Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 07:48
zizia_a, Ruda27, Eweloka84, Malenq, Paula55 lubią tę wiadomość
-
ehh mialam wczoraj dziwny sen snil mi sie dziadek meza ktory 2 tyg temu zmarl.. pojawil sie na chwile w snei stalismy ja tata meza i jego babcia.. a on poklepal mnie po ramini ... tak jakby chcial powiedziec wszytsko bedzie dobrze i nagl znikl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej...ja już po oddaniu krwi...ale jędza mi takiego siniaka zrobiła buuuu....
Ewelko kurczę i jak to nie wiedzą o co chodzi??? malutka trzymaj się tam jakoś
Aniu śliczne zdjęcia, a maluszek cudny....co do dziadka to też jestem zdania, że czuwa nad Wami, że rozumie i będzie się starał pomóc, takie gesty w śnie są wymowne....
Miłego dzionka:)Ruda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
czesc DZiewczęta...co u Was???
u mnie chorowicie...ale jestem przeziebiona! wziełam w pracu urlop nż i siedzw d omu w dresie, popijam herbatkę z miodem
poza tym stara bida..leje i wieje i zimnoooo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko na chwile
Nie spalam cala noc a teraz przyjechalam do domu chwile sie zdrzemnac i chyba za troche wracam bo moj t jest w szpitalu
Ok 22-23 dostal bolow w nerce ale wzial przeciw bolowe i troszke zansnal. Potem sie obudzil i sie zaczelo,,. Grzalam mu wode wrzatek do termoforu, wzial najsilniejsze przeciw bolowe jakie mielismy i nic. W koncu z bolu dostal biegunki, wymiotow... Dreszczy. Wszystko naraz. Juz nie wiedzialam co robic wiec pojechalismy o 2 do szpitala.
Tam dostal morfine, kroplowki, mial przeswietlenie i teraz czeka na innego lekarza mi kazali jechac do domu sie przespac bo w szpitalu zrobilo mi sie slabo
Maly doskonale czol ze cos jest zle bo od kad sie wieczorem polozylismy to tak kopal ze az bolalo i ani na 10 min nie przestawal...nigdy sie tak nie wiercil!!! I tak bylo dokad do domu nie wrocilam
Teraz cos zjem i czekam na wiesci bo T ma miec kolejne przeswietlenie
-
nick nieaktualny
-
Paula trzymam kciuki za meza na pewno wszystko bedzi ok
Ewelcia kurcze ale cie umeczy ;/
co do dziadka tez mi se wydaje ze to raczej taki znak ze wszytsko bedzie ok
-
u mnie @ jakoś na dniach, już dziś czuje ze mnie krzyże bolą
nie wspominając o gardle, nosiei glowie......
Paula daj znać co z mężem...może kamień z nerki mu schodzi, mój Tata to miał..chodził po ścianach z bólu... -
Kochana tak to kamienie. Wiemy o tym bo ma je od dawna juz....
Ale dluugo bo kilka lat byl spokoj.
Bol przeokropny. Lekarze mowia ze to najgorszy z mozliwych boli i duuzo gorszy od porodowego.
Moj sie smieje ze on juz jeden porod ma za soba a teraz moja kolej
Dzieki dziewczyny ale jestem mega rozbita przez ta ńoc...
Jeszcze nie wiem o ktorej ci robotnicy przyjda i wogole..
-
Paula wdech wydech poloz sie kochana na troche .. nozki do gory brzuzek tez daj sobie odpoczac i nie mysl o robonikach ..
Paula dobrze ze sie nie zsynchronizowal i nie rodzil razem z Toba.. ale wiem ze bol kamienna nerkach jest bolesne -
Ojj dobrze ze nie zaczelam rodzic z tego wszystkiego
A maly tak sie pchal ze myslalam ze mi przez skory wyskoczy. Moj to tylko sie smial ze do tatusia chce..
A tak serio to dzwonil mi ze czeka jeszvze ale leki przestaja dzialac i znow zaczyna go bolec
W Pl jeden lekarz powiedzial nam ze jest super lek... Naturalny w miare.. Ale na Ukrainie....
Debilna Polska podobno nie moze sie z Ukraina dogadac i juz od jakiegos czasu go nie sprowadzaja...
Jest na internecie ale nie wiesz czy nie trafi ci sie paczka z przebita data... A kosztuje ze 200 razy tyle co normalńie... Masakra jakas
-
Aniu jaki fajny ten maluszek z chrzcin jej...
Ewela ja dalej nie kumam jak moga nie wiedziec z kad plamienie... Ńo kurwa z kas to leci chyba nie?! Sorry ale mam nerwa jak takie cos slysze... Taka diagnoze to sama sobie moglas postawic ze plamisz bo to chyba widac.... trzymaj sie dzielnie mimo wszystko.
Dzieki Daria za mile slowoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo jedz chociaz na sile, musisz
A obudzilam sie po 5 i zasnelam ok 7.. Jak zwykle cala noc obracania sie i wiercenia.. Jakos tak nastroju nie mam plakac mi sie chce, mimo ze pogoda jest ladna to na nic nie mam ochoty, powinnam sie wziac za pranie i prasowanie dzisiaj.. A ja na nic sil i checi nie mam.. Moze pozniej bede miala...