Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania masz przygody ze swoim zwierzakami. dobrze Ze masz kontakt z weterynarzem i cie troche uspokoil mam nadzieje:)
u nas tez leje ale ladnie pachnie deszczem.
zjadlam troche bobu ale jeszcze za świeży i jakos mi nie smakowala taki wodnistyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu piesek na pewno wydobrzeje :]
My czekamy na razie z kastracją kota, bo kasy nie mamy bo inne wydatki, ale w sierpniu jeden wet jak obdzwaniałam mówił że będzie mozna za free zrobić, więc mam nadzieję że uda nam się na to załapać :] tym bardziej, że to wet któego mamy po drugiej stronie ulicyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
uspokoila mnie jescze teraz z Anetka pisze i potwierdzila to co powiedziala tamta wet ..taz odrazupowiedzialaze niejje bo srodki przestaja dzialac i go boli ,a ze mlaska co rusz to dlatego ze albo ma goraczke albo byl przyduszony...a nawte jeszcze po narkozie
-
Dziewczynki na chwilę weszłam się pożegnać
Trzymajcie jutro za mnie kciuki (dokładnie po 10:30)
Żeby te pęcherzyki się pokazały no i by endometrium było lepsze
Buziaki na dobranoc :****** :*********** :************* :***********Czekamy na Ciebie :***
-
Trzymamy kciuki Wiola:)
dzien dobry. ja juz siedze pije kawe zbozowa i zaraz wychodze do laboratorium a potem d pracy.
robie bete i zastanawiam sie nad progesteronem czy robic.
moze zrobie dzis o innej porze moze rano mam dolek jesli chodzi o ten hormon bo przeciez wydzielany jest pulasacyjnie.
o 12 wyniki ale ja sprawdze dopiero po powrocie do domu kol 19 bo nie chce sprawdzac w pracy.wole miecwtedy przy sobie meza.
u nas dzis chlodno kolo 19 stopni ale ja wole taka pogode niz 25:)
milego dnia buziaki:* -
Dziewczyny trzymam za Was kciuuki
a tak w gole dzien dobry
ja dzis obudzilam sie z bolem głowy ;/ cisnienie daje sie we znaki ;/
psina zjadla kilka kawałkow mkrej karmy. polizal trohe pody z paluchow..bo z miski nie chce pic ;/chyba mu nie wygodnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
Cos tu spokojnie
Wiola, Ola powodzenia!
Za mnie tez trzymajcie kciuki prosze, dzisiaj odbieram wyniki badan na gbs i posiew moczu, lece do innego gina po ta pieczatke do austrii (oby sie udalo) i wieczorem chyba dentysta.. Az sie boje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:24
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymamy kciukaski
my dzis wieczorkiem jedziemy z psina..
ale ogolnie ciagle sie martwie czy wsio jest w porzadku ..łeb mnie boli, i na dodatek swedzi mnie cala cera na twarzy i wychodz jakies pryszczaki ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Aniu a może to przez nerwy??? to swędzenie? i pryszczyki?
choc j juz wyczytalam oczywiscie ze po zakazeniu wscieklizna obszar swedzi i mowie sobie moe ja sie dotknelam do koka przeszly wirs=ustydo blony oka
ale kolezana jescze jedna z inspektoratu mi tlucze do glowy ze nie bylo wscieklizny od wielu lat jednak wujek google to zlo ;p
ale tak nie raz tylko mnie zaswedzi a to oliczak a to kolo oka ato kolo nosa i tam mi pryszcyzk wychodzi , zreszta mialam ostatnio bardzo wysuszona ere wiec moze przez to ;/ -
Czarnula87 wrote:Ania przyszalałaś z tym swoim wykresem WOW
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny