Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co mieszkałam na poczatku na innym mieszkaniu. Wlascicielka chciala abym liczniki przepisała na siebie, wiec tak zrobiłam. znależlismy nowe mieszkanie a na stare tez byla dziewczyna ktora nalegała zebysmy sie wyprowadzili jak najszybciej itd, bardzo jej sie spieszyło itd ! wiec zawinelismy sie w tydzien. i nie przepisywałam tych liczników od razu na tą nową panne tylko mialysmy sie umowic na spokojnie po przeprowadzkach. no i jest czerwiec a liczniki od lutego sa nie przepisane, po lasce slad zaginal, zmienila nr telefonu itd..dzwoni dzis do taurona i do gazowni a tam nic nie jest od lutego płacone!i dług rosnie i mnie szukaja, wysyłaja ponaglenia ale wszystko przychodzi do tamtej skrzynki wiec ja nic nie dostaje, bo nie mam do niej dostępu! bylam dzis tam z kolgą z pracy, Ona zczaila nas przez okno i nam nie otworzyla! Dobijaliśmy sie z 10 min i nic...
popatrzcie jacy sa ludzie, wlasnie siedze i pisze rozwiazania umowy zeby odcieli te liczniki w kurwe no ale bede stratna jakies 500zl o ile jej nie namierze! to są właśnie ludzie...badź dobrym i dostajesz po dupie!!! -
mam nadzieje Ewelku choć nie wiem czy bedzie takie proste bo nie ma znia kontaktu, a jak sie juz dostane do drzwi to nie otwiera!
co za pizda noooo...brak słow!
i co z tego ze odetne liczniki jak bede musiała zapłacić zaległości, chyba ze w tauronie i gazowni rozpatrzą moje pismo plus załcznik w postaci wypowiedzenia mieszkania..wtedy może umorzą to choć wątpie bo tam tez kupa wyzyskiwaczy!!! -
Mam nadzieję choć wątpie w to!!!
a wiesz co jest najgorsze ze tez właścicielke uwazałam za spoko babeczkę a tu zonk..chyba ze za wczesnie wydaję opinie ale mysle ze nie. Dzwonie do niej, mówie o całej sprawie a ona do mnie " no to lipa, bo rachunki sa na CIebie"..i bardziej sie martwi tym ze jak odetnę media to jak podłaczy kolejny raz to bedzie musiała zapłacić! a co mnie to....te rachunki zaległe tez powinna zapłacic bo dobrze wie kiedy sie wyprowadziłam a w dodatku mam papiery na to! -
no pewnie ze na mnie ale wszyscy wiemy ze ja tam nie mieszkam! Właścicielka ma rozwiazanie umowy ze mna a podpisanie z tą panna, plus daty i wszystko!
wiec jakby była ok to Ona by sciagała dług z tej panny i ew sama zapłaciła to i poszłaby przepisać liczniki na siebie albo tą panne goniła a nie umywa ręce! -
no jest cwana i powiem CI lepiej..ze ten jej pospiech podczas przeprowadzki mógł byc spowodowany tym samym, ze ktoś ja szukał i zwijała manele czym predzej zeby uciec! moze to jej sposób na "wynajmowanie"..właścicielce przesyła kase z opoźnieniemn ale wysyła!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 15:38
-
Rudasek wrote:no pewnie ze na mnie ale wszyscy wiemy ze ja tam nie mieszkam! Właścicielka ma rozwiazanie umowy ze mna a podpisanie z tą panna, plus daty i wszystko!
wiec jakby była ok to Ona by sciagała dług z tej panny i ew sama zapłaciła to i poszłaby przepisać liczniki na siebie albo tą panne goniła a nie umywa ręce!
Przykre to o czym piszesz.....no tak ludzie są bezlitośni....wtrące sie do rozmowy moze niegrzecznie ale stawiam sie na miejscu właściciela i tak sobie myśle ze to Twoim obowiązkiem jest jak najszybsze przepisanie bądź zerwanie umowy z mediami. Właściciel moze tylko starać sie Ci pomoc w zdobyciu informacji na temat osoby która tam mieszkała po tobie. W końcu jakaś umowę chyba ma...mogłabym dochodzić swoich praw na drodze sadowe ale to chyba kosztowałoby trochę więcej.....jeszcze raz przykro mi ....mam nadzieje ze uda sie odzyskać kwotę ....
Aprilka -
Własnie kupilam sobie nowy telefonik
zgadnijcie jaki kolor wybrałamEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:wrrrrrrrrrrrrrr.....
a może któraś z Was ma Męza policjanta...???
Chętnie bym zapytała czy policja coś w takiej sprawie może zrobić, bo to żywcem wyłudzenie!!!!
Nic nie moze.....bo jak sama potwierdzają to Twoje nazwisko widnieje na rachunkach i to Ciebie bedą ścigać i nikt nie bedzie sie martwił .....wiem bo przerabiałem to......))))Aprilka -
Rudasku co za kurwa ..;/ no sory ale jak to przeczytalam to bym takiejj geba gowno wytarla
Sanocha - brzusio sliczny kizi mizi