X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się dzisiaj przyznał że wie że dzwoniłam do jego matuli i że ona z nim gadała, ale nie powiedział o czym i co mu powiedziała. W każdym bądź razie powiedział zę to była rozmowa matki z synem.... no ciekawa jestem.... Śmieci rano znowu sam wziął i wyniósł.
    Teraz dwa dni w domu będzie siedział, ciekawa jestem czy coś będzie robił :D

Eweloka84, wioleta4444 lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze w koncu poszedł po rozum do głowy... :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątpię :D ale wierzyć zawsze trzeba, co nie? :D

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah niby wiara czyni cuda :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny weźcie mi podpowiedzcie - 11 lipca przyjeżdżają do nas w odwiedzinki nasi drużbowie. No i nie mam pojęcia co zrobić do jedzonka. Wstępnie miał być grill ale nasz elektryczny się zepsuł, a nie mamy drugiego skąd pożyczyć, kupować na razie nie będziemy.

Nie chce się narobić i nie chce wwalać się w nie wiem jakie koszty. A zjeść coś trzeba będzie, tym bardziej, że chłopaki będą %%%

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak se myślę, że zrobię kanapki jakies na stół, może jakąś sałatkę lekką. Ale co na ciepło??

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga może mu mamusia wbiła coś w rozum..
    A ja nie mam pomysłu co byś mogła podać gościom.. Faszerowane jajka sa dobre ale dłubaniny od cholery. Nie mam pomysłu

Czekamy na Ciebie :***
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bigos z młodej kapusty na ciepło przynajmniej u mnie staje na wysokosci zadania :P

wioleta4444 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaznaczam, że dziewczyna jest w I trymestrze ciąży :D więc dziewczyny dlatego na was liczę, że podpowiecie coś :D

wioleta4444 lubi tę wiadomość

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie podpowiem.. Ale wejdź na tą stronę... można składniki napisać jakie się chcę użyć :) http://mniami.pl/

Czekamy na Ciebie :***
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh zalezy czy bedzie mogła jesc cokolwiek :P a jak bedzie to pewnie nie wszystko jak to czesto bywa w I TRYM.

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna jeżeli w I trym na początku, to kanapki, ziemniaczki jak najbardziej....ja upiekłabym schabik lub szynkę....nie polecam kurczaka...
    te kanapki to zrób w wersji mini, żeby dziewczyna nie musiała całej dużej zjadać....
    ale naprawdę jak będą %%%% to pieczone mięsko (nie narobisz się, bo hop siup do piekarnika), ugotowane młode ziemniaczki, sałata lub pomidor pokrojony na odrębnym talerzyku.....
    tak żeby mogła sobie coś podjadać na sucho (sucharki, krakersy zwykłe)
    ja cały ten I trymestr na pomidorach, krakersach, sucharkach....
    od 2 dni jem względnie normalnie......

kapustę dla niej - nie polecam, bardzo intensywny zapach!!!!! - przynajmniej u mnie tak było...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 16:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie jak z nią gadałam to nie wymiotuje, nie ma nudności, jedynie jest mega śpiąca. Podobno już połowa 3 miesiaca jej leci.

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Męzu się strasznie uparł na zrobienie paprykarzu. ALe on mocno octowy robi. A ja jej tego nie dam. No gdzie tona octu w ciązy ?? :/

Szwagier do mnie włąsnie napisał pochwalić isę że jego żonka w ciązy. 5 tydzień.....

Kurka się mnoży tych ciąż ze hoho

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaazda inaczej pzechodzi a młoda kapusta nie jest nie wiadomo jak intensywna mi sie np podoabły takie zapachy :) a znoau mieso fuuj i tak mi zostało do teraz :) ale warzywka owoce jak najbardziej wskazane :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co powiecie na taką zupkę? Ja robię z mrozonych kalafiorowej z koperkiem i bukietu jarzyn - marchewka, pietruszka, kalafior, ziemniaczki, por, itp. nie pamiętam składów, o fasolkas zparagowa zielona cięta hcyba w tym jest. Zupkę robię lekką, mało pikantną. Taki rosołek z dużą iloscią warzyw.

No i wtedy jakies coś mięsko własnie na icepło. Mężu myśli o pałkach z kurczaka w piwie i miodzie dla nich. Ale to już wtedy z piekarnika.

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no tpo fajnie ze tak przechodzie :) w sumie duzo jej juz z I trym NIE ZOSTAŁO :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 16:12

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie zupa bomba!! uwielbiam takie smieciówki :D
    kurczak dla facetów to napewno mniam do % hahaha dla mnie blee :P

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio dla mnie do %%% kurczak też bleee...a może karkówka w piwie dla nich?

tak każda z nas inaczej przechodzi.....jak się dowiesz od niej co lubi i może zjeść.....
    dlatego napisałam, że na krakersach bo przespałam większość I trym. hehehe

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mogłam jesc wszystko oprócz miesa ryb bleee a najlepiej mi szły pomidory :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 1503 1504 1505 1506 1507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ