Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Wiolu jasne ze to nie najwazniejsze ale dla mnie wyglad jest wazny!!
Rozwalaja mnie kobiety ktore nic kolo siebie nie robia w ciazy.. Leza, jedza, tyja, nic kolo siebie i domu nie robia a potem placze jedna z druga ze 40 kg przytyla.... Ze cycki do pasa, ze brzuch sie o kolana obija no nikt im tego nie zrobil!
Sorry ale takie jest moje podejscie
Ooooo dobrze gada kobieta dać jej soku jabłkowego, bo wódki w tym stanie nie można
Mam identyczne zdanieEweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
ja tez juz zakupiłam ten sexy mama a olejek kokosowy mam tez w domku, uzwyałam go do włosów! wiec teraz tez na brzuszek i na dupke przerzuce a ja Wam powiem ze utrzymuje swoja wage mniej wiecej taka sama od kilku lat a mam na biodrach rozstepy i to dośc spore! jak leże na boku np to sie załamuje jakie mam brzydkie to!!! bleeeeeeee....no ale co zrobie! moj R twierdzi ze to kobiecy wymysł i Oni tego nie wiedza! wiec jakoś sie nie przejmuje!
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlej kokosowy tez 100% naturalny slicznie pachnie do ciala jest, do wlosow itd
Ja mysle ze Wioli chodzi o to, ze nie mozna sie zalamywac majac rozstepy w ciazy, to jest urok ciazy a najwazniejsze jest to dzidzi jest zdrowa.. I zgadzam sie z nia ja nie mowie ze wyglad nie jest wazny, ale sa rzeczy wazne i wazniejsze plakac nie bede przez rozstepy
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Olej kokosowy tez 100% naturalny slicznie pachnie do ciala jest, do wlosow itd
Ja mysle ze Wioli chodzi o to, ze nie mozna sie zalamywac majac rozstepy w ciazy, to jest urok ciazy a najwazniejsze jest to dzidzi jest zdrowa.. I zgadzam sie z nia ja nie mowie ze wyglad nie jest wazny, ale sa rzeczy wazne i wazniejsze plakac nie bede przez rozstepy
O to mi chodziłoRuda27 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualnyJa ostatnio od mamy pare lykow radlera jablkowego wypilam. Te warki cyrrynowe 0% mi nie smakuja, to jak lemoniada
Ewelina no niektorzy maja do pewnych rzeczy sklonnosci, czasami sie nic nie poradzi, dlatego nie ma co oceniac niektorych, bo ta jest gruba, ta chuda, ta ma maly brzuch a ta za duzy, bo czasami to nie zalezy od nas..wioleta4444, czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
A co Ania tak pojawia sie i znika??
zdrowie dziecka najwazniejsze ale szcześliwa mama to szceśliwe dziecko a żadna mama nie bedzie szcześliwa jak nie bedzie siebie lubila!
u mnie chmury bokiem ida:(
chce deszcz!!!
Rudasku musze Cie dogonić ale nie wiem jak:)
Paula55 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:A co Ania tak pojawia sie i znika??
zdrowie dziecka najwazniejsze ale szcześliwa mama to szceśliwe dziecko a żadna mama nie bedzie szcześliwa jak nie bedzie siebie lubila!
u mnie chmury bokiem ida:(
chce deszcz!!!
Rudasku musze Cie dogonić ale nie wiem jak:)
hmmmm ?????
-
Ja tez mam z mlodych lat... I to wlasnie na udach nigdzie indziej skurczysyny nie wylaza tylko tam
Jasne ze tez sie nie pochlastam bo i tak mi wylaza ale przynajmńiej wiem ze cos z tym robie a nie olewam
Uwiezcie ze jest pelno kobiet ktore sie zaniedbuja i to przykre jest... Ale to juz nie moja sprawa dopoki nie musze tego sluchac.
My tu dbamy o siebie ja tyle na ile tylko mozemy wiec zadna z nas nie powie ze mogla zrobic cos wiecej!
I to jest najwazniejsze
Mi to sie juz marzy az wskocze w swoje stare spodnie i zaloze ladna obcisla bluzeczke i bede dumnie paradowac z wozeczkiem i kochanym synkiem w srodku i tak bym juz znowu chciala szpilki zalozyc hahaha
A synus jest zdrowy i dziekuje za to Bogu kazdego dnia
-
hheheh Paula a ja znów mam faze na to zeby juz brzusio zobaczyć W szpilkach rzadko chodze wiec nie rozpaczam, moje zycie to trampy : wiec z tym luzik...ale chce brzusioooo a pewnie po kilku m-c brzuszka bede chciala miec juz płaski :0 no taka kolej rzeczy! ja tez bym chciała synusia...ajhhhhh ale jakoś tak dziwnie czuje ze bedzie to synuś :)Mamuni...... heheheh
bedzie co bedzie byleby zdrowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:36