Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Bo po 17 idziemy cała rodziną na spacer :o
ja mojemu wyslalam walsnei zdjecie moje z kami i napisalam ze czekamy na niego -
czekaja wrote:ok aniu mam nadzieje ze juz tam zostane:) mocno w to wierze
i juz niedlugo bedziesz nam podsylac zdjczekaja lubi tę wiadomość
-
to umowmy sie ze jak juz bedziesz spokojan to mi napiszesz ktory ro byl cykl staran i data porodu
ja sie wlasnie objadam truskawkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:33
czekaja lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Ok we na pewno bedziecie pierwsze z ktorymi podzile sie swoja radoscia, która poki co jest lekko przytłumiona.
Aniu smacznego koncza sie powoli trzeba korzystac:)
a co do truskaweczek to u mnie jeszcze jest cas bomam pozne truskawki i doepiro zaczynaja obradzac wiec powol wyzeram moj ogrodek
Teraz zacznaja sie pomidorki i ogorki
cukinia powoli ..juz przekwitla wiec kwestia czasu rzodkieweczka juz jest , selerek jeszczemay
por tez salata taka mini hehehWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:38
-
Baboki jestem juz spowrotem... Powuem wam ze sie napalilam jak szczerbaty na suchary a tu bylo srednio. Wszystko dla dziewczynek na cala hale sportowa 2 (!!!!!!) stoliki z rzeczami dla chlopcow porazka.
Lozeczek nie bylo wcale kilka wozkow, maty edukacyjńiemoczywiscie rozowe wkurzylam sie na poczatku troszke.
Ale potem kupilismy sliczny komplecik i mi sie humor troszke poprawil
Potem pojechalismy do tesco a tam sie okazalo ze jest tam na pasazu taki sklep co ludzie oddaja takie rzeczy dla dzieci i nie tylko. Tam sie tez pocieszylam drobnostkami
Nie zalamuje sie bo w lipcu u nas miescie sa takie inne wyprzedaze i moze tam sie uda zapolowac na cos wiekszego mamy w sumie jeszcze czas.
To co udalo mi sie zapolowac:
Te wlochate brazowe wybieral tatus
Ruda27, Czarnula87, Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybryyy / nici ze spaceru, pogoda dupna co chwilę kropi, a dziecię prze samym moim przyjściem padlo i śpi
ale w domu posprzątane, poprane i obiadek zrobiony chociaż się usmialam bo mężu pierwszy raz robił placki ziemniaczane i zupełnie ich nie doprawiłEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane zaraz was zaczne nadrabiac bo mialam nie mily incydent..
dopeiro wrocilam od weterynarz a bo psa mi szyli ;/
poszedl na panny .. zeszlam mu dac jesc malo co sie rszal trzasl sie ... zaczlm go gladac a tam pelno krwi.. no to poporstosilam tasciow i pojechalismy na poczatku dr myslalamze lekkie sa uszkodzenia..ale niestety dwa dziury w łebku i jedna na karku skora lata la oderwana od miesni glowy wygolony ma cal łeb i kark ;/ zalozone 12 szwow, 8 wewnatrz, jedna dziura zostala nie zaszyta bo trzeba bedzie plukac pod pelnym znieczuleniem mi psine szyli ogolne sta jest stabilny ale lekarka mowze nie daje gwarancji ze wszytsko bedzie dobrze ze moze wdac sie martwica w razie co mam dzownic zostawila mu wenflonik.. w poniedzialek jak wszytsko jutro bedzie ok to mamy przyjsc na kontrole teraz bida lezy w pokojju jeszcze dochodzi do siebie -
raczej pies
ale ja teraz mam pietra
wiecie porabana jestem.. teraz sie zastanwiam
nasz pies jest szczepiony
ale dotkalam siersci gdzie byl rany golymi rekami i juz szukam czy jest mzliwe zarazzeniem se jesli pies ostal podgryziony wscieklizna..bo skad mam wiedziec co za pipes go pogryzl ..
a akurat nioslam go na rekach ..a tam mam zadrapanie od kotka ale juz sie zagoiona .. i teraz gluppia mysle czy moglabym sie zarazic ;/-