Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Oojjjj usnelo mi sie wstalam na sama komcowke meczu
Spoko loko. Nie ma sprawy jak mi sie cos przypomni to chetnie sie podziele sama lubie sluchac nowosci i tego jak ktos doradza a potem lepiej miec za duzo info i nie skozystac niz za malo i czegos nie zrobic
Aaa i o stanikach do karmienia... Mozna kupowac juz od ok 34 tyg albo wstrzymac sie po porodzie.. Z tym ze ta doredczyni radzi wczesniej bo potem nie ma sie do tego glowy i kupuje byle co bez przymierzenia bo szybko
Ona sama miala zle dobrany stanik jak karmila i mowi ze jej cyce teraz wygladaja okropnie wiec to nie wina karmienia a zle dobranych stanikowEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Paula hahahaahahahhaha nie no jestes nie do podrobienia hahaahha "usneło mi sie" hahahahahah padłam a juz miałam pisac ze jak zwykle monolog bede pisac bo wszystkie olewka
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki zwialam bo poszlismy na perwszy spacerek z naszym Kajtusiem od soboty dal rade nawet napil sie zjadl
-
ale znalazlam na niego haka nie chcial pic same wody wiec rozpuszcilam w niej troche sosu z mokrej karmy pol litra wypil
-
ae wiece ie jaki to kochany pies ..wypuscilam go na podworko to poszedl pod furtke i patrzyl sie na wyjdz ze mna na spacer poszlismy to nie wiem ile on sikal..masakra chyba trzymal zeby w domu sie nie zlac ...
Paula55, wioleta4444 lubią tę wiadomość