X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak pomidory to był/jest mój hit dnia....chociaż ostatnio zaczęłam przerzucać się na ogórki z ogródka:)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trzeba będzie coś wykombinować :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleeeee zajebiaszczy chlebek upiekłam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę od was skoro was nie ma :p

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria i jak tam wyniki??? załatwiłaś tą pieczątke???

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kochane... jutro Was nadrobię bo dziś dużo spraw na głowie. Jutro rano wstaje i idę na kuj kuj:> Ledwo się zagoiło wcześniejsze a już znowu :)
    Buziaki :*

Czekamy na Ciebie :***
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, szykuje sie wlasnie do pracy. jesli dzis u lekarza bedzie wszystko ok to od jutra l4.

Daria wlasnie napisz jak wyniki i co udalo sie zalatwic:)

Olga ja tez zawsze sie stresuje zastanawiam i kombinuje co dac gosciom do jedzenia i ostatecznie konczy sie tak ze ja sie narobie a nikt nie je bo u meza w rodzinie to same niejadki zjedza ziemniaka i mowia ze pekaja wiec przestalam sie starac i robie to co uwazam za stosowne;)

umnie dzis chlodno wiec super lubie taka pogode.

nie chce mi sie snaiadania ale nie wiem czy dlatego ze jakis jadlowstret mnie opanowal czy z lenistwa mi sie nic nie chce robic:)

buziaki zabki milego dnia:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej myszki :)

Wiec dupa.. Wyniki niezbyt, mam paciorkowca :( w okresie porodu bede miala podawany antybiotyk, zeby malego nie zarazic.
    Pieczatki nie zalatwilam, bo jak juz wyjechalam z domu to zadzwonili odlozyc wizyte i mam w czw.. Dentyste mam dzisiaj..
    Kluje i boli mnie chyba szyjka macicy jak stoje i chodze, chyba sie skraca,.. To tyle co u mnie..

Olga jak powiedziala ze nie ma mdlosci, nie ma co kombinowac, ja nie mialam i wszystko jadlam :)
    Widze ciaze sie sypia :)

Ewela jak plamienia? Bole brzucha? Przeszlo??

Ola napewno u lekarza bedzie ok! Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria wiekszosc kobitek ma paciorkowca. Ja tez mialam. A przed porodem to nawet nie wiem kiedy ten antybiotyk mi dali ;) a maly zdrowy jak rybka :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrowionka z pracy tak wgl ;) jupi ten tydzien tylko do 15:15 i popoludnia w domku z rodzinka!!

Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga dzieki :) wiem ze wiele kobiet ma, mam tylko nadzieje ze zdaze do szpitala zeby dali mi ten antybiotyk

Zmiany w pracy super :) szybciej zleci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 08:50

• Anett Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny mam 19 lat i nie zbyt jestem obczajona w sprawach seksualnych , a wiec pare dni temu(sobote) wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia i brzydko mowiac spuscil sie we mnie a akurat mialam dni plodne czy to jest pewne ze moge byc w ciazy bo na test jeszcze raczej za wczesnie ? pozdrawiam

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej
    Ola daj znac jak po wizycie-trzymam kciuki
    Daria napewno wszystko dobrze bedzie :)
    U mnie bez zmian :\ dzieki ze pytasz, plamienie pojawia sie i znika a jak zniknie to jakis zólty sluz leci i tak w'kolko... brzuch pobolewa doszlo klucie i ciagniecie w szyjce nie przyjemne uczucie tak samo mam z brzuszkiem ehh

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett szanse sa zawsze 50 na 50. Poczekaj do miesiaczki

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Daria kurcze ńie fajnie z ta bakteria ale wlasnie czytalam ze duzo kobiet to ma i ze sie wlasnie podaje antybiotyk i jest ok :) wiec sie kochana nie zamartwiaj bo bedzie dobrze!!! :) ja mawet nie wiem czy u nas to robia :( bo to sie z pipci pobiera,nie? A u nas do porodu tam nie zagladaja :/ wiec lipa....

Olgus ale fajnie ze tak ci sie w pravu powmienialo. To znak ze trzeba teraz zadbac o rodzinne sprawy :)

Ewelus ty moja biedna... Nie smuc sie tylko!!! :* ty to sie za nas wszystkie naprzezywasz :(

Ola leniuszku szybko sniadanko bo fasolka glodna :p i oby ci dali l4 i odpoczywasz juz tylko :)

Moj syn na szczescie wrocil do normy bo od 5 rano jak wczesniej juz mnie nozkami w boku smyral :) wiec od rana mam usmiech na twarzy :) wogole wczoraj zamowilismy ta nianie na necie bo w sklepach nie bylo :/ ma przyjsc na koniec tyg alno na poczatek przyszlego. Kuoilam tylko dla malego takie sliczne mini reczniczki do mysia np pupki czy buzki w domu :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paula ! No widzisz widocznie wczoraj mial dzien lenia haha moja chyba ma dzis taki dzien bo puknela mnie rano ze dwa razy jak zapytalam czy spi :)
    No jutro wizyta na szczescie to nie panikuje

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula rozmawialam z ginem, tez mowi ze przy porodzie sie daje.. Tzn od razu jak akcja bedzie to musze jechac, bo to powinno sie dawac co 4 h i 3 razy, a wiadomo roznie bywa.. Byle cos podali i zeby zdazyc :)
    I tak wymaz bierze sie z pipci i okolic odbytu..

Paula napewno Tiago mial bardziej leniwy dzien wczoraj, moj maluch tez tak miewa, na forum u dziewczyn tez tak jest wiec raczej to normalne :) w koncu my tez nie zawsze jestesmy pelne energii :P

I w koncu z jakiej firmy wzieliscie ta nianie? My chcemy monitor oddechu z angelcare. Ale sie waham czy na necie zamowic, bo pozniej gorzej jak jakas reklamacja jest. A w sklepie pewnie duzo drozsze, musimy sie rozejrzec..
    Zaraz bede dzwonila o wozek, bo w sobote jedziemy odebrac jak moj maz przyejdzie :D

Ewelinka no klucia beda co jakis czas, nie martw sie.. Bolami tez, widocznie taki urok Twojej ciazy, ale wszystko jest ok i to jest najwazniejsze!

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria zdaza podac na pewno innej opcji nie przewidujemy :)
    No mam nadzieje ze jest ok jutro sie okaze

Ruda27 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz kochana... Nie bedzie tak zle :) natanielek zaraz sie z ciociami przywita piekny i zdrowiutki :) ahh nie moge sie doczekac :)
    No juz wieczorem dawal popis jak tatus mecz ogladal :) ale przbyl z nim powazna rozmowe ze nie moze ma,usi tak straszyc bo go na mecz nie zabierze hahaha :) a potem T sie smial ze slyszy ze mecz jest i sobie trenuje u mamy w brzuszku :) wiec jest ok :)
    A dzis idziemy z kolezanka na lekcje karmienia piersia. Jestem mega ciekawa co bedzie :)

Daria my kupilismy na necie bo tu nie ma zadnego problemu ze zwrotem, czy reklamacja :) tak jak z tv bylo. Na ich koszt poszlo i szybko byly pieniazki :) a cena ta sama w zasadzie :) tylko w sklepie juz nie bylo zadnym :/
    My zamowilismy wlasnie angel care monitor i niania z kamera. A wybralismy ten bo firma bardziej znana poprostu... Funkcje mial te same co tommee tippee. Ale jak wy chcecie sam monitor to macie wieksze pole manerwu i siekszy wybor :)

Ojj to juz bryka bedzie czekac na malego. Ja tez sie naszej nie moge doczekac w domku :)

Ewelus te nasze dzieci to sie chyba zmowily hahaha :) lobuzy :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo fajnie lekcja karmienia piersia :D musi byc ciekawe :)

Ja mam upatrzony z angelcare na necie ok 280 zl, apteka gemińi 260 jakos. Tylko podejrzewam ze jak cos sie zepusje bede musiala odsylac na moj koszt. Musze zobaczyc ile w sklepie koszyuje, jak bedzie duza roznica to jednak na necie wezme.
    To synek ladnie sie slucha tatusia :) oby juz tak zostalo :D

‹‹ 1504 1505 1506 1507 1508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ