Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
oczywiscie z połową apteki i same zakazy hahahah zero sprzatania, zero dzwigania,zero denerwowania itp.. spacery mogą byc ALE z "przystankami" obserowowac się jak by cos niepokoiło to jechac do szpitala albo do swojego lekarza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia tez nie bylo latwo na poczatku... Dlugo sie nie udawalo a potem strach bo tarczyca, bo w obcym kraju gdzie nikt cie nie bada tak naprawde... Mdlosci i zygi przez 3,5 mies i ja musialam z tym wszystkim pracowac. Wiec nie bylo tak ze zylam sobie spokojnie. Potem okazalo sie źe maly moze byc powaznie chory... Wiec co sie balam to moje.
A co do sexu... Tak naprawde nikt nie powiedzial ze mozemy... Tu mnie nikt gin ńie balal nawet. Nie wiem jak u mnie szyjka wyglada... Ale poki nic sie nie dzieje wiec kozystamy...
-
Paulus wiem Kochanie przeciez ze tak pwoiem "byłam" przy tym haha :*
wkurzyłam sie bo oczywiscie moja kolezanka z tekstami " ja nie wiem co to jest bo nie brałam nigdy tabletek na podtrzymanie, ja nie wiem jak to jest bo ja do porodu na rowerze jezdzilam i nie musiałam uwazac i lezec" noz kurwa najpierw dziecia nie chciala a teraz mi tu mądrkuje wrrr az zeby tak przeszła to co kazda znas to moze zamknie ta jape bo juz mnie kurwica strzela jaka ona teraz biedna bo mały zabkujea ja panikuje z byle czym
przeciez ciąza to noie choroba..
-
nick nieaktualny
-
Ehh domyslam sie jak sie wkurzylas takim gadaniem
ktos kto ma wszystko na tacy, o nic nie walczyl i ma z gorki nigdy cie nie zrozumie
Dobrze ze sie wygadalasa twoja corcia potem ci wszystko wynagrodzi!!! Zobaczysz
Same kopniaki daja tyle sily ze gory mozna przenosicEweloka84 lubi tę wiadomość