Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Co wam powiem... Bylo tyle pieknych ubranek ale doszlismy z miskiem do wniosku ze na pierwszy mies nie bedziemy go meczyc w tych wszystkich eleganckich ciuszkach... Zadne dzinsy, koszule itp...
Za to pozniej wybierzemy sie na zakupy i bede mogla kupowac dowoli ale bedzie wystrojony
I druga rzecz... Jest tyle ubranek dla dziewczynek ze to nie sprawiedliwe 3/4 to rozowe ciuszki i sukienki a dla chlopcow raptem 3 puleczki buuu...
wioleta4444, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dziewczynki jestesmy zaliczylismy galerie, kawy mrozone w mc (uwielbiam!!!) i spacer do parku. Nogi mi w du** wchodza ale jestem mega happy!!!
Zrobilo sie cieplutko w koncu!!!
W praku (a jest ogromny) okazalo sie ze byl piknik dla rodzin z dziecmi a my nie wiedzielismy zaszlismy to juz bylo po...
Ale to cos wspanialego. Wszyscy z wozkami, dzieci na rowerach, biegajace, rodziny na kocach i piknikujacy, karuzele, dmuchane zamki... Pieski biegajace... No bosko,.. Nie moge sie doczekac az za rok my bedziemy z wozkiem smigac
Poki co to okazalo sie ze przy dluzszym chodzeniu jest mi bardzo ciezko... Maly uklada sie w kolyske na samym dole i okropnie cisnie...ale po troszku, po troszku...
Teraz Mis oglada mecz a my odpoczywamy...
Na zakupach bylo ok ale tyle ludzi ze mi sie po 10 min odechcialo nawet kobiety z noworodkami lazily (jeden to byl tak maluni jak by tyle co ze szpitala wyszedl )
Sobie kupilam spodnie takie cienkie z gumka przy kostce i w pasie, moj kupil spodenki, a synkowi kupilismy tylko recznik z kapturkiem i myjeczka
Taki o:
U nas jutro jest jakiś piknik strażacki. Będą wozy strażackie. Kiedyś parę lat temu tez to było to mój chciał wejść do tego wozu ale się opanowałPaula55 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
wioleta4444 wrote:A ja dzisiaj poćwiczyłam i czytałam książkę. Wypiłam 2 szklanki wody i 3 szklanki herbaty z nagietka. Sikam jak nawiedzona
Tez bym juz pocwiczyla haha ale poki co to dla mnie maratonem jest taki spacer jak dzis
A pije non stop haha
A na co jest herbata z nagietka???wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Co wam powiem... Bylo tyle pieknych ubranek ale doszlismy z miskiem do wniosku ze na pierwszy mies nie bedziemy go meczyc w tych wszystkich eleganckich ciuszkach... Zadne dzinsy, koszule itp...
Za to pozniej wybierzemy sie na zakupy i bede mogla kupowac dowoli ale bedzie wystrojony
I druga rzecz... Jest tyle ubranek dla dziewczynek ze to nie sprawiedliwe 3/4 to rozowe ciuszki i sukienki a dla chlopcow raptem 3 puleczki buuu...
Dziewczyny górą he heCzekamy na Ciebie :***
-
Paula55 wrote:Tez bym juz pocwiczyla haha ale poki co to dla mnie maratonem jest taki spacer jak dzis
A pije non stop haha
A na co jest herbata z nagietka???Czekamy na Ciebie :***
-
Poza tym wspomagają wątrobę, poleca się je nawet przy żółtaczkach. Dobroczynnie działają w przypadkach osłabienia. Zaleca się je osobom powracającym do zdrowia po przebytych ciężkich chorobach, m.in. nowotworach. Herbatki pobudzają krążenie, przyśpieszają gojenie ran. Dobroczynnie działają przy nieżytach przewodu pokarmowego, schorzeniach dróg oddechowych, dolegliwościach dróg żółciowych, skurczach i wrzodach żołądka, zapaleniu jelita grubego, obrzękach, krwiomoczu, chorobach wirusowych i bakteryjnych.
pomocny w owrzodzeniach jelit oraz w dolegliwościach kobiecych, m.in. w zakłóceniach regularności miesiączki.Czekamy na Ciebie :***
-
Hej dziewczynki. Dziękuję wan za pamiec.
Ja wlasnie siedze w lesie sama i rycze wyszlam. Z domu nikomu nic nie mowiac bo mezu w piwnicy siedział. Poszłam do kościoła jakos mnie natknelo. A teraz siedze w parku i rycze a serducho mi sie rozpada mam jakiegos mega dola. -
30 skonczona a ja nawet nie zobaczylam II wygole jakos dobilam sie na dodatek okres owulacji i znowu. Czeka mnie tylko @ do dupy to jest
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Przepraszam ze milczalam..
Bylam na dzialce od wczoraj wieczora u kolezanki i niedawno wrocilam
U nas wszystko dobrze, was niestety nie nadrobie mam nadzieje ze u kazdej wszystko dobrze
Aniu myszko jeszcze mlodzi jestescie, moze akurat za 2 tygodnie ebdzie miec pozytywne wiesci.. Sciskam mocno jeszcze raz 100 lat!Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
A ja przysnelam tak bylam wykonczona
Aniu kochana mam madzieje ze to tylko jednodniowy kryzys... Na mnie urodziny tez nie zawsze dobrze dzialaja...
Masz dopiero 30 lat!!! Wszystko przed toba jeszcze. Csly czas trzymamy kciuki i nie ma wyjscia zeby bylo cos nie tak!!!
Nie wiem czy opowiadalam ci o siostrze mojego chrzestnego??? Wyszla za maz jak miala 18 lat... Od tego czasu starali sie z mezem o dziecko... Ponad 20 lat sie nie udawalo... Leczenie w Pl, za granica... Nic nie pomoglo...
W pierwsza ciaze zaszla ni z tad ni z owod w wieku 40 lat teraz ciesza sie dwojka swoich dzieciakow!!!
W cuda trzeba wierzyc
Daria to chyba super weekend ci sie żaczal co?
U nas zapowiadaja jutro ladna pogode i chyba na jakis piknik pojedziemy w plenerRuda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula no to fajnie jak na piknik jedziecie
Ja odpoczelam, odreagowalam a jutro z mama jade do tesciowej na kawke
Plecy mnie bola, ciezko mi coraz bardziej ale jest ok daje rade jeszcze w poniedzialek bede prala koszule i szykowala torbe do szpitala -
wiem dziewczyji lko tak mnie dopadlo .. jeszcze na dodatek tesciu nam zepsul dzien bo o rano powiedzial ze michal musi z nim pojechac na wies i siedzieli tam do 17 ;/