Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
oczywiscie z połową apteki i same zakazy hahahah zero sprzatania, zero dzwigania,zero denerwowania itp.. spacery mogą byc ALE z "przystankami" obserowowac się jak by cos niepokoiło to jechac do szpitala albo do swojego lekarza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia tez nie bylo latwo na poczatku... Dlugo sie nie udawalo a potem strach bo tarczyca, bo w obcym kraju gdzie nikt cie nie bada tak naprawde... Mdlosci i zygi przez 3,5 mies i ja musialam z tym wszystkim pracowac. Wiec nie bylo tak ze zylam sobie spokojnie. Potem okazalo sie źe maly moze byc powaznie chory... Wiec co sie balam to moje.
A co do sexu... Tak naprawde nikt nie powiedzial ze mozemy... Tu mnie nikt gin ńie balal nawet. Nie wiem jak u mnie szyjka wyglada... Ale poki nic sie nie dzieje wiec kozystamy...
-
Paulus wiem Kochanie przeciez ze tak pwoiem "byłam" przy tym haha :*
wkurzyłam sie bo oczywiscie moja kolezanka z tekstami " ja nie wiem co to jest bo nie brałam nigdy tabletek na podtrzymanie, ja nie wiem jak to jest bo ja do porodu na rowerze jezdzilam i nie musiałam uwazac i lezec" noz kurwa najpierw dziecia nie chciala a teraz mi tu mądrkuje wrrr az zeby tak przeszła to co kazda znas to moze zamknie ta jape bo juz mnie kurwica strzela jaka ona teraz biedna bo mały zabkuje a ja panikuje z byle czym przeciez ciąza to noie choroba.. -
nick nieaktualny
-
Ehh domyslam sie jak sie wkurzylas takim gadaniem ktos kto ma wszystko na tacy, o nic nie walczyl i ma z gorki nigdy cie nie zrozumie
Dobrze ze sie wygadalas a twoja corcia potem ci wszystko wynagrodzi!!! Zobaczysz
Same kopniaki daja tyle sily ze gory mozna przenosicEweloka84 lubi tę wiadomość