Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, szykuje sie wlasnie do pracy. jesli dzis u lekarza bedzie wszystko ok to od jutra l4.
Daria wlasnie napisz jak wyniki i co udalo sie zalatwic:)
Olga ja tez zawsze sie stresuje zastanawiam i kombinuje co dac gosciom do jedzenia i ostatecznie konczy sie tak ze ja sie narobie a nikt nie je bo u meza w rodzinie to same niejadki zjedza ziemniaka i mowia ze pekaja wiec przestalam sie starac i robie to co uwazam za stosowne;)
umnie dzis chlodno wiec super lubie taka pogode.
nie chce mi sie snaiadania ale nie wiem czy dlatego ze jakis jadlowstret mnie opanowal czy z lenistwa mi sie nic nie chce robic:)
buziaki zabki milego dnia:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej myszki
Wiec dupa.. Wyniki niezbyt, mam paciorkowca w okresie porodu bede miala podawany antybiotyk, zeby malego nie zarazic.
Pieczatki nie zalatwilam, bo jak juz wyjechalam z domu to zadzwonili odlozyc wizyte i mam w czw.. Dentyste mam dzisiaj..
Kluje i boli mnie chyba szyjka macicy jak stoje i chodze, chyba sie skraca,.. To tyle co u mnie..
Olga jak powiedziala ze nie ma mdlosci, nie ma co kombinowac, ja nie mialam i wszystko jadlam
Widze ciaze sie sypia
Ewela jak plamienia? Bole brzucha? Przeszlo??
Ola napewno u lekarza bedzie ok! Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny mam 19 lat i nie zbyt jestem obczajona w sprawach seksualnych , a wiec pare dni temu(sobote) wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia i brzydko mowiac spuscil sie we mnie a akurat mialam dni plodne czy to jest pewne ze moge byc w ciazy bo na test jeszcze raczej za wczesnie ? pozdrawiam
-
Hej hej
Ola daj znac jak po wizycie-trzymam kciuki
Daria napewno wszystko dobrze bedzie
U mnie bez zmian dzieki ze pytasz, plamienie pojawia sie i znika a jak zniknie to jakis zólty sluz leci i tak w'kolko... brzuch pobolewa doszlo klucie i ciagniecie w szyjce nie przyjemne uczucie tak samo mam z brzuszkiem ehh -
Dzien dobry
Daria kurcze ńie fajnie z ta bakteria ale wlasnie czytalam ze duzo kobiet to ma i ze sie wlasnie podaje antybiotyk i jest ok wiec sie kochana nie zamartwiaj bo bedzie dobrze!!! ja mawet nie wiem czy u nas to robia bo to sie z pipci pobiera,nie? A u nas do porodu tam nie zagladaja wiec lipa....
Olgus ale fajnie ze tak ci sie w pravu powmienialo. To znak ze trzeba teraz zadbac o rodzinne sprawy
Ewelus ty moja biedna... Nie smuc sie tylko!!! :* ty to sie za nas wszystkie naprzezywasz
Ola leniuszku szybko sniadanko bo fasolka glodna :p i oby ci dali l4 i odpoczywasz juz tylko
Moj syn na szczescie wrocil do normy bo od 5 rano jak wczesniej juz mnie nozkami w boku smyral wiec od rana mam usmiech na twarzy wogole wczoraj zamowilismy ta nianie na necie bo w sklepach nie bylo ma przyjsc na koniec tyg alno na poczatek przyszlego. Kuoilam tylko dla malego takie sliczne mini reczniczki do mysia np pupki czy buzki w domuEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula rozmawialam z ginem, tez mowi ze przy porodzie sie daje.. Tzn od razu jak akcja bedzie to musze jechac, bo to powinno sie dawac co 4 h i 3 razy, a wiadomo roznie bywa.. Byle cos podali i zeby zdazyc
I tak wymaz bierze sie z pipci i okolic odbytu..
Paula napewno Tiago mial bardziej leniwy dzien wczoraj, moj maluch tez tak miewa, na forum u dziewczyn tez tak jest wiec raczej to normalne w koncu my tez nie zawsze jestesmy pelne energii
I w koncu z jakiej firmy wzieliscie ta nianie? My chcemy monitor oddechu z angelcare. Ale sie waham czy na necie zamowic, bo pozniej gorzej jak jakas reklamacja jest. A w sklepie pewnie duzo drozsze, musimy sie rozejrzec..
Zaraz bede dzwonila o wozek, bo w sobote jedziemy odebrac jak moj maz przyejdzie
Ewelinka no klucia beda co jakis czas, nie martw sie.. Bolami tez, widocznie taki urok Twojej ciazy, ale wszystko jest ok i to jest najwazniejsze!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Widzisz kochana... Nie bedzie tak zle natanielek zaraz sie z ciociami przywita piekny i zdrowiutki ahh nie moge sie doczekac
No juz wieczorem dawal popis jak tatus mecz ogladal ale przbyl z nim powazna rozmowe ze nie moze ma,usi tak straszyc bo go na mecz nie zabierze hahaha a potem T sie smial ze slyszy ze mecz jest i sobie trenuje u mamy w brzuszku wiec jest ok
A dzis idziemy z kolezanka na lekcje karmienia piersia. Jestem mega ciekawa co bedzie
Daria my kupilismy na necie bo tu nie ma zadnego problemu ze zwrotem, czy reklamacja tak jak z tv bylo. Na ich koszt poszlo i szybko byly pieniazki a cena ta sama w zasadzie tylko w sklepie juz nie bylo zadnym
My zamowilismy wlasnie angel care monitor i niania z kamera. A wybralismy ten bo firma bardziej znana poprostu... Funkcje mial te same co tommee tippee. Ale jak wy chcecie sam monitor to macie wieksze pole manerwu i siekszy wybor
Ojj to juz bryka bedzie czekac na malego. Ja tez sie naszej nie moge doczekac w domku
Ewelus te nasze dzieci to sie chyba zmowily hahaha lobuzy
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo fajnie lekcja karmienia piersia musi byc ciekawe
Ja mam upatrzony z angelcare na necie ok 280 zl, apteka gemińi 260 jakos. Tylko podejrzewam ze jak cos sie zepusje bede musiala odsylac na moj koszt. Musze zobaczyc ile w sklepie koszyuje, jak bedzie duza roznica to jednak na necie wezme.
To synek ladnie sie slucha tatusia oby juz tak zostalo