Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe....kurde wiecie ze te skurcze dalej mam takie same jak w nocy...znów mnie przed chwilą złapał...i czuje mokro w gatkach a tam mega śluz
ja już nie wiem...
jak nie bedzie przez week to zatestuje! choć nie spodziewam sie bo byłby to czysty cud! -
Hej dziewczyny
My przatalismy salon. Zostala mi sypialnia ale to jak juz moj do pracy pojdzie bo dzis na 14.
Zaraz biore sie za obiadek.
Daria ja tez mam chyba juz kazdy zab leczony:/ i wiekszosc kanalowo ale lepiej wyleczyc niz jak by teraz mialo sie jakies zapalenie wdac.
Aniu to chyba dobrze ze tak punktualnie @jest to sie tak nie bedziesz denerwowac..
Rudasek uff jak dobrze ze sprawa żalatwiona! Tylko teraz przypilnuj pipy zeby wszystko zalatwila jak nalezy!
Mi mamcia od rana dzwonila że posciel jedna przyszla druga koles pisal ze wczoraj wyslana wiec moze jutro przyjdzie. I co??? W przyszlym tyg wysylamy paczke!!! Ale sie nie moge doczekac
A jeszcze moj pies chcial pogryzc kuriera haha. Bo dupek nie zadzwonil tylko wszedl od razu ja podworko
-
Gratki..oby tak dalej
no mam nadzieje ze udało sie załatwić, zadzwonie w nastepnym tyg do tych biur i zapytam czy zmieniła dane nabywcy, jak nie to rozwiąze umowe
powiedziałam jej o tym ze jak nie załatwi fo konca tego tyg to odetne jej media, troche sie posrała -
Haha i bardzo dobrze, bedzie sie w deszczu myla :p
Ludzmi trzeba krotko i na temat. Albo tak albo srak. Sorry ale w Pl inaczej sie nie da....
Ja jak sobie pomysle ze tu zostawilam robotnikow na caly dzien samych w domu gdzie mam wszystko to zastanawiam sie czy w Pl tak bym komus zaufala... chyba nie.
-
no włąsnie chyba tak...w piątek mielismy otwarte okno bo wieczór był cieply:) a tu w nocy sie zrobił taki ziąb ze jak sie przebudziłam to juz byłam zmarznięta i z katarem : a do tego doszedł kaszel i jest jazda!!!
-
Helolllll
Rudasek dawaj moja kuracje i bedzie ok
Co tam ewelciu? Wyspana? Zakupy zrobione?
Wiecie co moj misiek wlasnie zrobil???
Kupil drugi tv zeby byl do sypialni
Tak mu sie spodobalo przez te kilka dni jak bylismy zmuszeńi przeniesc obecny telewizor ze kupil drugi... MasakraEweloka84 lubi tę wiadomość
-
W biedronie byly takie rzeczy???? A ja wczoraj na gazetke patrzymal i nic nie bylo
Cos ty w rossmanie nakupowala szalona??
Hahaha skleroza nie boli. Z kad ja to znam ja wlasnie obiadek skonczylam bo misiek fo pracy idzie..
No powiem ci ze nie plańowalismy teraz takiego zakupu.. Ale swtierdzial ze jak bysmy sie przeprowadzili to i tak by trzba bylo kupic
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Kochana były jsak kocyki były ale multm zostało jeszcze to moz ejutro pojade i kupie co nie co :d a co jesc nie woła moze lezec hahaha http://tugazetka.pl/biedronka/2014.05.30.inspiracje/28476,Kubek,niekapek
a w rosmanie hmm a to paste do zebów a to farbe do włosów, balsam na rozstepy ( chociaz nie wiem czyy mi cos da haha) a to olejek BIO OIL, lakier do paznokci, gabki do mycia, misowi pianke do goleniai itp. i sie nazbieraloWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 14:28
Paula55 lubi tę wiadomość