Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wioleta4444 wrote:Hej dziewczyny
Aniu jak się spało nie darli ryja ?
Gratuluję przyszłej mamusi!!!! :*
Wszystko będzie dobrze Kochana, nie zamartwiaj się :*
Trzymam kciuki
Czarnula wziął się mąż do pracy w domuAle ty będziesz lepsza !
U mnie z bankiem to nie proste. Proszę mnie nie pośpieszać
Aniu ja już miałam pełną stronę
A to tylko ja i Ania została na placu boju ???Przespałąm cala noc
nei no jest jeszcze kilka Plotkar bez IIcho malo sie udzielaja
Ostatnio wiecej sie udziela Anastazja, Sarmango widze ze moze cos sie wyluc, Stokrotka ktora mam nadzieje szybko odzyska to co niedawno utracila..
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Olu kochana jesli byla pozna owulacje to moze jeszcze niedlugo podskoczy
bedzie dobrzekochana zobacz ile nas tu tzyma za to kciuki
a sporo tez tych podwojnych kciukówwiec musi byc dobrze
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Nie myśl nawet o tym, że będzie źle, bo dostaniesz po dupce
A u mojego męża jakaś nadzieja jest. Zadzwonił do niego kolega i mu mówił że wszyscy za nim są i jak coś to będą za nim i się wstawią. Wczesniej koparkę miał taki chłopak syn kierownika budowy to wiecie. Wszystko robili by mój czymś podpadł a synek znowu pracował na swojej koparce. a Oni powiedzą że tamten synek nie dbał o koparkę i nic z nią nie robił. Nie lubą tego gamonia
A mój był jedynym nie pijącym na budowie i ich wszędzie woziłpewnie dlatego są za nim hehe były spięcia ale się przyzwyczaili do niego
Mam nadzieje że coś z tego będzie..Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Bry z pracy
jeszcze ze starających się ja też jestem :pwioleta4444, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Jeden chłopak jest na "ty" ze starszym prezesem który J. przyjmował. Ten stary ma wpływ na syna. Przekonal go żebym mojego przyjął a tamten nie chciał za bardzo bo nie miał doświadczenia ale przyjął. I jak temu staremu się powie co i jak to pogada z synemCzekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:foch :p nie no żartuję
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha w sumie to mi się nie spieszy, dopiero wyszłamz nocnego wstawania, pieluch, kupek itp.
haha niech zyją dorastające samodzielne bąble
Nie to że ja to złośliwie mówię, po prostu w każdej sytuacji trzeba znaleźć dla siebie pozytywyEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny