X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    fiolet??? :P
    Siiii :D nozsz kurcze zakochałam sie :D fiolecik moj mmm :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka pewnie, że moim obowiązkiem, a z ludzkiej strony Ona dobrze wie, że ja tam nie mieszkam juz od lutego, była przy przeprowadzce, wtedy tez podpisywała z nową najemczynią umowę. wiec doskonale wie, ze ja nie czerpałam gazu ani prądu!
    Próbuję sie z tą laską kontaktować ale ma ten sam numer telef co ja, a ten numer nie odpowiada. Zrobiła najwiekszy błąd jaki mogła bo oddała wszystkie klucze, nie ma dodakowych do mieszkania. i nie nauczyła sie na błedach gdzie kilka lat temu ktoś jej nie płacił 3 m-ce, zero kontaktu itd..wyłamała dzrwi a tam gołe mieszkanie! i kupa długów..i wnioskuję ze tu bedzie podobnie! Laska ponaglała mnie zebym jak najszybsciej sie wynosiła, ze ona musi na już itd..wiec domyslał sie ze przed kims uciekała i nie zdziwie sie jak jutro bedzie puste mieszkanie, bo laska wezmie swoje manele i znów zmieni adres!!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Rudasku co za kurwa ..;/ no sory ale jak to przeczytalam to bym takiejj geba gowno wytarla :/

Sanocha - brzusio sliczny kizi mizi :D

No inaczej sie nie da powiedzieć jak "szmata" a zebyscie wiedziały jaka kolezanka byla podczas załatwiania mieszkania! oj oj....do rany przyłoż, a teraz widzi mnie pod oknem i ucieka..nie otwiera drzwi itd! jak ją złapie to jej zeby wybije jak boga kocham..dlatego ide z moim R bo On wie ze ja potrafie krzywde zrobic jak sie wkurwie!!

Ania_84 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka a tak wogole to witamy :)

bo chyba nowa tutaj jestes :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja pierdyle Rudasek.... Co za chujnia :(
    Powiem ci szczeze... Skoro liczniki sa na ciebie to mimo wszystko chyba niewiele mozesz zrobic jak tylko zalatwic wszystko jak najszybciej i splacic dlug :/
    Wlascicielka moze miec dobra wole i zaplacic ale... Spojrzmy prawdzie w oczy. Kto teraz ma na tyle uczciwosci?
    A ta laska cwana bo wie ze jej nic nie moga zrobic...
    Kochana w zyciu juz nie bierz takich rzeczy na siebie... Wogole to czemu chcialas na siebie te liczniki?
    My wynajmowalismy mieszkanie ludziom i nigdy bysmy nic na nikogo ńie zapisywali. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz... Tak samo jak z meldowaniem...nigdy przenigdy...
    Oby jednak ktoras z nich okazala serce i wziela odpowiedzialnosc...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanas warunkiem wynajęcia było przepisanie liczników na siebie wiec ok..dla mnie to luzik bo ja jestem uczciwa...nikt nigfdy ze mna nie miał problemów. Ze tej kolejnej lasce zwalnialismy mieszkanie w weekend i wydawała sie całkiem w porzadku to odpusciłam liczniki, bo i tak nic w weekend bysmy nie załatwili!
    w tygodniu po przeprowadzce non stop nie miała czasu, bo niby na dwie prace pracuje. Pozniej dałam list do niej, podałam przez kumpele ktorej otworzyła i mowiła ze wszystko jest zapłacone na cycuś i ze skontaktuje sie jak szybko sie da bo poki co tate ma chorego i nim sie zajmuje! Kolejna standardowa sciema!!! no i slad po niej zagniał, non stop sie kreciłam pod blokiem, specjalnie tamtedy chodziła i nic..cisza...a dzis szmata była w domu bo ja w oknie widziałam ale nie otworzyła a nie mam kluczy zeby wejsc do mieszkania a włascicielka durna tez nie ma!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Aprilka pewnie, że moim obowiązkiem, a z ludzkiej strony Ona dobrze wie, że ja tam nie mieszkam juz od lutego, była przy przeprowadzce, wtedy tez podpisywała z nową najemczynią umowę. wiec doskonale wie, ze ja nie czerpałam gazu ani prądu!
    Próbuję sie z tą laską kontaktować ale ma ten sam numer telef co ja, a ten numer nie odpowiada. Zrobiła najwiekszy błąd jaki mogła bo oddała wszystkie klucze, nie ma dodakowych do mieszkania. i nie nauczyła sie na błedach gdzie kilka lat temu ktoś jej nie płacił 3 m-ce, zero kontaktu itd..wyłamała dzrwi a tam gołe mieszkanie! i kupa długów..i wnioskuję ze tu bedzie podobnie! Laska ponaglała mnie zebym jak najszybsciej sie wynosiła, ze ona musi na już itd..wiec domyslał sie ze przed kims uciekała i nie zdziwie sie jak jutro bedzie puste mieszkanie, bo laska wezmie swoje manele i znów zmieni adres!!
    Zgadzam sie kochana.....ale ja sie już nauczyłam ze trzeba samemu wszystkiego pilnować bo ludzie są okrutni i bezlitośni.....są oczywiście wyjątki ....;))

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Aprilka a tak wogole to witamy :)

bo chyba nowa tutaj jestes :D
    Tak dziękuje uczę sie za wami nadążać codziennie;)))

Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Kochanas warunkiem wynajęcia było przepisanie liczników na siebie wiec ok..dla mnie to luzik bo ja jestem uczciwa...nikt nigfdy ze mna nie miał problemów. Ze tej kolejnej lasce zwalnialismy mieszkanie w weekend i wydawała sie całkiem w porzadku to odpusciłam liczniki, bo i tak nic w weekend bysmy nie załatwili!
    w tygodniu po przeprowadzce non stop nie miała czasu, bo niby na dwie prace pracuje. Pozniej dałam list do niej, podałam przez kumpele ktorej otworzyła i mowiła ze wszystko jest zapłacone na cycuś i ze skontaktuje sie jak szybko sie da bo poki co tate ma chorego i nim sie zajmuje! Kolejna standardowa sciema!!! no i slad po niej zagniał, non stop sie kreciłam pod blokiem, specjalnie tamtedy chodziła i nic..cisza...a dzis szmata była w domu bo ja w oknie widziałam ale nie otworzyła a nie mam kluczy zeby wejsc do mieszkania a włascicielka durna tez nie ma!
    Wiesz...w sumie tak sobie teraz myśle ze mozna by jednak obejść sie bez sadu na podstawie umowy o wynajem ale o to musiałabys prosić właściciela mieszkania który dysponuje takową dokumentacja na podstawie której jest fakt ze nie mieszkała tam w tym czasie ale expertem nie jestem.....

Aprilka
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos dla rozluznienia sweet focia z nowego fona :D

832c54796ceb6edfmed.jpg

Eweloka84, Aprilka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baardzo sweet haha :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehenie am to jak zabawa :D
    jest jeszcze wsrod dinozaurow zrobie sobie jak mi suknie 30stka :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej niuńki:)
    wizyta u gina odstukana....
    no więc....jak nie będzie plamień, bóli, to bez problemu mogę lecieć samolotem (pytałam o te "niby" krwiaki - powiedział, że to jest za małe aby stwierdzić do końca co to jest)...
    wysłał mnie do innej kliniki na badania prenatalne miedzy 1-5 lipca mam zrobić...
    za tydzień mam do endokrynologa-diabetologa
    wyniki morfologii, glukozy, i inne I trymestru w normie...:)
    mam brać te witaminy już codziennie + DHA....
    do 2 apapów na tydzień....

Eweloka84, Ania_84, Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    supcio ze jest wszystko ok :D stosuj sie grzecznie, odpoczywaj a mały/mała niech rosnie!! :)

Malenq lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq super wiesci :D

Malenq lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq to elegancko :) oby tak dalej :)

Ehh Rudasek oby tylko wszystko sie wyjasnilo kochana. Trzymam kciuki,

Ania ale fota haha :)

My wzielismy sie za odgruzowywanie mieszkania. Nawet nam to idzie. Misiek rozklada dywany, wykladziny, przybija, mocuje a ja zmierzam ku koncowi w sprzataniu kuchni. Ale w sumie dobrze bo posprzatam wszystko dokladnie. Umyje lodoweczke, wymyje wszystkie szafki w srodku i poukladam :)
    To bedzie poki co chyba ostatnie tak generalne sprzatanie bo juz mi bardzo ciezko :/ kregoslup odmawia poslusżenstwa a moj wisi mi nad glowa ze juz na dzis koniec :P

Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobieto nie przesadzaj z tym sprzątaniem !!!

Paula55 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzik :) teraz odpoczywamy bo jest pierwsza miłosc :) jak sie skonczy to dokoncze tylko kuchńie i reszta jutro :)

Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula niu niu nie przesadzaj :D bo dostaniesz zastrzyki odmnie :P

fnp8.jpg

Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a jakie wymiary poscieli kupujecie dla maluchów? bo teraz tak oglądam i jest kilka haha

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ