X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak pomidory to był/jest mój hit dnia....chociaż ostatnio zaczęłam przerzucać się na ogórki z ogródka:)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trzeba będzie coś wykombinować :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleeeee zajebiaszczy chlebek upiekłam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę od was skoro was nie ma :p

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria i jak tam wyniki??? załatwiłaś tą pieczątke???

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kochane... jutro Was nadrobię bo dziś dużo spraw na głowie. Jutro rano wstaje i idę na kuj kuj:> Ledwo się zagoiło wcześniejsze a już znowu :)
    Buziaki :*

Czekamy na Ciebie :***
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, szykuje sie wlasnie do pracy. jesli dzis u lekarza bedzie wszystko ok to od jutra l4.

Daria wlasnie napisz jak wyniki i co udalo sie zalatwic:)

Olga ja tez zawsze sie stresuje zastanawiam i kombinuje co dac gosciom do jedzenia i ostatecznie konczy sie tak ze ja sie narobie a nikt nie je bo u meza w rodzinie to same niejadki zjedza ziemniaka i mowia ze pekaja wiec przestalam sie starac i robie to co uwazam za stosowne;)

umnie dzis chlodno wiec super lubie taka pogode.

nie chce mi sie snaiadania ale nie wiem czy dlatego ze jakis jadlowstret mnie opanowal czy z lenistwa mi sie nic nie chce robic:)

buziaki zabki milego dnia:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej myszki :)

Wiec dupa.. Wyniki niezbyt, mam paciorkowca :( w okresie porodu bede miala podawany antybiotyk, zeby malego nie zarazic.
    Pieczatki nie zalatwilam, bo jak juz wyjechalam z domu to zadzwonili odlozyc wizyte i mam w czw.. Dentyste mam dzisiaj..
    Kluje i boli mnie chyba szyjka macicy jak stoje i chodze, chyba sie skraca,.. To tyle co u mnie..

Olga jak powiedziala ze nie ma mdlosci, nie ma co kombinowac, ja nie mialam i wszystko jadlam :)
    Widze ciaze sie sypia :)

Ewela jak plamienia? Bole brzucha? Przeszlo??

Ola napewno u lekarza bedzie ok! Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria wiekszosc kobitek ma paciorkowca. Ja tez mialam. A przed porodem to nawet nie wiem kiedy ten antybiotyk mi dali ;) a maly zdrowy jak rybka :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrowionka z pracy tak wgl ;) jupi ten tydzien tylko do 15:15 i popoludnia w domku z rodzinka!!

Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga dzieki :) wiem ze wiele kobiet ma, mam tylko nadzieje ze zdaze do szpitala zeby dali mi ten antybiotyk

Zmiany w pracy super :) szybciej zleci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 08:50

• Anett Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny mam 19 lat i nie zbyt jestem obczajona w sprawach seksualnych , a wiec pare dni temu(sobote) wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia i brzydko mowiac spuscil sie we mnie a akurat mialam dni plodne czy to jest pewne ze moge byc w ciazy bo na test jeszcze raczej za wczesnie ? pozdrawiam

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej
    Ola daj znac jak po wizycie-trzymam kciuki
    Daria napewno wszystko dobrze bedzie :)
    U mnie bez zmian :\ dzieki ze pytasz, plamienie pojawia sie i znika a jak zniknie to jakis zólty sluz leci i tak w'kolko... brzuch pobolewa doszlo klucie i ciagniecie w szyjce nie przyjemne uczucie tak samo mam z brzuszkiem ehh

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett szanse sa zawsze 50 na 50. Poczekaj do miesiaczki

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Daria kurcze ńie fajnie z ta bakteria ale wlasnie czytalam ze duzo kobiet to ma i ze sie wlasnie podaje antybiotyk i jest ok :) wiec sie kochana nie zamartwiaj bo bedzie dobrze!!! :) ja mawet nie wiem czy u nas to robia :( bo to sie z pipci pobiera,nie? A u nas do porodu tam nie zagladaja :/ wiec lipa....

Olgus ale fajnie ze tak ci sie w pravu powmienialo. To znak ze trzeba teraz zadbac o rodzinne sprawy :)

Ewelus ty moja biedna... Nie smuc sie tylko!!! :* ty to sie za nas wszystkie naprzezywasz :(

Ola leniuszku szybko sniadanko bo fasolka glodna :p i oby ci dali l4 i odpoczywasz juz tylko :)

Moj syn na szczescie wrocil do normy bo od 5 rano jak wczesniej juz mnie nozkami w boku smyral :) wiec od rana mam usmiech na twarzy :) wogole wczoraj zamowilismy ta nianie na necie bo w sklepach nie bylo :/ ma przyjsc na koniec tyg alno na poczatek przyszlego. Kuoilam tylko dla malego takie sliczne mini reczniczki do mysia np pupki czy buzki w domu :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paula ! No widzisz widocznie wczoraj mial dzien lenia haha moja chyba ma dzis taki dzien bo puknela mnie rano ze dwa razy jak zapytalam czy spi :)
    No jutro wizyta na szczescie to nie panikuje

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula rozmawialam z ginem, tez mowi ze przy porodzie sie daje.. Tzn od razu jak akcja bedzie to musze jechac, bo to powinno sie dawac co 4 h i 3 razy, a wiadomo roznie bywa.. Byle cos podali i zeby zdazyc :)
    I tak wymaz bierze sie z pipci i okolic odbytu..

Paula napewno Tiago mial bardziej leniwy dzien wczoraj, moj maluch tez tak miewa, na forum u dziewczyn tez tak jest wiec raczej to normalne :) w koncu my tez nie zawsze jestesmy pelne energii :P

I w koncu z jakiej firmy wzieliscie ta nianie? My chcemy monitor oddechu z angelcare. Ale sie waham czy na necie zamowic, bo pozniej gorzej jak jakas reklamacja jest. A w sklepie pewnie duzo drozsze, musimy sie rozejrzec..
    Zaraz bede dzwonila o wozek, bo w sobote jedziemy odebrac jak moj maz przyejdzie :D

Ewelinka no klucia beda co jakis czas, nie martw sie.. Bolami tez, widocznie taki urok Twojej ciazy, ale wszystko jest ok i to jest najwazniejsze!

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria zdaza podac na pewno innej opcji nie przewidujemy :)
    No mam nadzieje ze jest ok jutro sie okaze

Ruda27 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz kochana... Nie bedzie tak zle :) natanielek zaraz sie z ciociami przywita piekny i zdrowiutki :) ahh nie moge sie doczekac :)
    No juz wieczorem dawal popis jak tatus mecz ogladal :) ale przbyl z nim powazna rozmowe ze nie moze ma,usi tak straszyc bo go na mecz nie zabierze hahaha :) a potem T sie smial ze slyszy ze mecz jest i sobie trenuje u mamy w brzuszku :) wiec jest ok :)
    A dzis idziemy z kolezanka na lekcje karmienia piersia. Jestem mega ciekawa co bedzie :)

Daria my kupilismy na necie bo tu nie ma zadnego problemu ze zwrotem, czy reklamacja :) tak jak z tv bylo. Na ich koszt poszlo i szybko byly pieniazki :) a cena ta sama w zasadzie :) tylko w sklepie juz nie bylo zadnym :/
    My zamowilismy wlasnie angel care monitor i niania z kamera. A wybralismy ten bo firma bardziej znana poprostu... Funkcje mial te same co tommee tippee. Ale jak wy chcecie sam monitor to macie wieksze pole manerwu i siekszy wybor :)

Ojj to juz bryka bedzie czekac na malego. Ja tez sie naszej nie moge doczekac w domku :)

Ewelus te nasze dzieci to sie chyba zmowily hahaha :) lobuzy :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo fajnie lekcja karmienia piersia :D musi byc ciekawe :)

Ja mam upatrzony z angelcare na necie ok 280 zl, apteka gemińi 260 jakos. Tylko podejrzewam ze jak cos sie zepusje bede musiala odsylac na moj koszt. Musze zobaczyc ile w sklepie koszyuje, jak bedzie duza roznica to jednak na necie wezme.
    To synek ladnie sie slucha tatusia :) oby juz tak zostalo :D

‹‹ 1504 1505 1506 1507 1508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ