Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:A jakie robilas?? To czekoladowe???
Ruda27, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ale tort z chrzcin musze zrobic byl mega dobry
Orzechy laskowe i wloskie wymieszane z jajkiem i takie wstawione do piekarnika.. a masa.. nutella wymieszana z maslem zero maki -
Matko jakie moje kocie po szczepionce jest milusie i spokojne
Jaby nie to ze wet mi powiedzialze moze byc taka przez dwa dni to bym zaczela sie martiwc ze cos jej jest -
Aniu ja tez dzis gotowca mam moj kupil taki ala tort. Spod kruchy, potem masa serowa, masa krowkowa i polewa. Meega slodki
Oo rany taki tort? Bez maki? To chyba taki niski byl??? Jakos nie umiem sobie wyobrazic ;PAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Aniu ja tez dzis gotowca mam moj kupil taki ala tort. Spod kruchy, potem masa serowa, masa krowkowa i polewa. Meega slodki
Oo rany taki tort? Bez maki? To chyba taki niski byl??? Jakos nie umiem sobie wyobrazic ;P
jak bede miala przepis to wam dam bo naparwde byl pycha
OLga a mzoe marchewkoweRuda27, Paula55 lubią tę wiadomość
-
cos a'la taki
http://menubezglutenu.blogspot.com/2010/12/tort-orzechowy-bez-maki.htmlRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja tez dzis gotowalam od 11 do 18 prawie. Robilam bigos na 4 porcje, fasolke po brytonsku tez 4 porcje i 65 pierogow z kapusta. Za tydzien wyjezdzamy i wezmiemy ze soba tam, jutro bede robic jeszcze golabki i taka potrawke z kurczakaRuda27, Ania_84, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
o chwile mnie nie było a tu takli ruch
wrócilam z tego szpitala i tak sie nawpierdzielałam ze pekne hahhaa na obiad makaron z pieczarkami, później kiwi, nektaryna banan i czeresnie poprawiłam lodami czekoladowymi, sezamkami i truskawkami ze smietanaaa iii leeeeeeedwo zyje hahhahaha. Teraz tabletki i juz nie mam miejscaAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
musiałysmy z małą nadrobic braki z owoców hhahaha ide sie myc i w kooncu w swoim wyrku!!!! wiec zjawie sie jutro jak sie wyspimy idziemy polezec ciotki buziaki i nie plotkujcie duzo zebym dała rade nadrobic
Ania_84, Paula55, Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny