Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry....głowa nadal boli....
ruda a nie dziękuję, jakoś mam mieszane uczucia...
źle w nocy spałam, zimno i pada...i jakoś tak maruda mi się włączyłam...
olga zjadłabym takiego drożdżowego mniam mniam mniam:)
ja mam rozstępy po szybkim chudnięciu...i są moją chlubą, bo przypominają mi co osiągnęłam...więc główka do góry, na wszystko można spojrzeć inaczej....Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczęta..co u Was??
u mnie toche lepiej,,,pomału wracam do zywych
no i coraz cieplej na polu...aż sie inaczej wstaje
widze ze temat ciast...ja powiem szczerze , że nie przepadam..ale rosół za mna chodzi..wiec dziś po pracy wpadam do kuchni i gotuje rosoł drobiowo wieprzowy....tak mi sie chce!!!Paula55, Ruda27, Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Aaa haha ha ale faza
Co ja napisalam haha to dlatego ze moj misiek dzis poszedl do pracy i bylam pewna ze dzis pon haha o masakra
hahahaha byt w niebycie, szybciej tydzień mija...
rosół uwielbiam....taki na różnym mięsku najlepszy:) -
Malenq wrote:hahahaha byt w niebycie, szybciej tydzień mija...
rosół uwielbiam....taki na różnym mięsku najlepszy:)
i jaaaaaaa....a jeszcze byłam u rodziców i zerwałam z krzaczka lubczyk...i jak otwieram lodówkę to od razu " rosołekkkk"...
wiec dziś zakupy po pracy i rosołek w dużym garnku z lubczykiem!!!! taki tłuściutki ze mniammmmm
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
ja mam dziwny przyplyw enegrgii
co rusz chodze do lazienki i sprawdzam czy juz przyszla bo mam wrazenie jakby ze mnie soryy..lecialo..a tu nic ;/ -
nick nieaktualnyHehehe Paula
Ja pare dni temu jeszcze lepsza gafe popelnilam bo moj sprawdzal ile jeszcze ma wazny paszport, i mowi do 2015 a ja mowie to super to jeszcze 11 lat.. Bo on co? Chyba rok, a ja no nie bardzo 11.. Przeciez jest 2004... Normalnie bylam tego pewna
Albo jedziemy autem, otworzylam szybe i nie minela minuta i ja taki zawias i patrze i mowie ej kiedy ja ta szybe otworzylam? A moj w smiech ze przec chwila, powaznie.. W ciazy mozg czasami siada
Ja jeszcze w lozku, ale niedlugo musze sie ogarnac bo ok 12 jedziemy do kasy chorych zalatwic formalnosci o porod w polsce. Trzymajcie kciuki!
Rudasek to dobrze, ze dzisiaj sie lepiej czujesz jutro powinna byc @ nie? Oby nie przyszla
Malenq czekamy na info po wizycieMalenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
tak jutro czy w piatek powinna być @...niby obajwy sa no ale zobaczymy, Nie nastawiam sie w ogóle, myśle ze znów @ utrudni mi zycie przez 4-5 dni na szczescie w week wiec kołderka i łożeczko! choć zapowiadają 30 stopni
-
Hahaha Daria ale my geniusze jestesmy hahaha masakra
Oczywiscie powodzenia z formalnosciami i daj znac jak wrocisz
Ja tez dopiero zaczynam sie ogarniac
Ide cos zjesc i biore sie za sprzatanie...
Ehh rosolek tez za mna chodzi od jakiegos czasu dawno nie robilam
Aniu to kozystaj z przyplywu energiiAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stwierdzilam ze musze miec tez jakies tygodnie odliczane hehehe
no mam nadziejeze w maire szybko zleciRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie poki co jakos spokojnie u nas
jakos czuje wewnetrznie ze chyba cos musi byc lepiej
czekamy .. bedziemy wiedzieli co i jak
dzis nawet z mezem rozmawialam i pwiedzial ze jak nie wyjdzie dobrze to on chce dawce .. a ja chyba juz tez dojrzalam do tego
choc mam barzo duza nadzieje ze uda sie cos znalecRuda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość