Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
eh Olga niestety ale wlasnie tak najczesciej jest ktos kto nie chce badz olewa wszytsko zachodz .. a ktos kto bardzo chce to niestety ;/
-
Ruda27 trzymam kciuki za wyniki !!!
Aniu niezły wykres. Mam przeczucie że kolejna mamusia będzie na Ovu
Czekaja to super wynik. Widzisz nie trzeba było się tak martwić.. :*
Kochane gdzie wy mieszkacie że tak Wam ciepło U Mnie pada cały czas od rana deszcz (
Gin Teraz kazał brać Clostilbegyt całą tabletkę i przepisał badania TSH, FT4 i Progesteron ale nie będę tego ostatniego robić, bo już zrobiłam, tylko czekam na wyniki
Janiki nadal śpią, za to Endometrium mam już 4mm
Może przez tego Donga
Kurczę od rana byłam za domem i nie wzięłam leków. Przypomniałam sobie . A dopiero teraz weszłam do domu zmoczona
O jej a jak bolał monitoring bardziej niż zwykle. Machrował tym przyrządem nie mógł znaleźć jajników i w góre i w dół. Jak sobie przypomne to AłłłaCzekamy na Ciebie :***
-
Wiola spokojnie moj wykres zawsze jest ciazowy po porstu widac mam duzy prog
a co do monitu to stpsuj sie do wskazan lekarza i trzymamy kciui
ja jedno co musze przyznac to moj gin zawsze robil tak delikatnie usg ze szok..nawet nie czulam jak mi palke wkladalwioleta4444, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ojj ewelka nawet mi ńie mow strachu sie najadlam ale juz cos tam delikatnie sie wierci. Porzadnie dzis chyba zaspal.
Ja kochane lece obierac ziemńiaczki na placki i sie ogarniac jak mamy na te zakupy po pracy jechac...
Mysle o was i wpadam pozniej
Wiola u nas w Szkocji dzis piekna pogodawioleta4444, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
wiola mozliwe mialas wszytsko lepiej ukrwione
a tak wogole to u mnie nigdy nie mogl znalesc prawego jajnika i musil sie niezle namachac.ale to wina urazu biodraWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 14:20
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny