Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Ja jakos od paru dni nie mam weny na wypowiadanie sie na forum. Mimo ze mam humor, jest wszystko ok to jakos malo sie udzielam..
Paula to czekamy z Toba na paczuszke ja dzisiaj z mama biore sie za porzadki w safie i niedlugo pranie i ukladanie
Rudasek fajnie ze masz tak szybko wizyte!
Wiola powodzenia i bez stresow!
Ja drzemalam i teraz wcinam arbuza
A co u Ewelinki? Wszystko ok?Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Rudasek mistrz kuchni serwuje dzis barszczyk czerwony z ziemniaczkami/ jajkiem a na drugie udka z kurczaka/skrzydelka w majonezie i keczupie z ziamniaczkami i duszona marchewka jeeee
Hej daria. No wlasnie jakos ostatnio tu nie zagladasz widze ale jesli wszystko ok to super
Kurde nie wiem czy ta paczka dzis przyjdzie bo niby czas maja do jutra beznadziejnie by bylo jak by nie dotarla. Bo nie dosc ze dzis sie nigdzie nie ruszymy to i jutro trzeba bedzie w domu siedziec
A taka ladna pogoda jest!!!
-
Jejuuu padam!!!
Zaraz wstawie foty ale jestem zadowolona ze wszystkiego
Laktator co prawda testowany na udzie i brzuchu ale zapowiada sie super oby sie tylko przydal posiele idealne i juz sie mie moge doczekac az zamontuje w lozeczku reszta pierdol rowniez bez zastrzezen. Teraz do tego wszystkiego baruje tu mojego syncia
Teraz bede oczekiwac na wozek
Aaaa maszynke do mielenia jutro bede testowac i beda placki ziemniaczane z gulaszem na obiadRuda27 lubi tę wiadomość
-
ha ha ha :D:D
no my wczoraj tez sie smialismy ze musimy nasz kantorek, schowek jak zwał tak zwał posprzatać, porobić półki zeby upchac tam walizki ktore zajmuja pol szafy itd...i za jakis czas gospodarować miejscówke dla małego! -
Rudasku fajnie, że tak szybko Ci się udało zapisać, tylko nie podrywaj tam tego Gina
Paula ale ci fajnych rzeczy przyszło
A ja po wizycie.
Okresu nie mam. Zatrzymał się w fazie początkowej i nie chce wyleźć do mnie
Zrobił mi USG i nie mam pęcherzyków na jajnikach. A z tym okresem to nie dobrze ale powiedział "Damy radę "
Nic na razie nie przepisywał na okresik. Kazał zrobić badania które mi zalecił wcześniej i zobaczy co tam w badaniach widać. Kazał brać również CLO od jutra 5 dni i w przyszły czwartek jesteśmy wstępnie umówieni.
Dostałam ochrzan bo nie wykupiłam Naltrexoni. Powiedziałam mu że nie byłam na traugutta 40 tylko w innej aptece i było drogo. To tak mnie miło ochrzanił. On nie umie ochrzaniać bo się uśmiecha żebym sama nie robiła czegoś czego nie wiem. i poszła na traugutta i tam będzie taniej. No to poszłam i na jutro to bedzie bo musza go zrobić.
Także jutro zrobić badania i od jutra biorę ClO i ten NaltrexoniCzekamy na Ciebie :***
-
Wioluś..ni nie wiem nie wiem, jak bedzie przystojny to może zarzuce sieci zartuje moj R jest cudowny, nie zamienie go na zadnego innego!!!!!
Dziewczynki moje Kochane lece do domku pomału musze jeszcze skoczyć na poczte a pozniej robie botwinke bo mi Paula55 narobiła ochoty
buziaki , trzymajcie sie cieplo -
hej Paula!!! aaa w sobote mielismy gosci, wniedxziele bylismy u tesciowej i znowu znajomi do nas przyjechali a dzis leniuchowalam na ogórdku i do domu własnie wrociłam ii mi tez dzis paczka przyszła lalalalalla
aa od 21-24 lipca jedziemy nad wode ze znajomymi i ich synkiem mam nadzieje, ze u m nie nic sie nie wydarzy uf uf i spokojnie pojedziemy i troszke sie odmóżdzymyPaula55 lubi tę wiadomość