanie... Bo to i tak nas czeka. Ale np na podlodze byla przybita plyta... A teraz nagle jej nie ma. Deski w podlodze...przybita co druga pokli w schowku nie zamontowane... Ten menager znalzal jakas nakladke na podlodze, podnosi i mowi do t: a to sa wlasnie 3 funty chyba sie wkurzyl
A to co zostawili jest poprstu niebezpieczne...
Dobrze ze moj jest dzis w domu i im pokaże co maja zrobic bo wiecie jak to baba sama w domu
-
Paula55 wrote:Ojj babeczki wspolczuje ze sie zle czujecie nie ma nic gorszego... Czlowiek taki rozwalony chodzi...
Daria super ze juz ok natanielek nie da miec mamie zlego nastroju
Czesc Olga fajnie cie w koncu "zobaczyc" co u ciebie???
Rudasek ja tam sie nigdy nie smieje z takich rzeczy... A juz napewno nie teraz. Po tym jak wierze ze wymodlilam sobie synka nie bede watpic w sile wiary mozecie sie smiac ale ja tak mocno czuje ze to sprawka Tego z gory jak czulam ze bedzie syn
A powiedz mi jak sprawa z tw tarczyca medycznie wyglada? Jestes po jakis badaniach itp???
Kochana ja też sie z wiary nie smieje absolutnie, wierze ze i nam Bóg pomoże, tylko jakoś ta chusteczka mnie rozśmieszyła, no ale posmarowałam tym brzuch i tarczyce
Jeśli chodzi o tarczyce to mam niedoczynność, jestem na letroxie i metypred mi dała...na początku lipca mam robic od nowa badania i ide na kontrole! -
nick nieaktualnyPaula no to dobrze, że mężczyzna w domu...u nas jest odwrotnie, to ja jestem jak ekipa pracuje, bo "szefowo to, szefowo tamto"....bo szef płaci, a nie zapłaci jak Pani się nie będzie podobało hehehe...a poza tym "twardsza jestem" od mojego A. heheheh....
Rudasku osobiście nie wierzę w wodę i inne cudeńka, ale jak komuś pomagają, a nie szkodzą to czemu nie???? 3mam kciuki:) -
Jakie Rudasku mialas robione badania??
Ta niedoczynnosc jest wrodzona czy nabyta? I masz jakies podejrzenia np o hashimoto???
Jakie mialas ostatnio tsh i ft4 pamietasz???
Kazala ci brac jod do tego???
Malenq ja sie przyznam uczciwie ze jestem taka pipka troche. Wole jak moj wszystko kontroluje w zasadzie tak jest wygodniej i lepiej
Ja sie wykaze jak w pl bedziemy. Tu wole jak on cos zalatwia i steruje wszystkim :p
Choc dumna jestem z siebie ze w tej sytuacji ze szpitalem okazalo sie ze jak sir cos dzieje to jestem w stanie sobie ze wszystkim proadzic myslalam ze bedzie gorzejMalenq lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Jakie Rudasku mialas robione badania??
Ta niedoczynnosc jest wrodzona czy nabyta? I masz jakies podejrzenia np o hashimoto???
Jakie mialas ostatnio tsh i ft4 pamietasz???
Kazala ci brac jod do tego???
Kochana to nie hash..nie wiem czy wrodzona czy jaka, kiedys miałam, moja mama twierdziła ze wyleczona a tu dupa..nadal jest tsh mialam idealne bo 1,2 a ft4 nie wiem, bo kurwa zapłaciłam za badanie a mi nie zrobili, zrobie na nastepna wizyte..aTPO mialam duze bo 288 -
nick nieaktualnyTak dzisiaj wolne, po mega męczaceym weekendzie.W niedzielę był taki ruch, że ściagali kogo się dało. Rodzice z dziećmi przychodzili jakby maka miało już nigdy nie być 40 min w kolejce i 20 min na odbiór czekali.
Ja miałam pracować 9-16 a pracowałam 8:30-20 i nie miałam przerwy, zrezygnowałam, bo taki zapiernicz był a każde ręce były potrzebne. Dostałam za to zestawik za free potem :]Ale nektórzy męczyli mega o przerwy i nie robili nic przez pół godizny, albo jak pracowali to na odpierdziel
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ale skoro masz takie wysokie aTPO to nie ma podejrzen o hashimoto??? Przeciez przy tej odmianie tarczycy jest wysokie aTpo...
Moja endo teraz jak bylam w pl kazala wlasnie zrobic te wszystkie badania i od razu powiedziala co jest.
Wg niej na 90% tarczyca jest wynikiem ciazy i po prawdopodobnie sie ustabilizuje.
Jak to zaplacilas i ci nie zrobili??? Nie spr tego? Mi zawsze dawali paragon i zańim wyszlam spr wszystko z paragonem i tym co dostalam. Czesto u nas tak jest ze sie placi a wyniku nie ma.. Ja bym w zyciu nie odpuscila! A malo te badania nie kosztuja...
-
nick nieaktualnyOgólnie u nas lipa. Z męzem przez to że się nie widujemy mega się od siebie odzwyczajamy. Więcej działamy sobie na nerwy ostatnio swoją osobą niż na jakieś miłostki i zbliżenia. Poza tym jesteśmy mega poprzemęczani, chociaz mój to 24 pracuje a potem dwa dni w domu siedzie to inaczej, ja pracuję dwa dni na mega obrotach i mam tylko jeden dzień w domu na wszystko bez odpoczynku.
W czerwcu 12 - jedyny dzień gdzie mamy współnie wolny - idziemy z młodym na pól dnia na salę zabaw, coby razem trochę czasu spędzić w gronie rodzinnym. Ja oddatkowo rano mam ginekologa.
@ nadal brak, waga w górę, czuję że znowu sie mega zjebało
W pracy podpisałam umowę na autko i będę na support już jeździć do innych maków a nie na te cholerne iganie 8 i 19 czerwca galeria zamknięta i jedziemy z dziewczynami do starej miłosnej pracować :]Ruda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ale skoro masz takie wysokie aTPO to nie ma podejrzen o hashimoto??? Przeciez przy tej odmianie tarczycy jest wysokie aTpo...
Moja endo teraz jak bylam w pl kazala wlasnie zrobic te wszystkie badania i od razu powiedziala co jest.
Wg niej na 90% tarczyca jest wynikiem ciazy i po prawdopodobnie sie ustabilizuje.
Jak to zaplacilas i ci nie zrobili??? Nie spr tego? Mi zawsze dawali paragon i zańim wyszlam spr wszystko z paragonem i tym co dostalam. Czesto u nas tak jest ze sie placi a wyniku nie ma.. Ja bym w zyciu nie odpuscila! A malo te badania nie kosztuja...
No wysokie anty ale mówiła ze nie jest to hash...kazała wyjesc tabsy i zrobić znów badania, no zobaczymy!
Sprawdziłam..bo zaznaczyli kropeczke przy tym badaniu ale później w labolatorium nie zrobili. Zapłacone jest, paragon mam, zrobie teraz na lipiec a nie zapłace za to po prostu!
zobaczymy jakie bede mieć wyniki teraz jak skończe leki!
-
OLga to faktycznei nie fajnie z racji braku @ i tego ze mao co sie widujecie ;/
czyli co dostalas auto sluzbwe czy jak?? -
nick nieaktualny
-
Olgus no odezwalas sie... Bo myslalam ze sie tylko przywitasz i ciekasz
Ehh i to jest to wlasnie czego my sie boimy z moim... Przez to ze czlowiek jest zmuszony do pracowania po klkanascie h dziennie wszystko odbija sie na rodzinie czemu jest tyle rozwodow i rozpadow malzenstw? Bo ten pojebany kraj za ktorym tak tesknie nie daje nam wyboru
Czy nie mozna jak kiedys odpracowac 8 h i potem cieszyc sie rodzina?!
Domyslam sie jak wam ciezko kochana. Dlatego moj T powiedzial ze jesli po porodzie mam wrocic do pracy i mamy sie mijac (jak kilku naszych znajomych zrobilo) to on to pierniczy i bede sobie w domu siedziec. Przykro tylko ze w pl sie tak nie da
Musicie kochana walczyc o to zeby praca nie zniszczyla tego co wspolnie zbudowaliscie. Macie siebie, wspaniala rodzine i walczcie o nia...
I widze ze faktycznie sie popierńiczylo w tw organizmie oby lekarz znalzl przyczyne i zebys wrocila do normalnosci. Domyslam sie ze przy tym wszystim zdrowie tez spedza ci sen z powiek...Malenq lubi tę wiadomość
-
Rudasek no dziwne ze twoja endo nie zareagowala na takie wyniki... A robilas usg tarczycy?
Moja pierwsze co jak weszlam to patrzyla na anty TPO bo bala sie ze moze byc u mnie hashimoto... Ale ja mialam wszystko idealnie w normie na szvzescie...
Ptzypilnuj sobie tego kochana bo hashimoto nie leczone odpowiednio potrafi dziadostwa narobic... Wiem bo czytalam wiele blogow dziewczyn z ta przypadloscia...
I pewnie ze wykozystaj to za co zaplacilas a cie oszukali...
-
Wiesz co może teraz mi każe zrobić usg itd, nie kazała mi póki co tego robić. Babka jest na pewno dobra bo moja mame leczy od lat i moja mama miała wole...i ona doprowadziła to złagodzenia choroby i wole znikaja, szyje ma coraz mniejsza! także myśle, że jestem w dobrych rekach!
zobaczymy jak odbiore wyniki w lipcu po lekach!Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulinko, ja do was teraz niestety będę tak co dwa dni zagladać mniej wiecej, jak mam wolny dzień inaczej nie dam rady.
Na szczęście nie zabijamy się nie kłócimy tylko sie sobą męczymy jak na razie, ale znajac nas szybko się naprawi :]
Zdrowie to mnie jakoś najmniej denerwuje w ogóle o tym nie myśle. Wiem jaką mam chorobę, z czym to się wiąże, jak to wygląda i nie przejmuje się tym wcale :]Paula55 lubi tę wiadomość
-
Rudasku to dobrze ze masz zaufana lekarke moze faktycznie chce poczekac na reakcje po lekach. U mńie bylo inacżej bo w ciazy trzeba dzialac szybko... Wszystkiego napewno sie dowiesz na wizycie
Ja ide do szpitala tu u nad 23.06 i ciekawa jestem co powiedza
Olgus ja rozumiem ze najpierw rodzinka a w wolnej chwili my poprostu czasem mysle co u ciebie jak sie dluzej nie odzywasz... Ja ma teraz duzo wolnego czasu to nie lubie jak tu cisza jest hehe
Dobrze ze masz luzne podejscie i sie tak nie spinasz przez to wszystko.. bedzie dobrze