Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulus wygladasz przeslicznie taka zgrabna mamusia:) jednak co geny to geny bo chyba nie mozesz powiedziec ze jakos mocno sie ograniczasz z jedzenie?? ja przy Twoim jedzeniu to bym juz dobila pewnie 20kg;) chociaz przeciez tez masz niedoczynnosc to powinnas miec pare kilo wiecej:) ale widac kazdy inny jest:) w kazdym razie wygladasz pieknie:)
Rudasek ja 5t i 2 dni wiec jeszcze dluga droga przede mna. suwaczek ustawie jak serduszko zobacze moze sie odwaze:)
Ewelinka piekne te ubranka od tesciowej takie urocze:)
Daria ateraz to chyba odetchniesz z mysla ze ciaza donoszona:)
Aniu a jak Ty?? w pracy dzis czy troche masz luzu??
ja myslalam o jakiejs zupie ale nie wiem czy mi sie chce.
ja sobie chyba zjem warzywa na patelnie i kefir dla ochlody ale cos konkretnego musze mezowi pomyslec jak wroci z pracy:)
Suna zjadlabym cos chinskiego a najlepiej japońskiego tzn sushi:)Eweloka84, santoocha lubią tę wiadomość
-
Ewelus u nas ostatnio ziemniaczki mlode, jajo i fasolka to hit obiadowy haha idealne letnie danie
A dzis robie pieczonki a na saniadanko zjadlam salatke jarzynowa
Hmm co do jedzenia... Powiem tak...Nie ograniczam sie ale staram sie jesc z glowa
Wiadomo ze i slodycze jem, ale np wole sama cos upiec jem i lody, i ciasteczko zjem ale nie w jakies mega ilosciach.
Poza tym pilnuje troszke tej wagi. Nie wyobrazam sobie jak bym miala przytyc 20 czy 30 kg bo to by bylo poprostu dla mnie i malego nie zdrowe i tyle poza tym przy takiej wadze juz przestala bym sie ruszac calkiem bo juz teraz mi ciezko
Wiadomo ze kazdy inaczej przytyje i kazdy robi wg siebie
I tez bylam pewna ze przy niedoczynnosci sie roztyje bo jest taka tendencja niestety ale udalo sieczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla prawde mowiac juz odetchnelam jakis czas temu maluszek jest spory, lekarz mowil ze dalby sobie rade po urodzeniu teraz juz tylko czekanie, chyba ze za 2 tyg zadecydujemy o cc.. Zobaczymy
Ja z moimi genami tez sporo przytylam ciekawe czy do konca roku uda mi sie cos schudnac
Ja zeruje u siostry, wiem ze na obiad dzisiaj kopytkaczekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula ja tez uwielbiam tatar z łososia ale chodzi Ci o wedzony czy taki surowy surowy?? masz racje co do slodyczy ze najlepiej jesc to co sami zrobimy w domu niz te wszystkie dosladzane smakolyki ze sklapu:) ale czasem sie chce i tej chemi ze sklepu pojesc:)
Suna polecam sushi pycha a do tego wino choja sliwkowe:) mega:)
Daria na przyszle lato bedziesz laska jak sie patrzy;) zapomnisz o kilogramach:)
ale patrzac na zdjecia z sesji wygladasz rownie uroczo jak Paula:)
Ewelinka z tego co mojarze to Ty tez z kilogramami nie salejesz?? tez bede sie pilnowac no ale zobaczymy:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria a cc ze wzgledu na ta glowke??? O matko... Ja kiedys chcialam cc a teraz bym ze strachu umarla... No ale jak bys sie miala meczyc z sn to wiaromo ze lepiej dla ciebie cc.
Tylko po cc lipa bo dlugo cwiczyc nie mozna wiec zycze ci zeby jednak dalo sie sn.
Ola tatar TYLKO z surowego zawsze taki robilismy do tego ogoreczek, cebulka, oliwki czarne, oliwa i zolteczko... Jenyy sline mam po kolana hahaha. Wiesz ja sie nie boje surowego miesa bo u nas ryby i owoce morza codziennie swieze przywoza
Ewelus pieczonki takie jak sie na ognisku robi w takim garze
Kroje surowe warzywa: marchew, ziemniaki, buraki, cebule w takie talarki. Do tego kielbaska w kostke. Mieszam, doprawiam. Na spod daje troche smalczyku lub oleju i na sam wierzch tez. Na gore daje folie aluminiowa i bardzo szczelnie przykrywam pokrywka i na malutki gaz. I to sie tak pichci ok godz pyszńosci, wiadomo ze nie pachnie i nie smakuje jak z ogniska ale my uwielbiamy
Olus ja tez jem slodycze ze sklepu. No lody obowiazkowo fast fooda tez czasem zjemEweloka84 lubi tę wiadomość