Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aa to jak w pl mozesz miec to luzik myslalam ze musisz do Austri jeszvze wracac...
Kurde to jutro bedziesz miala roboty ale pomalutku i dasz rade
A pakowania to ja nienawidze. A jeszvze bardziej rozpakowywania :p ale jak bym miala do pl jechac to i to bym przezyla
A ja juz zaraz pizzunie bede szamac aaaaEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No sorry no
Ale ry mi ostatnio ciastem zrobilas to jestesmy kwita
Ja tam wszystkie seby bez znieczulenia robilam i zyje
Mialam 2 razy w zyciu znieczulenie to zaslablam
Raz jak mi zeba przy samym dziasle wiercila a raz jak mialam 8 wyrywana... Ojj wtedy to zaslablam po znieczuleniu i ze 3 razy przy wyrywaniu ze trźebA bylo przerwac. A potem w domu z nocy stracilam na dlugo przytomnosc tak sie moje znieczulenia konczyly ;P
-
Dzien dobry kochane.
Malpa przyszla z zegarkiem w reku.
Takze ktora chce niech mi oddaje swoje nie chciane malpki.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula jjku bez znieczulenia bym padla.. Ja to juz chyba z kazdym zebem chodzilam do zentsty, mam pare martwych wiec swoje przeszlam.. Dlatego nieznosze! A w ciazy stres niewskazany
Ania dobrze ze przyszla punktualnie, oby jeszcze troszke i mamy nadzieje ze zniknie na dlugo -
nick nieaktualny
-
Cześć Dzieczynki
co u WAs?
Powiem WAm ciąg dalszy wczorajszej historii. Po pracy poszłam tam do niej z moim R...oczywiscie przez domofon nas nie wpusciła, wychodził jakis pan z klatki wiec wblilismy sie. Pierwsze co spisalam liczniki bo tak mi powiedzieli w gazowni i prądowni :D pożniej poszlismy pod mieszkanie i słyszelismy wode pod prysznicem, wiec mój R podskoczył do skrzynki z gazem (ktora jest otwarta) i zakrecił jej gaz..hihihi no i chyba sie kapnęła ze cos nie gra, ale mimo to stalismy pod drzwiami z 20 min krzyczać ze wiemy ze tam jest i zeby otworzyła bo nie odejdziemy!
Otworzyła!!!!!!! wielce zdziwiona, jakby z ksiezyca spadła!Twierdziła ze pracuje na dwie prace w tym nocki i nie wie o swiecie bożem. Pokazała mi rachunek zapłacony za gaz! i za prad..ale sie zakreciła i prad płaci co dwa m-ce takze zapłaciła w kwietniu ostatni dlatego pradownia sie dobija! ale nastraszylam ja i pokazalam jej dok rozwiazania umowy i sie posrała:) miała wypisany juz protokół zdawczo-odbiorczy do gazowni i prądowni i ma isc z tym do końca tygodnia załatwić! protokół wypisany z dniem przejecia mieszkania czyli data lutowa i spisane liczniki z data lutową, wiec nic nie bede musiała płacic! powiedziałam jej ze w przyszłym tyg ide tam sprawdzić czy przepiusała umowe, jesli nie to odcinam media! troche sie posrała..w ogóle miałam wrazenie ze kogos sie boi!
no i taka historia!!!Ruda27, Paula55, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana narazie zero śladu. Wiesz co wczoraj troche bo mojemu R sie zachcialo choc powiem szczerze ze pierwszy raz tak strasznie nie miala, ochoty...ehhhh ni jak jak robimy to tuż przed @ to zawsze jakas różowa wydzielina poleci, wczoraj nic...natomist miałam dziwne skurcze w nocy, obudziłam sie chyba 3-4 razy, bo tak mnie bolał dół brzucha,,,ból przez ok 30 sek i przechodzilo...i tak kilka razy..nie wiem co to
-
nick nieaktualny
-
nie wiem SKarbie...jakoś nie mam ochoty tego robić..kurde żadnych konkretnych objawów nie mam...chyba poczekam jeszcze ..jak w week nie dostane @ to po weekendzie zrobie...ale jakoś nie jestem przekonana do testów
-
nick nieaktualny