Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NOo bylam u pieska
wychipal mi garczek wodybida pewnie przy temp strasznie mu sie chce pic ;/ l
a ze sam schylic sie nei mogl to mu podstawilam pod wyszczek dobralam garczek odpowiedni i pil i pil i pilnestaty nic zjesc jesczze nie chcail ale to moz ejesczez za szybko
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej myszki.
miałam koszmarna noc ehh spac nie mogłam coś a na dodatek brzuch mnie dziwnie bolał,kłul nie wiem czy to jakies skurcze byly tak bardzo nisko ehh. Oczywiście się po ryczalam... dziś też troszkę boli, mała w ogóle się nie odzywala gdzie chociaż czułam ze się wierci a dziś nic , jeszcze to plamienie i też się rozryczalam chyba z bezsilności i mała mi strachu napędzila ale na szczescie dala kopa mamie.
Ola radze ci nie mierzyc tempki bo po co sie nie potrzebnie nakrecac wiem po sobie. -
nick nieaktualnyCzekaja kochana dziekuje ze pytasz o mnie
u mnie wszystko dobrze, leze u mamy, przygotowuje sie do przyjscia synka..
Caly czas was czytamTwoim szczesciem ogormnie sie ciesze, pamietaj myslec pozytywnie, przeszlam to co Ty jak wiele kobiet, ale nastepna ciaza byla ta szczesliwa, tego sie trzymaj myszko
Wiola trzymam za Ciebie kciuki
Ewelina wez sobie nospe.. Czasami lepiej wziac niz nie brac jak sa jakies skurcze i bole brzucha..
Tak to widze ze u was dobrze, nie pamietam co bylo wczesniej ale was sledze i za kazda trzymam kciuki, zeby bylo dobrze pod kazdym wzgledem
Aaa Paula ubranka jakie upolowalas dla mnie mega!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 12:25
czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
My juz po zakupach
jak zawsze na liscie zakupow bylo 10 rzeczy a kupilismy 5 reklamowek
kocham to
My dzis na obiad mamy rosolek z kaczki z kasza manną i pizza ale taka swiezo w sklepie robionamielismy robic swoja sle drozdzy juz nie bylo w pl sklepie
Moj troche wczoraj podrinkowal i dzis "zmeczony" hahahadobrze mu tak.
Mnie synek od samego ranca tak naparza ze bez kitu ale jak on bedzie po urodzeńiu taki ruchliwy to ja nie wiem co to bedzie...
Olga ale super ze cie puscili!!! Masz niedziele dla rodzinkikozystaj kochana
Aniu jak dobtze ze piesek pije.. Nie moze sie odwodnic. A na jedzenie przyjdzie czas jak troszke mu lepiej bedzie...
Ola dziewczyny maja racje. Teraz termomer w kat i wierzymy ze bedzie ok
Daria ma nas w nosie terererre...siedzi sobie na sierpniowkach i sie do nas nie odzywa
nie dobra
Powiem ci Daria ze jak ten sweterek zobaczylam to pierwsza mysl... Hmmm pewnie Darii tez by sie spodobal hahaserio!
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe Paula no tez bym go od razu wziela
A nie mam was gdzies, bo sledze co sie u was dzieje caly czas i mysle o was
Haha Paula to moze masz troche nadpobudliwe dzieckodacie z nim rade
Olga korzystaj
Ja zaraz wezme sie za szafe chyba, chociaz nie chce mi sie nic.. -
Daria mam nadzieje ze wiesz ze ja to w zartach pisalam??!!!!
Wez mnie nie zalamuj nawet... Ja rozumiem ze ma jeszcze troche miejsca ale on wiecej niz 5-10 min spokoju nie ma!
I wali takie kopy jak by karate cwiczyl... Obojetnie czy stoje, chodze, leze.... Zapytam o to polozna na wizycie 10.07...
Mi tez sie nic nie chcezaraz ide rosolek przygrzac bo zglodnialam
Olga zaraz obczaje co za przepisy tam pokazalasRuda27 lubi tę wiadomość
-
Musze wurzucic termometr i komputer tez zeby nie czytac i sie nie doszukiwac.
kiedys myslalam ze ciaza to luz a tak naprawde do momentu kiedy wezmiesz dziecko na rece niczego nie mozeszmy byc pewne.
takie okienko w brzuchu by sie przydalo zeby zagladac i pytac malucha czy wszystko ok:)
Daria jeszcze moment i nie bedziesz miala czasu na czytanie pewnie:)
maz robi obiadek typowo polski : schabowe ziemniaczki i kalafior:)
niech mnie ktos przeniesie do 15tc...
chcialabym juz poczuc te kopniaki:)
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moi rodzice zadzwonili do mężulka z życzeniami, bo ma dzisiaj imieniny i zaprosili nas na obiadek, więc pojechaliśmy :] Warto było - gołąbki z młodej kapustki i młode ziemniaczki z koperkiem
na deser domowe bułeczki z jagodami i lody
mniam mniam
ale już w domku jesteśmy bo chcemy sobie posiedzieć o tak o na luzie -
nick nieaktualny
-
umnei leje i burza
Dzownilam do wet bo kajtek dalej nic niejje i nawet juz wody nie chce pic - na dodatek kot mi zwrocil zarcie...;/
Oczywiscie przy okazji powiedzialam jej o swoich obawach powiedziala ze spokojnie kajtek niejje i nie pije bo jest bardzo poturbowany + pogoda to daje sie we znaki mu a dw mozliwe ze ma inne obrazenia np krtani jak go przyduszal pies ;/
powiedziala ze jak do jtra nic niebedzie jadl to go jesczez raz obejrza czy niema urazow wewnetrynych ale co do wscieklizny to powiedziala ze jest bardzo malo prawdopodnbne bo w Kielcach nie bylo wscieklzny od 15 lat i zebym sie nie martwila a kota mam przeglodzi..teraz zeszlam na dol a ta malpa wpiedziela folie.. wiec pewnie nazarla sie jej bo widzialam ze juz kiedys zarla ;/ i mowilam o tym wet na co ona powiedzialaze mam kategorycznie usuwac wszytskiee folie bo jak zje to bedzie rzygac ;/ i moze sie odwodnic..