Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha faceci....tylko cycki im w glowach
PrYnajmniej byl szczery Aniu
A ja sie zaogladalam u mnie w domu oczywiscie mecze kroluja wiec tez ogladam sila rzeczy
Szkoda ze z tym drugim tv nie wyszlo
Aaa wogole to bez niczego zwrocili nam cala kase moj juz szuka nast tv ale tak zeby mozna bylo w sklepie odebrac
-
Ania_84 wrote:ja z mezem mialam przed chwila powazna rozmowe hehe zacal wraca do pierwszych naszych spotkan na moje pytani sie we mnei spodobalo na I spotalknieu teskt mojego malza: cycoszki pomyslalem sobei ze ajnie by bylo takie mietosci na codxien rozwalil mnie
ja mu mowie o ladnie nie moj charakter tylko cycki a ten do mnie.. no co tak je wyeksponowalas ze nie dalo rady nie popatrzec:PCzekamy na Ciebie :***
-
Dzien doberek mnie dzis bezsennosc dopadla
Albo raczej to ze moze dzis paczka mi przyjdzie i sie tak ekscytuje ze wstalam z moim do pracy haha
W sumie wiekszosci rzeczy ktore przyjda nie widzialam i sie denerwuje czy bedzie ok bo wiecie jak to sie przez neta kuouje haha
Tu bym sie nie bala bo w razie czego zawsze m przyjma czy wymienia bez slowa ale w pl ciezko
Wiec lepiej zeby paczka dotarla dzis
-
hheheh no co do Belly Paula to masakra jakas Wszystkie bogaczki i doswiadczone jak nie wiem co a prawie kazda w pierwszej wczesnej ciazy! masakra...bardzo mnie zraziły do siebie!!!! bede tutaj siedziec i tyle
aaaa...musze WAm powiedziec ze udało mi sie zapisać do Pana GInekologa tego od "pa pa"...na 25 czerwca!!!! nie wiem jakim cudem wiec lece tam, jak bedzie ok to ta wizyte z 3 lipca u baby odwołam!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
ja tak chwilowo wpadam o 13 musze byc na sali gimnastycznej bo dzis egzamin pisemny wiec bede pilnowac -
Rudasku super
wiola powodzenia
a mnie od wczoraj boli przy chodzeniu tak jak poduszka pod duzym albo z boku a raczej jakby kosc tam ;/ mam nadziejeze to nie Haluksy ;/ -
Rudasek cudownie se sie udalo zapisac i napewno bedzie wszystko ladnie i pieknie
A daj spokuj z tymi babami na necie to kazdy madry i opowiada historie nie z tej ziemi. A zaloze sie ze conajmniej kilka z nich kuoi uzywki nie przejmuj sie kochana!!!
A ja czekam na ta paczke i jak tylko jakies auto podjedzie to juz przy oknie stoje haha, debil ze mnie
A tak u nas slonce od rana swieci ze az zyc sie chce. Ogladam teraz dd tvn i sie prawie posikalam ze smiechu przez jolke
Aniu to pilnuj pilnuj lobuzow a co do halukwow... Moja mama ma i bol straszny. I palce tez juz jej sie krzywia a teraz to juz tylko operacja by pomogla oby to nie bylo to!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
unas tez sloneczko
wlasnie nie wiem co to. wczoraj zaczely mnie bolec.. jak reuszalam duzym palcem u nogi ;/ i jak chodze to boli szczegolnie jak staje na palcach ;/
dzis zrobie sobie oklad moze to od tego ze ostatnio chodzilam sporo przez 3 h ;/ niby odciska niemam ..ale moze to cos tez w ten desen ;/ -
Ahhh matko tempa jestem haha
Bo tu gadali o reportazach a nagle robercik wyjechal z tekstem cos o namiotach co ciuchy sprzedaja...a chajzer na to ze apropo namiotow to on robi reportaz o nie kontrolowanch wzwodach u mezczyzn...i jak jolka buchnela smiechem to sie chyba z 15 min smiala i nie mogla przestac...
Poszla popatrzec do lodowki zeby sie uspokoic, chowala sie za roberta itp. I ja sie smialam razem z nia
-
moj R tak w sobote wysprzatał chałupre ze az byłam w szoku...był blysk! no ale po wieczornej imprezie gdzie dwie mały istoty niemalze lizały podłoge dzis trzeba przeleciec sie na szmacie, wczoraj nie mialam ani siły ani weny :d
Ruda27 lubi tę wiadomość