Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie jak dobrze zrobiony ten tatar to i z surowgo bym zjadla:) oj ja jestem taki żarłok ze w mc donaldzie moglabym spac i bylabym szczesliwa. teraz cwiczyc nie moge za duzo wiec tego co zjem nie wypoce wiec rezim musi byc:)
dziewczyny jak Wy to robicie ze nie tyjecie?? Ewelinka 25 tydzien a Ty nic!!!
Paula brzmi pysznie:)
Daria na pewno woda. Moja kolezanka strasznie spuchnieta byla pod sam koniec a potem widac bylo jak z niej woda zeszla:)
Suna kiedys tez nie lubilam ale wydaje mi sie ze smaki co jakis czas sie zmieniaja.
kiedys nie znosilam cebuli a teraz dodaje gdzie sie tylko da. uwielbiam taka duszona mieciutka:)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla ja wiem ze tez mam duzo tluszczu, nie wiem czy to woda, ale to jest niewazne.. Nie martw sie tak tym na zapas
Paula tak ze wzgeldu na glowke, nie chodzi mi ze meczyc sie bede, ale boje sie komplikacji wiec zobaczymy.. Nie boje sie cc ani sn co ma byc to bedzie byle dziecko bylo zdrowe ja sie zmotywuje i dojde do siebieczekaja lubi tę wiadomość
-
Pewnie ze smaki sie zmienaja sama to po sobi widze. Kiedys to ja nie jadlam z 70% tych rzeczy ktore teraz jem hahaha
Ojj a mc to tez kocham z wzajemnoscia hahaha
Gdybym nie byla teraz w ciazy to byla bym tam polowe czesciej niz jestem teraz
Masz racje Daria. Dla dziecka wszystko ja tez wybrzydzac nie bede haha
A tam tluszczyk tluszcykiem wazne ze zdrowe jestesmyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Pogadaly o jedzeniu i poszly jesc:)
Macie racje cieszyc sie trzeba ze mamy maluchy w brzuchach i najwazniejsze zeby rosly zdrowo a kazdy nadmierny kilogram mozna stracic a zdrowia kupic nie mzona.
Wazne zeby kobieta lubila sama siebie bo i szczesliwsza i ona i dziecko bedzie ale tym to bedziemy sie martwic po porodzie:)
-
nick nieaktualny
-
Daria wiem ze jestem wyjatkiem ale no nie znosze arbuza hahha nie zjem za nic
Jak na prawie 37 tydz ciazy to masz wydaje mi sie brzuszek akurat!!! Ani za duzy ani za maly
I widźe ze tez gustujesz w dlugich spodnicachczekaja, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Daria piekny brzucholek
Paula _29 juz niedlugo bedziemy podziwiac fotke po naordzinach
Paula no co ty arbuzaaa.. mmmm na takie upaly najlpeszy jeszcze troche schlodzonyRuda27, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ja tylko w dlugich spodnicach chodze tym bardziej teraz, krotkich nie zaloze napewno hehe ale ja lubie wiec ciesze sie ze sa modne w spodnoach bym sie gotowala
Ola, Paula dziekuje za mile slowa
Sana, Ania dziekuje
Ja to nie wiem co bym zjadla ale jesc bym ostatnio mogla prawie caly czasWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:15
Eweloka84 lubi tę wiadomość