Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania ty to sie nie odzywaj bo ty masz wszystko z ogrodka
A ja ide zaraz i sobie kupie hehe a buuu
Chyba mi wali przez to slonce. Moj organizm szoku chyba dostaje na taka pogode haha.
A przed chwila tak ryczalam bo w dd tvn ogladalam reportaz o niepelnosprawnej (mocno niepelnosprawnej) parze ktora sie tak strasznie kocha!!! Na przekor wszystkim sa razem... I tak mysle... Czlowiek wiecznie na cos narzeka, wiecznie mu malo...
A tacy ludzie potrafia sie wspaniale cieszyc zyciem, kazda chwila... I z usmiechem na twarzy!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Aniu co tam kawa, ale ładne pieseczki masz na pulpicie
To może ten wredny ptaszek przyniesie szczęście :>
A ja już po pobraniu.. Kuj kuj mi robili
w piątek wyniki i za 8 badań zapłaciłam 147,30Ania_84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
wioleta4444 wrote:Cześć dziewczyny
Aniu co tam kawa, ale ładne pieseczki masz na pulpicie
To może ten wredny ptaszek przyniesie szczęście :>
A ja już po pobraniu.. Kuj kuj mi robili
w piątek wyniki i za 8 badań zapłaciłam 147,30
Ojj badania to nieziemski koszt .. ja sie ciesze ze ta genetyka nam sie udalo zrobic na NFZ bo 2 tys nie wyjete ;/ -
no i super....ja tez jutro ide na NFZ i mam nadzieje ze wyłudze badania wszystkiE!!! i chyba bede chodzic do dwóch gin! do przystojniaka prywatnie bo jest podobno mega specjalista :d i na NFZ po badania hehehhe
-
Ania_84 wrote:Na jednym jest piesek na drugm kotek heheh
Ojj badania to nieziemski koszt .. ja sie ciesze ze ta genetyka nam sie udalo zrobic na NFZ bo 2 tys nie wyjete ;/
2 tys to strasznie drogoCzekamy na Ciebie :***
-
Rudasek wrote:no i super....ja tez jutro ide na NFZ i mam nadzieje ze wyłudze badania wszystkiE!!! i chyba bede chodzic do dwóch gin! do przystojniaka prywatnie bo jest podobno mega specjalista :d i na NFZ po badania hehehheCzekamy na Ciebie :***
-
No własnie przyjmował w mojej przychodni a teraz nie przyjmuje chyba gdzies w szpitalu ale szmat drogi wiec raz na m-c juz sie poswiece i dam mu za wizyte byleby wszystko bylo oki...a moze pozniej jako stałej klience coś zejdzie z ceny hahahha
-
nie wiem czy nosi Kochana....nie widzialam CHlopa na oczy ide do niego pierwszy raz! wiem tylko ze mega Przystojniacha i bardzo dobry specjalista!!
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość