Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dzis w pracy umojego miska jest organizowany festyn dla jednego chłopaka , który tam pracuje bo ma czerniaka i pracownicy oddawali troche z wypłat a dzis miał byc gril, soki wszystko za 5 zł a tu misiek mi pisze ze ten chlopak zmarł ja pierdziele ja nie wiem co to sie dzieje, ostatnio u nas w miescie zbierali kase i koncert miał byc i tez młody chłopak 34 lata zostawił zone i 3 letnie dziecko juz mało brakowało do uzbierania kwoty i co.. nie doczekal.. normalnie nie moge, ryczec mi sie chce
-
To straszne ile ludzi umiera
Tyle tych chorób.. Moja koleżanka ta co Wam opowiadałam mówiła że jak powiedziała dlaczego się zwalnia to się wszystkie prawie popłakały. Jedna płakała bardzo.
Nie wiem co się dzieje.
Ciągle jakieś choroby w okółCzekamy na Ciebie :***
-
Mój tata miał raka krtani już zaawansowanego. Był jak ziarnko ryżu. Od razu go operowali. Naświetlania by nie pomogły. Nawet lepiej bo tata opowiadał że tam gdzie leżał byli ludzie po naświetlaniach i mieli w gardle strzępki i nie mieli by gdzie aparat mowy włożyć. To już 3 lata od operacji i mam nadzieje że to nie wróci i tata będzie zdrowy
Paula55 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Ehhh a mnie wczoraj kolezanka nastraszyla... jej mama tez ma kamienie na nerkach tak jak moj T.
I 9 lipca ma operacje usuniecia woreczka bo tam jeden kamien utknal... Wogole mowi ze jak T bedzie mial tendencje do tych kamieni (a ma) to do konca zycia moze czekac go scisla dieta i wogole...
Boje sie co na konsultacji mu powiedza..
-
Jej Wiola widze ze w kazdej rodzinie sie cos zlego musi dziac... Ja zawsze na mojego tate ryja darlam zeby nie palil tyle i wogole. A pali od 16 rz. Potem ja sama palilam wiec siedzialam cicho. Potem on rzucil na chwile... Ja calkiem. A on teraz znow pali jak komin...
A tez ma problemy ze zdrowiem pomalu bo po tyludziesieciu latach pracy w kopalni na dole tez sie dorobil
Kochana czekamy na list ze szpitala kedy konsultacja.
Kolezanka mi mowila zeby tylko sie nie okazalo ze w raze ewentualnej operacji nie pokryla sie z terminem porodu... Bo tak sie teraz moze zdarzyc...
-
wioleta4444 wrote:I od czego to gówno się robi ?!
Kochana tego ńikt do konca nie jest w stanie powiedziec. Taka tendencja organizmu ze nie wydala tych szkodliwych substancji, ze nie filtruja nerki dobrze wszystkiego...
I najgorsze ze na to nie ma sposobu... Mozna by to zahamowac lepiek ktory juz nie jest w pl dostepny i kolo sie zamyka...wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Jej Wiola widze ze w kazdej rodzinie sie cos zlego musi dziac... Ja zawsze na mojego tate ryja darlam zeby nie palil tyle i wogole. A pali od 16 rz. Potem ja sama palilam wiec siedzialam cicho. Potem on rzucil na chwile... Ja calkiem. A on teraz znow pali jak komin...
A tez ma problemy ze zdrowiem pomalu bo po tyludziesieciu latach pracy w kopalni na dole tez sie dorobil
Kochana czekamy na list ze szpitala kedy konsultacja.
Kolezanka mi mowila zeby tylko sie nie okazalo ze w raze ewentualnej operacji nie pokryla sie z terminem porodu... Bo tak sie teraz moze zdarzyc...
Mój tez palił od 16 rż.
Wcześniej nic się nie pokazywało ale dobrze że z pracy wysyłają na badania to w tedy wykryli. A mówił od jakiegoś czasu z chrypka ale myślał że to od papierosów i taki jego urokCzekamy na Ciebie :***
-
Eweloka84 wrote:o zesz kurwa i gdzie tu jet sprawiedliwosc ja sie pytam??!! taki co pije,ćpa i ma w dupie wszystko to takiemu nic nie jest!! wkurwia mnie to masakrycznie!! wrrrrrrrrrrrrrrrr
I to że nie można normalnie zajść w ciąże też. A inne .. szkoda gadać !
Ale choróbsko jest ważniejsze. Piją ćpają i nic im nie jest.
Co za świat !Czekamy na Ciebie :***