Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu dopoki jest nadzieja to nie ma sie co zamartwiac
Trzeba wierzyc ze jest ok i sie uda
Ale dobrze ze myslicie tez o alternatywie... Bo wiadomo ze w zyciu nie zawsze jest tak jak chcemy. Grunt zebyscie wspolnie podjeli decyzje ktora zawazy na calym waszym zyciu
-
Ehh nawet nie wiecie jak chcialabym zeby znalezli plemniki.. i zeby moj maz mogl patrzac na dziecko widziec czesc siebie ..
dobra koncze temat bo zaraz sie porycze
Paula55 lubi tę wiadomość
-
no właśnie : KONIEC SMUTASÓW!!!!
Będzie dobrze i tyle..... trzeba w to wierzyć!
a póki co to głowy do góry. patrzymy na piekne słoneczko i usmiechamy sie!!!
Aniu ja też mam chyba dzis ADHDAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez uwielbiam chyba tez sobie kupie przez ciebie
Ok. Ja sie wzielam za sprzatanie pozdrawiam was z lazienki haha ale mam iPada przy sobie wiec jestem na laczach caly czas. Czos czuje ze w takim tepie to do 14 nawet lazienki nie skonczeRuda27 lubi tę wiadomość
-
Aaa prawie skonczylam lazienke ( wyniar 2x2) haha.
Ale poslizgnelam sie i wpadlam do prysznica nic mi sie nie stalo raczej bo na dupie usiadlam ale z deka sie schizuje
Z reszta czekam na Tomcia. Ide teraz obiadek nastawiac. Matkoo jaka ja jestem niedorobiona zawsze cos sobie zrobie, mam nadzieje ze przy gotowaniu bedzie latwiej
-
To ja się pochwalę moim brzuszkiem (w końcu jakiś jest!):
Na wczorajszej wizycie gin potwierdził syna, więc będziemy mieli Szymonka
Mały ma 180g i pięknie się wiercił. Wsio gra.
Następna wizyta dopiero 15 lipca.Paula55, Eweloka84, Aprilka, Ania_84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
w ogole jak wczoraj odkrywałm ze to moje dziecie to zaczełam obserowac sie bacznie hahha i wyobrazcie sobie godzina 3 ( w nocy) a ona szał hahahahahha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 14:35
santoocha, Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość