Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    fiolet??? :P
    Siiii :D nozsz kurcze zakochałam sie :D fiolecik moj mmm :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka pewnie, że moim obowiązkiem, a z ludzkiej strony Ona dobrze wie, że ja tam nie mieszkam juz od lutego, była przy przeprowadzce, wtedy tez podpisywała z nową najemczynią umowę. wiec doskonale wie, ze ja nie czerpałam gazu ani prądu!
    Próbuję sie z tą laską kontaktować ale ma ten sam numer telef co ja, a ten numer nie odpowiada. Zrobiła najwiekszy błąd jaki mogła bo oddała wszystkie klucze, nie ma dodakowych do mieszkania. i nie nauczyła sie na błedach gdzie kilka lat temu ktoś jej nie płacił 3 m-ce, zero kontaktu itd..wyłamała dzrwi a tam gołe mieszkanie! i kupa długów..i wnioskuję ze tu bedzie podobnie! Laska ponaglała mnie zebym jak najszybsciej sie wynosiła, ze ona musi na już itd..wiec domyslał sie ze przed kims uciekała i nie zdziwie sie jak jutro bedzie puste mieszkanie, bo laska wezmie swoje manele i znów zmieni adres!!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Rudasku co za kurwa ..;/ no sory ale jak to przeczytalam to bym takiejj geba gowno wytarla :/

Sanocha - brzusio sliczny kizi mizi :D

No inaczej sie nie da powiedzieć jak "szmata" a zebyscie wiedziały jaka kolezanka byla podczas załatwiania mieszkania! oj oj....do rany przyłoż, a teraz widzi mnie pod oknem i ucieka..nie otwiera drzwi itd! jak ją złapie to jej zeby wybije jak boga kocham..dlatego ide z moim R bo On wie ze ja potrafie krzywde zrobic jak sie wkurwie!!

Ania_84 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka a tak wogole to witamy :)

bo chyba nowa tutaj jestes :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja pierdyle Rudasek.... Co za chujnia :(
    Powiem ci szczeze... Skoro liczniki sa na ciebie to mimo wszystko chyba niewiele mozesz zrobic jak tylko zalatwic wszystko jak najszybciej i splacic dlug :/
    Wlascicielka moze miec dobra wole i zaplacic ale... Spojrzmy prawdzie w oczy. Kto teraz ma na tyle uczciwosci?
    A ta laska cwana bo wie ze jej nic nie moga zrobic...
    Kochana w zyciu juz nie bierz takich rzeczy na siebie... Wogole to czemu chcialas na siebie te liczniki?
    My wynajmowalismy mieszkanie ludziom i nigdy bysmy nic na nikogo ńie zapisywali. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz... Tak samo jak z meldowaniem...nigdy przenigdy...
    Oby jednak ktoras z nich okazala serce i wziela odpowiedzialnosc...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanas warunkiem wynajęcia było przepisanie liczników na siebie wiec ok..dla mnie to luzik bo ja jestem uczciwa...nikt nigfdy ze mna nie miał problemów. Ze tej kolejnej lasce zwalnialismy mieszkanie w weekend i wydawała sie całkiem w porzadku to odpusciłam liczniki, bo i tak nic w weekend bysmy nie załatwili!
    w tygodniu po przeprowadzce non stop nie miała czasu, bo niby na dwie prace pracuje. Pozniej dałam list do niej, podałam przez kumpele ktorej otworzyła i mowiła ze wszystko jest zapłacone na cycuś i ze skontaktuje sie jak szybko sie da bo poki co tate ma chorego i nim sie zajmuje! Kolejna standardowa sciema!!! no i slad po niej zagniał, non stop sie kreciłam pod blokiem, specjalnie tamtedy chodziła i nic..cisza...a dzis szmata była w domu bo ja w oknie widziałam ale nie otworzyła a nie mam kluczy zeby wejsc do mieszkania a włascicielka durna tez nie ma!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Aprilka pewnie, że moim obowiązkiem, a z ludzkiej strony Ona dobrze wie, że ja tam nie mieszkam juz od lutego, była przy przeprowadzce, wtedy tez podpisywała z nową najemczynią umowę. wiec doskonale wie, ze ja nie czerpałam gazu ani prądu!
    Próbuję sie z tą laską kontaktować ale ma ten sam numer telef co ja, a ten numer nie odpowiada. Zrobiła najwiekszy błąd jaki mogła bo oddała wszystkie klucze, nie ma dodakowych do mieszkania. i nie nauczyła sie na błedach gdzie kilka lat temu ktoś jej nie płacił 3 m-ce, zero kontaktu itd..wyłamała dzrwi a tam gołe mieszkanie! i kupa długów..i wnioskuję ze tu bedzie podobnie! Laska ponaglała mnie zebym jak najszybsciej sie wynosiła, ze ona musi na już itd..wiec domyslał sie ze przed kims uciekała i nie zdziwie sie jak jutro bedzie puste mieszkanie, bo laska wezmie swoje manele i znów zmieni adres!!
    Zgadzam sie kochana.....ale ja sie już nauczyłam ze trzeba samemu wszystkiego pilnować bo ludzie są okrutni i bezlitośni.....są oczywiście wyjątki ....;))

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Aprilka a tak wogole to witamy :)

bo chyba nowa tutaj jestes :D
    Tak dziękuje uczę sie za wami nadążać codziennie;)))

Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Kochanas warunkiem wynajęcia było przepisanie liczników na siebie wiec ok..dla mnie to luzik bo ja jestem uczciwa...nikt nigfdy ze mna nie miał problemów. Ze tej kolejnej lasce zwalnialismy mieszkanie w weekend i wydawała sie całkiem w porzadku to odpusciłam liczniki, bo i tak nic w weekend bysmy nie załatwili!
    w tygodniu po przeprowadzce non stop nie miała czasu, bo niby na dwie prace pracuje. Pozniej dałam list do niej, podałam przez kumpele ktorej otworzyła i mowiła ze wszystko jest zapłacone na cycuś i ze skontaktuje sie jak szybko sie da bo poki co tate ma chorego i nim sie zajmuje! Kolejna standardowa sciema!!! no i slad po niej zagniał, non stop sie kreciłam pod blokiem, specjalnie tamtedy chodziła i nic..cisza...a dzis szmata była w domu bo ja w oknie widziałam ale nie otworzyła a nie mam kluczy zeby wejsc do mieszkania a włascicielka durna tez nie ma!
    Wiesz...w sumie tak sobie teraz myśle ze mozna by jednak obejść sie bez sadu na podstawie umowy o wynajem ale o to musiałabys prosić właściciela mieszkania który dysponuje takową dokumentacja na podstawie której jest fakt ze nie mieszkała tam w tym czasie ale expertem nie jestem.....

Aprilka
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos dla rozluznienia sweet focia z nowego fona :D

832c54796ceb6edfmed.jpg

Eweloka84, Aprilka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baardzo sweet haha :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehenie am to jak zabawa :D
    jest jeszcze wsrod dinozaurow zrobie sobie jak mi suknie 30stka :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej niuńki:)
    wizyta u gina odstukana....
    no więc....jak nie będzie plamień, bóli, to bez problemu mogę lecieć samolotem (pytałam o te "niby" krwiaki - powiedział, że to jest za małe aby stwierdzić do końca co to jest)...
    wysłał mnie do innej kliniki na badania prenatalne miedzy 1-5 lipca mam zrobić...
    za tydzień mam do endokrynologa-diabetologa
    wyniki morfologii, glukozy, i inne I trymestru w normie...:)
    mam brać te witaminy już codziennie + DHA....
    do 2 apapów na tydzień....

Eweloka84, Ania_84, Paula55, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    supcio ze jest wszystko ok :D stosuj sie grzecznie, odpoczywaj a mały/mała niech rosnie!! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq super wiesci :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq to elegancko :) oby tak dalej :)

Ehh Rudasek oby tylko wszystko sie wyjasnilo kochana. Trzymam kciuki,

Ania ale fota haha :)

My wzielismy sie za odgruzowywanie mieszkania. Nawet nam to idzie. Misiek rozklada dywany, wykladziny, przybija, mocuje a ja zmierzam ku koncowi w sprzataniu kuchni. Ale w sumie dobrze bo posprzatam wszystko dokladnie. Umyje lodoweczke, wymyje wszystkie szafki w srodku i poukladam :)
    To bedzie poki co chyba ostatnie tak generalne sprzatanie bo juz mi bardzo ciezko :/ kregoslup odmawia poslusżenstwa a moj wisi mi nad glowa ze juz na dzis koniec :P

Eweloka84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobieto nie przesadzaj z tym sprzątaniem !!!

Paula55 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzik :) teraz odpoczywamy bo jest pierwsza miłosc :) jak sie skonczy to dokoncze tylko kuchńie i reszta jutro :)

Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula niu niu nie przesadzaj :D bo dostaniesz zastrzyki odmnie :P

fnp8.jpg

Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a jakie wymiary poscieli kupujecie dla maluchów? bo teraz tak oglądam i jest kilka haha

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ