Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aa powiem wam ciakwostke.. moj maz pinuje sie rozpiski mycia garow i sprzatania.. wczora do mnie z tekstem wiesz co dzis za dzien..a ja mowie no 2 czerwca..a ten do mnei no tak ale wiesz co to za dzien mowie no 25 rocznicaodzyskamnia wolnosci .. a ten od mnei nieee ..mwie choelra o co kaman a ten domnei dzis ty myjesz gary ja mylem w nieparzyste czylw soboe i niedziele ty dzis ;P
a dzis stoi przy tej rozpisce i mowi aha czyl wten weekedn orbie kuchnie lazienke swoj pokojRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia super! Powodzenia kochana, widac propozycje sie sypia
Ewelinka fajnie ze jestes w domu nie narzekaj juz tak, wazne ze dziecko jest zdrowe i sie rozwija.. My tez mamy zakaz zycie.. Nie mam zamiaru ryzykowac. I podejrzewam ze juz do konca bedziesz miala zabronione, chyba ze pod koniec zeby wywolac porod.. Da sie przeciez przezyc
Olga milej drzemki
My zjedlismy, poprasowalam troche, 3 pranie nastawilam i teraz chwile odpoczynku. Moj pojdzie drzemac i wezme sie za ukladanie i segregowanie ciuchow do polski..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja na chrzcinach wpierdzielilam sama pol kg ogorkow malosolych heheh chyba troce to dziwnie wygladalo miecha nie tylko ogorki wpierdzilalam
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula dokladnie, spokojnie powoli i nic ciezkiego nie rob..
Ja dzisiaj troche porobilam, jutro reszta i jutro zaczynam smazenie.. Chce ok 10 koteltow zrobic i kilkanascie mielonych i pomrozic dla meza jak wyjade.. A w polsce zrobie mu leczo zeby mial na pare dni..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ja wiem ze poradzi, bedzie jadl albo bagietki albo bulki.. Juz mi powiedzial ze raz w tygodniu ugotuje se ziemniaki zeby cieply obiad zjesc plus pewnie co jakis czas w mc donaldsie sie pozywi to jest len. Zwlaszcza jak ma sam sobie gotowac, on tez chce schudnac to podejrzewam ze mu sie to uda
Paula i dobrze mowia i mama i T.. Jeszcze sie narobimy -
nick nieaktualnydziecko nie spi, ja też nie ciasto tez i za mną chodzi dzisiaj
ale od rana mam dzień piżamowy żeśmy z dzieciem tylko zęby umyli a tak balujemy w piżamach
ale chyba trzeba bedzie dupe zebrac i zejsc do sklepu po coś na kolacjęAnia_84, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Haha Daria wiekszosc facetow tak ma moj teraz jak zostal sam na tydz w maju to co drugi dzien robil obiad na zmiane z gotowcem
Jakos dziwnie jak mieszkal sam to chcialo mu sie kucharzyc
Ojj Anus Anus co ja z wam mam
Ja wpierniczam ciacho i pije kawusieAnia_84, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość