Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
juz mi dolek przeszedl
najlepiej bo maz mysli ze sie na niego obrazilam..
i dzis od rana skacze kolo mnie jak nie wiem... mowie mu ze nie ..a ten swoje
a wszystko dlatego ze podczas miziania usnelam a on mial wyrzuty ze nie zdazyl nic kupic ani przygotowac.. bo byl caly dzien na wsi z tata
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
juz mi dolek przeszedl
najlepiej bo maz mysli ze sie na niego obrazilam..
i dzis od rana skacze kolo mnie jak nie wiem... mowie mu ze nie ..a ten swoje
a wszystko dlatego ze podczas miziania usnelam a on mial wyrzuty ze nie zdazyl nic kupic ani przygotowac.. bo byl caly dzien na wsi z tata
Hej dziewczyny
Aniu nie przejmuj się aż tak bardzo. Na pewno się Wam uda.. Wszystkie kiedyś będziemy miały dzidziusia :*Ania_84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
ehh wiem dziewczynki tylko znowu wlaczylo mi sie myslenie ze jesli nie uda sie znalezc plemnikow .to to bedzie nie fair . ze moze maz bedzie sie czul wiecie.. nie dowartosciowany ..ze nie przekaze dalej swoich genow. wiemze to nie jest najwazniejsze..ale chcialabym bardzo zeby mogl sobie powiedziec ze o jego "genetycznie" dzieck..i ze stworzyl takie malenstwo .. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi..
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehh wiem dziewczynki tylko znowu wlaczylo mi sie myslenie ze jesli nie uda sie znalezc plemnikow .to to bedzie nie fair . ze moze maz bedzie sie czul wiecie.. nie dowartosciowany ..ze nie przekaze dalej swoich genow. wiemze to nie jest najwazniejsze..ale chcialabym bardzo zeby mogl sobie powiedziec ze o jego "genetycznie" dzieck..i ze stworzyl takie malenstwo .. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi..
Ale na pewno wkrótce będzie wszystko dobrze. Doczekamy sięCzekamy na Ciebie :***
-
a ja Wam tak cos opowiem z innej beczki:D wczoraj ok 2 w nocy nie mogłam spąc wiec sobie leze i dumam..nagle slysze darcie za oknem, ide na balkona tam koles z laska stoja przy smietniku i robia zdjecia(???).....nie upłyneło 5 min blok zaczał sie trząś tak glosno właczyli muzyke, spiewy, krzyki i przesuwanie mebli (?)..wiec zadzwonilismy na policje..policja przyjechałą i chyba glupie chuje powiedzieli jaki nr mieszkania dzwonil bo oni odjechali to ktos sie uwiesił na naszym domofonie idzwonił..wiec pewnie te gnoje złośliwie!!! nie wiem jak ludzie wygladaja, ale jak sie dowiem to tak ich zjebie ze ich swiat popamieta!!!!
-
Dziewczyny fajny film wczoraj oglądałam w nocy
Horror. AmityVille czy jakoś tak...
Włączyłam i mówię trudno, może będą mi się śniły głupoty. ale tak długo nie oglądałam horrorów że muszę. Nie był taki zły.. Choć parę razy się przestraszyłam. Nic mi się nie śniło.. To znaczy że kiepski film Ale mi się podobałCzekamy na Ciebie :***
-
mozliwe ze zauwazyli ze wyszlas na balkon i po tym doszli kto dzwonil .. bo policja nie udziela takich infomacji
-
Rudasek wrote:a ja Wam tak cos opowiem z innej beczki:D wczoraj ok 2 w nocy nie mogłam spąc wiec sobie leze i dumam..nagle slysze darcie za oknem, ide na balkona tam koles z laska stoja przy smietniku i robia zdjecia(???).....nie upłyneło 5 min blok zaczał sie trząś tak glosno właczyli muzyke, spiewy, krzyki i przesuwanie mebli (?)..wiec zadzwonilismy na policje..policja przyjechałą i chyba glupie chuje powiedzieli jaki nr mieszkania dzwonil bo oni odjechali to ktos sie uwiesił na naszym domofonie idzwonił..wiec pewnie te gnoje złośliwie!!! nie wiem jak ludzie wygladaja, ale jak sie dowiem to tak ich zjebie ze ich swiat popamieta!!!!
Ach ta młodzież.. Brak słówCzekamy na Ciebie :***
-
nie widzieli mnie Aneczko....bo ja stałam skitrana a Oni tyłem do mnie!
Policja pytała mnie o numer mieszkania wiec juz sama nie wiem...ale to nie zbieg okoliczności ze po tym jak policja odjechała to dzwonili domofonem!
zobaczymy czy mnie zaczepią z pretensjami..bo interwencja trwała długa chwile wiec pewnie ich spisywali :D
Dziewczynki mam muffinki czekoladowe z wiśniami..chcecie troche!!!
jeszcze gorące!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
a moze do wszytskich dzwonili po kolei heheh raczej watpie zeby policja powiedziala my mielismy kilka interwencji za mlodu i nigdy nam nie powiedzieli zreszta my tez kiedys dzwonilismy i tez policja nam mowila ze to bedzie anonimowa interwwencja
-
Rudasek wrote:nie widzieli mnie Aneczko....bo ja stałam skitrana a Oni tyłem do mnie!
Policja pytała mnie o numer mieszkania wiec juz sama nie wiem...ale to nie zbieg okoliczności ze po tym jak policja odjechała to dzwonili domofonem!
zobaczymy czy mnie zaczepią z pretensjami..bo interwencja trwała długa chwile wiec pewnie ich spisywali :D
Dziewczynki mam muffinki czekoladowe z wiśniami..chcecie troche!!!
jeszcze gorące!!Czekamy na Ciebie :***