Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ee zapewne to od stesu
glupia stresuje sie czyms co jest niemozliwe .. nie wiem co ze mna sie dzieje ;/ -
Aniu co jak co ale z progesteronem to Ty problemów nie masz:-)
Ja się odważyłam i sprawdziłam wyniki. Beta 343 a było 137 więc chyba dobrze:-) progesteron też sięrpodniósł niewiele bo z 13 na 15 ale zawsze:-)
WiCzarnula87, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola chyba nie mam skoro tak mi zawsze tepmka skacze do gory
dziewczyny a czy jak sie ma wiekszy prog to mozna miec wtedy wlasnie problemy ze skora ..
choc u mnie nei wiem czy to nie uczulenie bo i oczy mam jakby mi lzawily ;/ -
Czesc dziewczyny. Ja dopiero teraz bo od rana bylam zajeta
Po pierwsze trzymam kciuki dziewczynki
Ola widzisz ze jest ok wiecej wiary kochana!!!
A ja od rana z mama na skypie bo przelewalam pieniadze na polskim koncie bo tak mnie wkurzyli ze moga mnie teraz w d*** pocalowac potem czytalam bo jakas umowa kredytowa nam przyszla misiek przyjdzie to bedzie dzwonil do naszego agenta zapytac co dalej
Potem wysprzatalam salon i lazienke, ugotowalam zupke. Reszta skoncze sprzatac jutro.
W miedzy czasie orowadzilam wojne z synem moim okrutnym... Tak mnie dzis nastraszyl ze po pupie dostanie jak sie urodzi
Od rana do teraz ani drgnal i myslalam ze osiwieje. Tym bardzoej ze ostatnio jak pisalam mial adhd.... Ale pogniotlam go solidnie, okrzyczalam i sie obudzil!
A my dzis po obiadku jedziemy zakupic nianie z monitorem oddechu i kamerka nie moge sie tylko zdecydowac na firme
Mam do wybory angelcare lub tommee tipee, ale badz tu madry!Ania_84, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No Paulinko nie dziwie sie ze sie przestraszylas ale to mzoe przez pogode spac mu sie chcialo:P
co do pieska to zobaczymy zjadl kilka kawalkow . - poki co on zdrowieje a ja siweje bo co rusz mysle o jednym,,....jeszcze dzis jak pojde to pogadam z weet .. moze ona mnie jakos dobitnie opierdoli i mi bedzie juz wstyd glupie mysli tworzyc ;P -
Aniu wlasnie pogoda jest piekna!!! Slonce swieci, okna pootwierane... Ehh. Nigdy mu sie cos takiego nie zdarzalo jak dzis. Szczegolnie ostatnio. Grunt ze sie troszke przebudzil
Ojj chyba nalezy ci sie opiernicz i mam nadzieje ze ta wet to zrobi kochana on jest silny i da rade... Zwierzaki nie z takich tragedni wychodza... Twoja opieka i serce mu w tym bardzo pomoga!!!
-
wiem..ale mi co rusz wlacza sie to myslenie o wsciekliznie..
teraz wyczytalam ze moze sie przenoscic przez sline jesli dostanie sie do oka..i siedze i mysle ze jak dotykalam psa to czy nie zatralam oka.. bo mnie swedzi i piecze od wczoraj.. - i nie przemawia do mnie to ze od 15 lat nie bylo w Kielcach przypadku, ze swedzi mnie tez pod nosem polisczki i drgie oko te z..upierdzielilam sobie i sie stresuje ;/ -
nick nieaktualnyPaula a dzięki, minęło przyjemnie
Ja zaraz ide spróbować zrobić chleb bez zaczynu. Na razie pszenny ale jak mi wyjdzie ot będę z tego przepisu razowca sobie robić
Ania w dupsko dostaniesz :p Nie rób z siebie hipochondryczki :p może to cię uspokoi :pAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to nie myśl
A ja wczoraj się ucieszyłam, że nasi drużbowie się dzidziusia spodziewają (termin mają na styczeń jakoś) a dzisiaj się dowiedziałam że szwagierka podobno tez w ciazy, ale jeszcze idzie do lekarza potwierdzić. Ale ta info mnie akurat wqrrzyła... pisałam wam o tym bracie mojego P. co się puścił na boku z kuzynką. No to teraz będą mieli drugie (on i żona jego). Mają bardzo chorą niepełnosprawną córeczkę, tutaj taka sytuacja z dziekciem na boku. Nie wiem, mam wrażenie że to ciążą dla ratowania rodziny a ona jak pamietam jak się rok czy dwa lata temu starali i podejrzewała że może być w ciązy to przed zrobieniem testu jeszcze musiała fajka wypali i piwo wypić bo w razie oc już nie będzie mogła noż kur..wa no z takim podejściem
Niech będzie w tej ciązy i niech im BVóg da zdrowe dziecko tymr azem, ale naprawdę mam nadzieję że to nie jest na zasadzie ratowaia na siłe związkuAnia_84 lubi tę wiadomość