Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhhhhhhhhh tak mnie zagotowały laski na Belly ze zaraz mnie szlak trafi..pierdziele nie wchodze tam wiecej, niech sie same wiecej przechwalają chwalą ile to nie maja kasy itd!ehhhhhhhhhhhhh
Ania_84, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
no o ciay i o tym jak drogie wózki kupuja,, ze ich dziecko ma jezdzić X6 a nie polonezem
bo napisałam ze dla mnie nowy wózek za 2 tysie to głupota skoro dziecko w nim jezdzi ok 6 mcy...a pozniej spacerówka itd! wiec najazd na mnie ze je nazywam glupimi a ich dziecko ma jezdzic mercedesem a nie polonezem!! jheheheheh....a ja tylko napisałam "nowy",,nie napisałam ze ma jezdzic wozkiem po nas, czyli 25 letnim heheheh sama bede miec wózek za ok 1500 ale uzywany i nie uwazam tego za wsyt zebym na pokaz wydawała 1500 zeby byl nowy i pachniał swieżościa!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 13:45
Ania_84, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
ja tam tez wiem ze od siostry dostane
Ja widze jak nie zniszczony jest wozek sistry .. wogole nic jak funkiel nowka. no moze oprocz kol ale tak to noweczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 13:58
-
no nie maz wyprosilmnie z kuchni
powiedzial ze szykujeniespodzianke i zamknal mi przed nosem drzwi ;p -
Ja co do ciuchow i innych rzeczy.. wg mnie owszem trzeba cos tam kupic .ale bez przesady ja tam wiem ze jestem ciuchami zabawkami i wozkamiobstawiona wole wydac pieniazki na cos innego dla dziecka niz cos co moge skorzystac d siostry jednej czy drugiej
-
Hej babeczk ale jestem padnieta...
Bylismy na wycieczce misiek nas rano zabral. Okazalo sie zeznalazl taka wioseczke niedaleko nad samym jeziorem.
Jak tam pieknie. Domki jak u krasnoludkow tak chalupki male, piekne ogrody, wszedzie kwiaty kwitna i pchna
Plynelismy statkiem, polazilismy po plazy... Uciekalam przed kaczkami haha.
Potem pojechalismy z drugiej strony jeziora i zrobilismy sobie grila na obiad
Juz sie nie moge doczekac az za rok z malym bedziemy tak jezdzic
Aniu ciesże sie bardzo ze dzis juz wszystko ok. Nie ma sie co zalamywac bo wynikow jeszcze ńie macie!
Rudasek dawaj troche tych babeczek. Moze po tym grilu jeszcze cos wcisne choc ciezko bedzie
Wiola a ty to od rana widze doisz hahaAnia_84, Ruda27, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
Rudasek a co do tych durnych bab na belly... Jakas dziwna grupe trafilas!
U nas to sie dziewczyny tylko chwala jak sie ktorejs uda cos taniej kuoic. Czy wozek, czy lozeczko. A ile z nich w ciucholandach rzeczy dla dzieci kuouje! Tylko sie fotami chwala i jak mali daly kasy.
Wogole u nas na wrzesniowkach jest super. Wymieniamy sie przepisami, mowimy sobie jak ktos jakas promocje wyczai. Zero zlosliwosciAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dokaldnichach e szczegolnie ze na cichcach mozna kupic naprawde super rzeczy nie zniszczone bo dzici szybko rosna
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hej babeczk ale jestem padnieta...
Bylismy na wycieczce misiek nas rano zabral. Okazalo sie zeznalazl taka wioseczke niedaleko nad samym jeziorem.
Jak tam pieknie. Domki jak u krasnoludkow tak chalupki male, piekne ogrody, wszedzie kwiaty kwitna i pchna
Plynelismy statkiem, polazilismy po plazy... Uciekalam przed kaczkami haha.
Potem pojechalismy z drugiej strony jeziora i zrobilismy sobie grila na obiad
Juz sie nie moge doczekac az za rok z malym bedziemy tak jezdzic
Aniu ciesże sie bardzo ze dzis juz wszystko ok. Nie ma sie co zalamywac bo wynikow jeszcze ńie macie!
Rudasek dawaj troche tych babeczek. Moze po tym grilu jeszcze cos wcisne choc ciezko bedzie
Wiola a ty to od rana widze doisz haha
Ania_84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
ja z mezem mialam przed chwila powazna rozmowe hehe zacal wraca do pierwszych naszych spotkan na moje pytani sie we mnei spodobalo na I spotalknieu teskt mojego malza: cycoszki pomyslalem sobei ze ajnie by bylo takie mietosci na codxien rozwalil mnie
ja mu mowie o ladnie nie moj charakter tylko cycki a ten do mnie.. no co tak je wyeksponowalas ze nie dalo rady nie popatrzec:P