Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasek wspolczuje, ja peirdziele co za ludzie niestety takich na swiecie jest wielu.. Ciezko Ci bedzie cos wskorac
Ewelinka sliczny kocyk, fajnie ze Twoj sam go kupil
Malenq ciesze sie ze na wizycie wszystko ok
Ewelina ja kupuje 100x135 ale to zalezy tez jakie chcesz lozeczko ja mam 60x120. Wiec taka posciel pasuje
Ania no no ale telefonik super sobie prezencior sprawilas
Paula to rob na raty i bardzo dobrze duzo odpoczynku tez
Ja to sie juz tak szybko mecze, ze sie tlko schylam i mi zle masakra po schodach juz nie wspomne chociaz wczoraj skrocilismy spacer bo musialam siku to po schodach tak lecialam, ze jak weszlam na wc to chyba 10 min dyszalam jak durna
Ja bylam w tym urzedzie,mna poczatku lekka kurw... Bo wyszlo ze brakuje mi pieczatki od gina i musze ja miec wiec bym musiala pod końiec miesiaca wrocic do austri!! Pojechalismy do gina czy nie da sie szybciej, an szczescie super babka na recepcji powiedziala ze moge ta pieczatke tez w polsce zalatwic wiec super, jeden problem ze moj gin nie ma kompow i nie uzywa sie kart czipowych, a ta wizyta musi byc zarejestriowana.. Takze bede musiala cos w pl wykombinowac..Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinka poogladaj sobie lozeczka, najczesciej sie bierze 60x120 albo 70x140.. I do tego posciel sobie dopasujesz
No bedziemy mieli problem, albo pogadam z ginem i moze bym pojechala do niego do szpitala co tam pracuje i zrobi mi tam wizyte, chociaz nie wiem czy to tak idzie.. Albo bede musiala szukac innego lekarza zeby isc do niego. Ta ostatnia pieczatke musze miec w terminie 18.06-15.07 takze cos bede musiala wymyslec. Na wizyte panstwowa napewno nie ma szans w tak krotkim czasie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uhh skonczylismy na dzis
Padam ale kuchnia lsni jak chyba nigdy jutro salon i sypialnia jak sie uda
Teraz maz robi kolacje.... Zamawia pizze haha
Daria czyli pieczatke musisz miec od polskiego gina czy z Austri???
Bo sie pogubilam
Ania ale zastrzyk haha a finik mega wypas ale ja to sie srednio znam
Ewelcia no prosze ze twoja mala od razu tak bryka ja to musialam oo dwa dni cżekac na poczatku ciesz sie.
Posciel kupilam taki rozmiar jak Daria:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
no to fakt zalezy od humoru małego haha jak lezałam w szpitalu to dwie dziewczyny były juz 1,5 tyg po terminie i nawet kroplówka na nie nie działala dzidziała chłopaki nie chceli wyjsc i koniec
no troche plamie jeszcze no ale biore końską dawke tabletek jak nie przejdzie do konca tygodnia to bede musiała zameldowac swojemu lekarzowi i bezie myslał co dalej,,, -
nick nieaktualnyHahaha Ewelina to Ci smaka narobilysmy kukurydza i Ania ciastem czeko sama takie ciacho bym zjadla
Paula jako ze jestesmy w unii to na szczescie moge ta pieczatke miec w polsce zrobiona jedynie w terminie 18.06-15.07 misze meic wizyte u gina i potwierdzona, obojetne gdzie
Narobiliscie sie, teraz dobrze ze odpoczywasz
Ja jutro mam dzien troche zwiekszonej aktywnosci.. Szkoda zd w kuchni bo te kotelety i mielone chce porobic, ale zrobie na 2 razy reszta w piatek rano.. Plus jutro na obiad chce te krokiety zrobic i spakowac sie troche bo dalej nie ruszylam ciuchow na szczescie maz powiedzial ze mam nie sprzatac nic on zrobi wszystko
Ewelina moze juz koncowka schodzi tego plamienia, oby szybko przeszlo..Eweloka84 lubi tę wiadomość