Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela patrz jakie kolezanki!!! My tu slina po kolana a one sobie o piwku gadaja hehe
No Olga jak juz cos robi to na maxa haha. Dwa ciasta??? U mńie to by ze dwa tyg to szlo ;P
A mi tesciowa narobila smaka na domowy chleb... Piekla wczoraj... Pieknie jej wyszedl.
I oczywiscie nie mogla sie powstrzymac i mowi:
Dalam jeden swiezutki bochenek ani i waldkowi (bratu mojego T i jego zonie) i tak im smakowal. Ja byli byscie blizej to wam tez bym piekla...
Ehh opowiadala tez ze byla wczoraj z Ania i malutkim na szczepieniu, badaniu bioderek... Ehh oni maja takie wsparcie w tesciowej... Bedzie mi przykro ze my nie bedziemy tego miec...Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula powiedz mi kobieto doświadczona stazem ciązowym na jakiej wysokości poczułas ruchy maluszka?? bo zauwazyłam dziwne odczucie(nie wiem co to) ale chyba na diadzie za nisko? tak nad wzgórzem mniej wiecej na lini majtek o moze tak albo ciutek pod
i dowiedziałam sie ze moje dziecie jest ułozone miednicowo haha czyli z tego co zrozumiałam ze niskoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 20:11
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia pierwszy raz poczulam troszke wyzej. Ale juz kazde nastepne bardzo ńisko.
Dalej czuje malego w roznych miejscach. Czasem mega niziutko, czasem z jednego boku, z drugiego, na srodku. Czasem w 2 miejscach naraz
Ja nie wiem co on tam wyprawia
A ulozony jest glowa w gore caly czasEweloka84 lubi tę wiadomość
-
bo własnie tak sie zastanawiam czy to mała tam buszuje ale c\y to mozliwe zeby tak nisko? pierwsze co pomyslalam ze to jakies skurcze hhahhaa ale z drugiej strony jak tak nisko lezy pupa w miednicy to chyba całkiem mozliwe ze tak nisko czuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlga ja tez poprosze ciasto ale smaka robicie dziewczyny! Ania ztwojegi tez poprosze...
Ewelina to dzidzius na poczatku tuchy sa odczuwalne wlasnie w tym moejscu, macice tez masz jakos tak gratuluje, oby teraz juz czesto sie cora odzywalaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podac ci adres Olga haha?
A ja zjadlam kolacje, wykapalam sie i leze
Wiecie co wam powiem??? Zrobilo mi sie kilka malutkich rozstepow ale gdzie??? Nie na brzuchu, nie na cyckach, nie na duupie nawet.... Tylko na udach
Ja mam chyba tendencje do powstawania ich na udach bo tu mam najwiecej. Z okresu kiedy bardzo malo wazylam ale te sa juz biale. A teraz zauwazylam rozowe nowe kreseczki
A i jeszcze jeden news haha chyba ciutke siary zobaczylam na cycach takie malutkie kropeczki jak by wody po wytarciu sie po kapieli ale jajaRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny