Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziekuję dziewczyny:) bylam na becie i robilam jeszcze progesteron. Tak bardzo sie boje kazdej wizyty w lazience ze znowu zobacze plamienia i piekbny sen sie skonczy:(
musze byc dobrej mysli musi sie udac!!!
jesli nam sie udalo uda sie kazdej z nas:)
we wtorek mam lekarza. Wiem ze za szybko ale bede spokojniejsza jak od poczatku bede pod opieka lekarza tym bardziej ze mamy konflikt serologiczny.
dziekuje Wam za wszystko i kazdej z Was zycze takiego sloneczka w zyciu w pracy we wszytkim jak ja mam dzis w sercu:)
Dziekuję Wam za kazde dobre slowo!!!!!!!!!!!!!!!!:*Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Bedzie dobrze kochana trzyammkciuki za dobre wyniki ikoniecznie sie pochwal
czekaja lubi tę wiadomość
-
Czekaja!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idz do lekarza da Ci leki i bedziesz spokojniejsza!!! i u wazaj na siebie i sie oszczedzaj !!!!! ojj jaaa ale sie ciesze!!!!! buziaki cmok cmok :*
Ania_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow. Podobno pojdziemy razem na spacer dzisiaj jak wroce z pracy :o
Rano pozaznaczalam swoje co zrobilam jeszcze dzisiaj i jego co zrobil. Powiedzial ze widzial grafik i ze bedzie zaznaczal sam nawet pranie nastawil zanim wyszlam :o szok szok szokAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
EWelinko dobrze pierwsza nocka ez meza przespana w miare
teraz siedze i pracuej bo chce pozniej posprzatac Jutro jade z rodzicmi do rodzinki a w niedziele kolo 20 mezu wroci
Olga super -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olgus to ja zostawie ta 1500 str dla Wioli ja moze jak rozbije 2000 str to sie uda
wioleta4444, Czarnula87 lubią tę wiadomość