Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas deszcz sialalala bosko
Paula nie chcialabys mojego cellu widziec ostatanio se myslalam jejku jak ja przy porodzie bede wygladala, jak maz bedzie mnie ogladal nie dosc ze taka wykrzywiona, wnerwiona to z takim sexi cialem no no
Ja wlasnie ogladam zbuntowanego aniola.. Haha jakie to durneEweloka84 lubi tę wiadomość
-
boziu a mi sie taaaakie rostepy zrobiły i co ze sie smaruje jak to gó..no daje na udach na boczkach... a na brzuchu juz mi 3 wylazły!
Daria hahaha tez czasami mysle o tym jak ja bede wygladacWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:02
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:Czekaja, a wiesz, że nigdy nie jadłam sushi? Zawsze mnie korciło, ale jakoś nie miałam odwagi spróbować
Paula, ruda, Ewelinka ślicznye brzuszki jak wy torobicie ze wszystko idzietylko w brzuszek?
Ewelinka slicze ciuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:05
Eweloka84, Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Anastazja wiesz ze mnie tez cos spanie zbiera... pogoda ciulata
Daria uwiez ze nie masz gorszego niz ja plus popekane zylki na nogach pocieszam sie ze to tylko cellulit wodny i zniknie ale teraz trzeba sie chowac
Daria jak mozesz!!! Zbuntowany to byl moj ulubiony serial hahaha
Olcia ojj tam...z Biedronki czy nie Biedronki zjadla bymEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:no jak sie myje to szoruje, a ostatnio tesciowa mi powiedziała, zebym sutki hartowała np szczoteczką taką małą jak do rąk jest niby pozniej one sie robią twardsze hmm ale ja to mam słomiany zapał hhahaah
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Anastazja trafilas w samo sedno samo to sie w zyciu nic nie zrobi hehe jak sie teraz nie zadba to potem sie placze
Ewela ja bym sie bala sutki ruszac... To moze wywolac skurcze!!!
Ja mam taka pompeczke do wkleslych sutkow ale tez nie uzywam bo sie boje. Za wczesnie.... Moze po 37 tyg spr jak dzialaAnastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ewelus to prawda ze dobrze jest sie masowac pod prysznicem gabka...potem preparaty sie lepiej wchlaniaja! Ja np robiectez peeling gruboziarnisty... Poki co rozstepy mam tylko kilka na udach...
-
Anastazjaaa wrote:Później to już na to za późno, trzeba dbać o to za wczasuCzekamy na Ciebie :***