Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania fryzurka extra ale wszystko zalezy od typu włosów niestety nie u kazdego bedzie sie tak układać!!! : tez miałam kilka róznych pomysłów ale niestety moje włosy nie daja sie do takich fryzur a nie moge sobie pozwolić na prostowanie codziennie i tone lakieru zeby był taki efekty! ale jak masz proste włosy i gęste to smiało!!!
-
I paznokietki moze cos w tym stylu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:51
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
owszem ja tez nie ma prostych wlosow ale wytarmosze je i sie ukladaja i mam zawsze nie lad artystyczny ale fakt włosow mam duzo
-
Eweloka84 wrote:ale jakie przyjemne kupowanie hahahha
na pewno!!! ja pewnie zaczne koło 16 tyg :
pomału jakies pampersiaki, kaftaniki itd! nie chce teraz bo jeszcze róznie moze byc...a tez nie chce wszystkiego na koniec zostawiac bo sie zajedziemy!!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ja juz bym chcila kuowac powoli choc chyba nie bede miala co bo wszytsko dostane od siostry i przyjaciolki no i od reszty siostr
-
fajnie , ja nie mam od kogo dostac w prawdze mama i moja kolezanka juz przyniosly jakies bodziaki itp. , moja bratowa chciała od swojej siostry wziasc bo ona 2 dziewczynki ma ale jej siostra stwierdziła, ze planuja 3-cie dziecko wiec juz sobie bratowa dała spokoj ahhaha
tyle, ze nam wózek odpadnie bo tesciowie kupuja no i rodzice tez chcą sie dołozyc do czegosAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ewelinko w moim wozku jest materacyk np zalezy od wozka.
Powiem wam ze tak sie wydaje ale jest ogrom rzeczy do kupienia a juz dawno zacżelam i skonczyc nie moge
Aniu kolor i fryzura bomba??? Ale fakt nie kazdemu pasuje.. Ja mam tak durne wlosy ze poza dlugimi do spiecia a na wyjscia wyprostowane lub pokrecone nic innego miec nie moge
-
no jest tego sporo i jak sie tak patrzy na ceny to tez sporo wychodzi no ale trzeba! co miesiac kupować po trochu i jakos sie da rade!! musimy bo jak inaczej...