Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha faceci....tylko cycki im w glowach
PrYnajmniej byl szczery Aniu
A ja sie zaogladalamu mnie w domu oczywiscie mecze kroluja wiec tez ogladam sila rzeczy
Szkoda ze z tym drugim tv nie wyszlo
Aaa wogole to bez niczego zwrocili nam cala kasemoj juz szuka nast tv ale tak zeby mozna bylo w sklepie odebrac
-
Ania_84 wrote:ja z mezem mialam przed chwila powazna rozmowe hehe
zacal wraca do pierwszych naszych spotkan na moje pytani sie we mnei spodobalo na I spotalknieu teskt mojego malza: cycoszki pomyslalem sobei ze ajnie by bylo takie mietosci na codxien
rozwalil mnie
ja mu mowie o ladnie nie moj charakter tylko cycki a ten do mnie.. no co tak je wyeksponowalas ze nie dalo rady nie popatrzec:PCzekamy na Ciebie :***
-
Dzien doberek
mnie dzis bezsennosc dopadla
Albo raczej to ze moze dzis paczka mi przyjdzie i sie tak ekscytuje ze wstalam z moim do pracy haha
W sumie wiekszosci rzeczy ktore przyjda nie widzialam i sie denerwuje czy bedzie ok bo wiecie jak to sie przez neta kuouje haha
Tu bym sie nie bala bo w razie czego zawsze m przyjma czy wymienia bez slowa ale w pl ciezko
Wiec lepiej zeby paczka dotarla dzis
-
hheheh no co do Belly Paula to masakra jakas
Wszystkie bogaczki i doswiadczone jak nie wiem co a prawie kazda w pierwszej wczesnej ciazy! masakra...bardzo mnie zraziły do siebie!!!! bede tutaj siedziec i tyle
aaaa...musze WAm powiedziec ze udało mi sie zapisać do Pana GInekologa tego od "pa pa"...na 25 czerwca!!!! nie wiem jakim cudemwiec lece tam, jak bedzie ok to ta wizyte z 3 lipca u baby odwołam!
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
ja tak chwilowo wpadamo 13 musze byc na sali gimnastycznej bo dzis egzamin pisemny wiec bede pilnowac
-
Rudasku super
wiola powodzenia
a mnie od wczoraj boli przy chodzeniu tak jak poduszka pod duzym albo z boku a raczej jakby kosc tam ;/ mam nadziejeze to nie Haluksy ;/ -
Rudasek cudownie se sie udalo zapisac
i napewno bedzie wszystko ladnie i pieknie
A daj spokuj z tymi babamina necie to kazdy madry i opowiada historie nie z tej ziemi. A zaloze sie ze conajmniej kilka z nich kuoi uzywki
nie przejmuj sie kochana!!!
A ja czekam na ta paczke i jak tylko jakies auto podjedzie to juz przy oknie stoje haha, debil ze mnie
A tak u nas slonce od rana swieci ze az zyc sie chce. Ogladam teraz dd tvn i sie prawie posikalam ze smiechu przez jolke
Aniu to pilnuj pilnuj lobuzowa co do halukwow... Moja mama ma i bol straszny. I palce tez juz jej sie krzywia
a teraz to juz tylko operacja by pomogla
oby to nie bylo to!!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
unas tez sloneczko
wlasnie nie wiem co to. wczoraj zaczely mnie bolec.. jak reuszalam duzym palcem u nogi ;/ i jak chodze to boli szczegolnie jak staje na palcach ;/
dzis zrobie sobie oklad moze to od tego ze ostatnio chodzilam sporo przez 3 h ;/ niby odciska niemam ..ale moze to cos tez w ten desen ;/ -
Ahhh matko tempa jestem haha
Bo tu gadali o reportazach a nagle robercik wyjechal z tekstem cos o namiotach co ciuchy sprzedaja...a chajzer na to ze apropo namiotow to on robi reportaz o nie kontrolowanch wzwodach u mezczyzn...i jak jolka buchnela smiechem to sie chyba z 15 min smiala i nie mogla przestac...
Poszla popatrzec do lodowki zeby sie uspokoic, chowala sie za roberta itp. I ja sie smialam razem z nia
-
moj R tak w sobote wysprzatał chałupre ze az byłam w szoku...był blysk! no ale po wieczornej imprezie gdzie dwie mały istoty niemalze lizały podłoge dzis trzeba przeleciec sie na szmacie, wczoraj nie mialam ani siły ani weny :d
Ruda27 lubi tę wiadomość