Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinko mnie tez czasem boli. Wczoraj to juz masakra jakas byla... Niby upieklam placek i miesko ale ledwo chodzilam
Nie moglam sie naprostowac bo tak mnie ciagnal... Chodzilam o blacie a naczynia jedne tylko umylam i to lezac na zlewie
Dopiero dzis misiek umyl druga ture
-
Hej dziewczyny
Aniu jak się spało nie darli ryja ?
Gratuluję przyszłej mamusi !!!! :*
Wszystko będzie dobrze Kochana, nie zamartwiaj się :*
Trzymam kciuki
Czarnula wziął się mąż do pracy w domu Ale ty będziesz lepsza !
U mnie z bankiem to nie proste. Proszę mnie nie pośpieszać
Aniu ja już miałam pełną stronę
A to tylko ja i Ania została na placu boju ???Ania_84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Wiecie jaki mojego męża kierownik cham ? Skurczybyk. Zamiast wypowiedzenia dać do ręki to mu się nie chciało czekac i zostawił portierowi !!! Wyobrażacie sobie to ! Jak śmiecia go potraktował.. Co za frajer !
Okres wypowiedzenia ma 2tygodniowy ale on i tak chce urlop wziąć bo nawet jaby tam pracował jeszcze to nic by nie robił.. I bardzo dobrze ! i tak ma 4 dni urlopu płatnego to na niego pójdzie i bezpłatny sobie weźmie na reszte. Będzie miał czas żeby szukac pracę. A za tydzień jak nie znajdzie to do tej pracy drugiej znowu będzie jeździłCzekamy na Ciebie :***
-
Moze sie pomyslili w laboratorium. bo wynik i tu i tu z takich samych cyfr tylko przecinek w innym miejscu
beta 137 a progesteron 13.7.
Ja nawet po owulacji bez ciazy mialam okolo 15.
napisalam sms do ginekologa mam nadzieje ze odpisze bo na urlopie.
Mam duphaston w domu ale boje sie na wlasna reke -
czekaja wrote:Mam brac duphaston 3 x po 1 tabletce do wtorku i powtorzyc progesteron na wizyte w e wtorek.
tak sie boje;( moze pomyslili sie w laboratoriumczekaja lubi tę wiadomość