Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój się dzisiaj przyznał że wie że dzwoniłam do jego matuli i że ona z nim gadała, ale nie powiedział o czym i co mu powiedziała. W każdym bądź razie powiedział zę to była rozmowa matki z synem.... no ciekawa jestem.... Śmieci rano znowu sam wziął i wyniósł.
Teraz dwa dni w domu będzie siedział, ciekawa jestem czy coś będzie robiłEweloka84, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny weźcie mi podpowiedzcie - 11 lipca przyjeżdżają do nas w odwiedzinki nasi drużbowie. No i nie mam pojęcia co zrobić do jedzonka. Wstępnie miał być grill ale nasz elektryczny się zepsuł, a nie mamy drugiego skąd pożyczyć, kupować na razie nie będziemy.
Nie chce się narobić i nie chce wwalać się w nie wiem jakie koszty. A zjeść coś trzeba będzie, tym bardziej, że chłopaki będą %%% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna jeżeli w I trym na początku, to kanapki, ziemniaczki jak najbardziej....ja upiekłabym schabik lub szynkę....nie polecam kurczaka...
te kanapki to zrób w wersji mini, żeby dziewczyna nie musiała całej dużej zjadać....
ale naprawdę jak będą %%%% to pieczone mięsko (nie narobisz się, bo hop siup do piekarnika), ugotowane młode ziemniaczki, sałata lub pomidor pokrojony na odrębnym talerzyku.....
tak żeby mogła sobie coś podjadać na sucho (sucharki, krakersy zwykłe)
ja cały ten I trymestr na pomidorach, krakersach, sucharkach....
od 2 dni jem względnie normalnie......
kapustę dla niej - nie polecam, bardzo intensywny zapach!!!!! - przynajmniej u mnie tak było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 16:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMęzu się strasznie uparł na zrobienie paprykarzu. ALe on mocno octowy robi. A ja jej tego nie dam. No gdzie tona octu w ciązy ??
Szwagier do mnie włąsnie napisał pochwalić isę że jego żonka w ciązy. 5 tydzień.....
Kurka się mnoży tych ciąż ze hohoEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co powiecie na taką zupkę? Ja robię z mrozonych kalafiorowej z koperkiem i bukietu jarzyn - marchewka, pietruszka, kalafior, ziemniaczki, por, itp. nie pamiętam składów, o fasolkas zparagowa zielona cięta hcyba w tym jest. Zupkę robię lekką, mało pikantną. Taki rosołek z dużą iloscią warzyw.
No i wtedy jakies coś mięsko własnie na icepło. Mężu myśli o pałkach z kurczaka w piwie i miodzie dla nich. Ale to już wtedy z piekarnika.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny